- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 35
aynısı bende de oldu siyah lekelenme varKızlar bisey soracağım dün normalde adet baslangicimdi bu gün trasferden sonra 11. Günüm yarın testim var 11 gündür hiç kanamam olmadı ama az önce peçetede jelin tortusunu gördüm azıcık da kahverengimsi gibi akinti vardı sanki tutmadı mı acaba
Benimde bu gün negatif cıktı canım inşallah senin farklı biseydir de bebegin seninlediraynısı bende de oldu siyah lekelenme var
Benim tutmuş canım yani daha doğrusu ilk testi yaptım. Sen test yaptın miCanım bnnde transfer den üçuncu gün öyle jel geldi pempe bı şekilde korkudan ölüyorum ikizlerim tutmadimi diye
Kanama olduğuna emin misin canım. Benimki iki gündür jelin tortulari siyahimsi geliyor. Seninki de öyle olabilirHanimlar benim gibi kahve rengi kanamasi olan varmi? Ikiz biraz korkuykrum gene kaybetcem diye
Maşallah Allah devamını getirsin canım inşallahBi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim
Bugün 5. Gün emriyo transferimin 11. Günü kan testi yaptırdım 323.50 çıktı.
Çok anlamam ama sanırım iyi bir sonuç burada okuduğum kadarıyla .
Allah hepimize 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Maşallah barekallah canimmm içim gitti inan ki sevinçtenBi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim
Çok anlamam ama sanırım iyi bir sonuç burada okuduğum kadarıyla . ☺
Vok tesekkur ederim canim benim insallah senin gibi hamile oldugumu ogrenirimBende senin yaptigin diger gebeligimde yapmistm sonrada agladim tutmadi die ama tutmustu canm idrar testinde hemen cikmaz norml
Zaten universite hastanesinde tedavi oldum. Başkentte.
Cok tebrik ederim canimBi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim
Sen nerde tedavi oluyosun?
Kana ma gibi degil degildir yani inş bende oldu iki gundur cok cok azdı bugun arttı gibi biraz bende korkuyorum bişimi oldu yada olacak diyeHanimlar benim gibi kahve rengi kanamasi olan varmi? Ikiz biraz korkuykrum gene kaybetcem diye
Hayırlı olsun cnm. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur insallahBi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim
Yok iki temmuz da transfer oldum bn daha test yapmaya korkuyomBenim tutmuş canım yani daha doğrusu ilk testi yaptım. Sen test yaptın mi
Dr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmisKana ma gibi degil degildir yani inş bende oldu iki gundur cok cok azdı bugun arttı gibi biraz bende korkuyorum bişimi oldu yada olacak diye
Insallah kuzum insallh hayirli haberleri alirsinzVok tesekkur ederim canim benim insallah senin gibi hamile oldugumu ogrenirim
Canim dualarim seninle allah kuzucuklarini sana bagislasin innnsaaalllahhhhhDr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
Canim dualarim seninle allah kuzucuklarini sana bagislasin innnsaaalllahhhhh
Saolsin kuzum amin insallhCanim dualarim seninle allah kuzucuklarini sana bagislasin innnsaaalllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?