- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
Ben sana özel msj atamıyorum proflin gizli sen bana yazarsan ordan da hatrını sorarım merak ediyorum seni burdan sürekli soruyorumMrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım valla
Aynen canımAaa hic boyle hesaplaniyor diye dusunmemistim canim o zaman 31 mayisti o zaman resmen suanda 6. Haftanin icinde oluyorum aayy saka gibi
Kacıncı gun embriyosu canımBurda bir sürü pozitif sonuç alan var maşallah. Bu ay baya bereketli. Bende bugun 7.gunumdu idrar testim negatif cikti, sabah yaptiğimda. Kendimi olumsuza hazirliyorum. Cuma kan testine.
5.Kacıncı gun embriyosu canım
Ahh bakiyim ben de begendigin bir uygulama var mi onerebilecegin peki canim?Aynen canımben gün gün gebelik uygulaması var onu indirdim oradanda takip ediyorum sen de bakabilirsin
Gün gün gebelik canım uygulamanın adı bunu buldum ben hergunün bilgisi var gün ay hafta olarakAhh bakiyim ben de begendigin bir uygulama var mi onerebilecegin peki canim?
Sagol canimGün gün gebelik canım uygulamanın adı bunu buldum ben hergunün bilgisi var gün ay hafta olarak
Ayin kacinda transfer oldunBurda bir sürü pozitif sonuç alan var maşallah. Bu ay baya bereketli. Bende bugun 7.gunumdu idrar testim negatif cikti, sabah yaptiğimda. Kendimi olumsuza hazirliyorum. Cuma kan testine.
Bende 7. günü idrar testi yaptım negatif çıktıBurda bir sürü pozitif sonuç alan var maşallah. Bu ay baya bereketli. Bende bugun 7.gunumdu idrar testim negatif cikti, sabah yaptiğimda. Kendimi olumsuza hazirliyorum. Cuma kan testine.
30 hazirandaydi transferim. Tutmazsa bu sefer devlete gidecegimAyin kacinda transfer oldun
İnş oyledir. Zor bir sürec, Allah herkese sabir versin. Emek masraf umut sonrasi hüsran yaşatmasin ins kimseyeBende 7. günü idrar testi yaptım negatif çıktıherkes erken yaptığımı söyledi ama inşşallah öyledir erken yapmışızdır. perşembe 12. günüm kan testi yaptırcam
inşallah çok zor ancak bunu yaşayan bilir peki hiç belirti var mı? bende hiç yok malesefİnş oyledir. Zor bir sürec, Allah herkese sabir versin. Emek masraf umut sonrasi hüsran yaşatmasin ins kimseye
Tamam canım yazarım. Haftaya hayırlısıyla transfer olursun o zaman inşallah. E nabızdan bakıyorum ama sıfır yazıyo. Sanırım sonuç çıkmadığı için sıfır yazıyor olmalı. Yani inşallah öyledirBen sana özel msj atamıyorum proflin gizli sen bana yazarsan ordan da hatrını sorarım merak ediyorum seni burdan sürekli soruyorumbenımde kontrol cuma günü o gün ultrason ve tahlillerde problem çıkmazsA transfer günüm belli olacak.Benimde 4.deneme biliyosun.Allah yardımcımız olsun 2/3 gün nasıl dayancan sonuc için kıyamam.acaba sistemde falan görünür mü e nabızda takp et bence
inşallah canım çok teşekkür ederim.ekran resmini atar mısın allah korusun acaba sonuc 0 olmasınTamam canım yazarım. Haftaya hayırlısıyla transfer olursun o zaman inşallah. E nabızdan bakıyorum ama sıfır yazıyo. Sanırım sonuç çıkmadığı için sıfır yazıyor olmalı. Yani inşallah öyledir
Üniversite hastaneleri çok araştırıyor canım bilgine. Tabi inşallah tutmuştur da gerek kalmaz30 hazirandaydi transferim. Tutmazsa bu sefer devlete gidecegim
Zaten universite hastanesinde tedavi oldum. Başkentte.Üniversite hastaneleri çok araştırıyor canım bilgine. Tabi inşallah tutmuştur da gerek kalmaz
Canım bnnde transfer den üçuncu gün öyle jel geldi pempe bı şekilde korkudan ölüyorum ikizlerim tutmadimi diyeKızlar günaydın benim 9.gun. ben az önce crinone jeli uyguladım afedersiniz çıkarırken etrafında kan vardı(( normal değil heralde
Bende senin yaptigin diger gebeligimde yapmistm sonrada agladim tutmadi die ama tutmustu canm idrar testinde hemen cikmaz normlBende 7. günü idrar testi yaptım negatif çıktıherkes erken yaptığımı söyledi ama inşşallah öyledir erken yapmışızdır. perşembe 12. günüm kan testi yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?