• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

Gebelik Haftası: Gebeliğin 5. haftasındasınız. 4 hafta 1 günlük hamilesiniz (29. gün)

gececek onlar bosver stress yapma, ben o kanama tutunma seruveninde bide ise gidip geliyordum bi ton trafik cekiyordum 1 saat git gel , olunca oluyor, Allah yardim ediyor. Sen suan hamileligin tadini cikar. kese gormeye gittinmi?
Haftaya cagirdi 1 hafta beklemek zor ben yine de 2 gunde 1 beta yaptiririm
Sana helal olsun kac yasindaydin o zaman

Haftaya cagirdi 1 hafta beklemek zor ben yine de 2 gunde 1 beta yaptiririm
Sana helal olsun kac yasindaydin o zaman
ben kese duruyormu diye baktirmaya gidiyordum ozelde para verip cok yogun kanama oldugunda duruyormu dustumu dusuk mu yapiyorum diye dusuncelere kapilinca,, ama dedigim gibi doktor da bana sey dedi.. bundan sonrasi Allahin taktiri, insSallah seninle kalir dedi ve cok sukur 13 haftayi kazasiz belasiz atlattik tup bebek ilk basladigim yas 30 transfer simdi 35

ben kese duruyormu diye baktirmaya gidiyordum ozelde para verip cok yogun kanama oldugunda duruyormu dustumu dusuk mu yapiyorum diye dusuncelere kapilinca,, ama dedigim gibi doktor da bana sey dedi.. bundan sonrasi Allahin taktiri, insSallah seninle kalir dedi ve cok sukur 13 haftayi kazasiz belasiz atlattik tup bebek ilk basladigim yas 30 transfer simdi 35
insallah benimde hicbisey olmadan devam eder
Insan sokaga cikmaya korkuyor sen işe gitmissin

Bende calisiyordum sirf cocuk icin yeni ayrildim cunku stres kaynakli olmuodu bi sirkette mudurluk yapiodum
bende sorumlu yum projeden ama hic stress yapmiyorum, isyeri umrumda degil yeterki para aksin suan, zaten hersey asiri pahalli
benimde haftaya pazartesi rahim kalinligina bakilip transfer tarihim belli olacak

hemen 16 haziran olsun istiyorum

Neden düşük olduğu bulunmadı, embriyonun kalitesiz olması dendi, eşimde de bende de sorun yok testlerde ama genetik tanılı tüp bebek yaptırdık. 18 yumurta toplandı 4 ü 5. Güne gitti 2 si kaliteli geldi bir tane transfer oldum

Arkadaşlar herkese merhaba hamile olanları tebrik ediyorum darısı biz bekleyenlerin başına inşallah bebeklerimizin sağ saglık kucagınıza alırsınız

Bende 8 hazıran transfer oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum kalçamın üzeri belim sırtıma kadar çok ahrıyor ve göbegimin altı bacağıma kadar vuruyor agrısı belirtilerileriniz nelerdi bahseder mısınız

Back
X