- Konu Sahibi blueistanbul
7.günümbugun kacinci gunun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.günümbugun kacinci gunun?
Dün de hafif bi lekelenmem oldu geçti hemen kahvemsi7.günüm
ilk 13 hafta oluyo , kahve rengi, pembe, kirmizi ama yapcak bisey yokDün de hafif bi lekelenmem oldu geçti hemen kahvemsi
Haftaya cagirdi 1 hafta beklemek zor ben yine de 2 gunde 1 beta yaptiririmGebelik Haftası: Gebeliğin 5. haftasındasınız. 4 hafta 1 günlük hamilesiniz (29. gün)
gececek onlar bosver stress yapma, ben o kanama tutunma seruveninde bide ise gidip geliyordum bi ton trafik cekiyordum 1 saat git gel , olunca oluyor, Allah yardim ediyor. Sen suan hamileligin tadini cikar. kese gormeye gittinmi?
Tup bebekteb once catlatma olmadiysan baktirabilirsin bdnceÇok sevindim 126 çok güzel bi değer allahım ben kan vermeye çok korkuyorum çok silik pozitif görüyorum hep hiç de koyulaşmadı 5. Gün embriyo 7. Gündeyim
ben kese duruyormu diye baktirmaya gidiyordum ozelde para verip cok yogun kanama oldugunda duruyormu dustumu dusuk mu yapiyorum diye dusuncelere kapilinca,, ama dedigim gibi doktor da bana sey dedi.. bundan sonrasi Allahin taktiri, insSallah seninle kalir dedi ve cok sukur 13 haftayi kazasiz belasiz atlattik tup bebek ilk basladigim yas 30 transfer simdi 35Haftaya cagirdi 1 hafta beklemek zor ben yine de 2 gunde 1 beta yaptiririm
Sana helal olsun kac yasindaydin o zaman
insallah benimde hicbisey olmadan devam ederben kese duruyormu diye baktirmaya gidiyordum ozelde para verip cok yogun kanama oldugunda duruyormu dustumu dusuk mu yapiyorum diye dusuncelere kapilinca,, ama dedigim gibi doktor da bana sey dedi.. bundan sonrasi Allahin taktiri, insSallah seninle kalir dedi ve cok sukur 13 haftayi kazasiz belasiz atlattik tup bebek ilk basladigim yas 30 transfer simdi 35
ben 37 haftasina kadar calistim mecbur napalim, hayat sartlari pahallilikinsallah benimde hicbisey olmadan devam eder
Insan sokaga cikmaya korkuyor sen işe gitmissin
transfer olunca da 2 gun izin kullanacagim yine, sonra yine devam is.insallah benimde hicbisey olmadan devam eder
Insan sokaga cikmaya korkuyor sen işe gitmissin
Bende calisiyordum sirf cocuk icin yeni ayrildim cunku stres kaynakli olmuodu bi sirkette mudurluk yapiodumtransfer olunca da 2 gun izin kullanacagim yine, sonra yine devam is.
Yok dondurulmuş embriyo transferi , düşük çıkarda niye düşük diye kendimi yerim bu sefer..Tup bebekteb once catlatma olmadiysan baktirabilirsin bdnce
9.gün cumartesi Bakıyım diyorum 4. Olacak ilk 3 ü doğal yolla oldu düştü inşallah benle kalır bu seferYok dondurulmuş embriyo transferi , düşük çıkarda niye düşük diye kendimi yerim bu sefer..
bende sorumlu yum projeden ama hic stress yapmiyorum, isyeri umrumda degil yeterki para aksin suan, zaten hersey asiri pahalliBende calisiyordum sirf cocuk icin yeni ayrildim cunku stres kaynakli olmuodu bi sirkette mudurluk yapiodum
Ilk kez mi tup bebek niye dusuk olsu peki9.gün cumartesi Bakıyım diyorum 4. Olacak ilk 3 ü doğal yolla oldu düştü inşallah benle kalır bu sefer
Insallah pozitif sonuclanirrrrrbende sorumlu yum projeden ama hic stress yapmiyorum, isyeri umrumda degil yeterki para aksin suan, zaten hersey asiri pahalli
benimde haftaya pazartesi rahim kalinligina bakilip transfer tarihim belli olacak
hemen 16 haziran olsun istiyorum
İlk kez evetIlk kez mi tup bebek niye dusuk olsu peki