Tebrik ederim bence gayet guzel bir sonuc, insallah katlanarak devam etsin arkadasimArkadaşlar merhaba. Tek 3.gün embriyosu 7.gün betahcg kan sonucu 23 çıktı. Dün yapışmıştım. Sizce nasıl 7.gün için? 5günüm daha var doktorun istediği tarihe.
Var canım belirtim. Ben hep olumluya yordum inşallah öyledir. Öncelikle ilk günler kasık ağrım oldu. Hep korktum adet ağrısına benziyordu.5.günden sonra ağrım değişmeye başladı. Batma şeklinde ağrıya dönüştü. Ve dünden beri gögüslerimin ucunu bişeyle sıkıştırmışlar gibi acı var.dokunamıyorum. inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza...Seninle aynıyız sanırım. 30 haziran transfer 3.gün embriyosu teste 5 gün varbence güzel sonucun erken olmasına rağmen ben cesaret edemiyorum belirtin falan var mı canım
Evet şimdilik öyle görünüyor :) İnşallah bebişin seninledir, tutunmuştur, içini ferah tutSeninde pozitifti dimisiz yazdıkça umutlanıyorum. Pazar günü sevinicem inşallah
Test günün ne zaman canım perşembe miCanim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benimama dolgunlasti ve yanlardan ağrıyor böyle yeşil damarlar uzaniyor
Çok sağol arkadaşım. Senin pozitifti galiba dimi. Allahım hepimize göstersin inşallah o günleriTebrik ederim bence gayet guzel bir sonuc, insallah katlanarak devam etsin arkadasim
Mrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım vallaMrb canım nasılsın?inşallah pozitiftir sonucun
Banada bitki çaylari yasak demisti dr'um. Kizartmanin yasak oldugunu bilmiyordumda fast food sakincali diye biliyorum,Maydanoz yasak, kahve günde maksimum 2 fincan, cola redbull yasak, solaryum yasak, ağır spor yasak fakat yürüyüş temiz hava şart, kızartma yasak bu patates kizartmalari cips vs. Bunlar aklımda olanlar. Liste evde akşam eve gidince bakip yazarim mutlaka canim
Merhaba canım aynen seninle aramızda iki gün var 20 haziranda benim transfer hemşireye bildirdim Bi coraspin i bırakın devam ederse bakalım dedi en son adet olduğun tarihin ilk gününden itibaren hesaplanıyor benim kisi ilk günüm 2 hazirandı 2 hazıra san bu yana 5. Hafta dayımCanim senin transferin ne zamandi, sanki yakin zamanda konustuk gibi hatirliyorum. Hafta hesabini nasil yaptin? Bir de muhakkak doktoruna yaz, allah korusun
Arkadasin idrar testi zaten pozitif cikti.
Insani catlatmaya calisiyolar banada yarina kalir dediler ama bugun aksama dogru arayip sorcam yinede sonuc cikti mi diyeMrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım valla
Yani hayatımda böyle bişey duymadım. Normalde öğleden sonra çıkması lazım. Barkodu aldım, internetten takip edicem ben de. Bakalım ne zaman çıkacakInsani catlatmaya calisiyolar banada yarina kalir dediler ama bugun aksama dogru arayip sorcam yinede sonuc cikti mi diye
Ben barkodu akil edemedimYani hayatımda böyle bişey duymadım. Normalde öğleden sonra çıkması lazım. Barkodu aldım, internetten takip edicem ben de. Bakalım ne zaman çıkacak
Aminnn inşallahEvet şimdilik öyle görünüyor :) İnşallah bebişin seninledir, tutunmuştur, içini ferah tut
Evet e nabıza geç düşebiliyor. Sağlıkocağı yakınsa uğrayıp barkod no istesen verirler mi acabaBen barkodu akil edemedime nabiza bakiyorum ara ara orayada dusene kadar ohhhoooo
Tahlilleri baska bir ilceye gonderiyorlarmis barkod icin gec kalmis olabilirim telefonla aradığımda sorarim amaEvet e nabıza geç düşebiliyor. Sağlıkocağı yakınsa uğrayıp barkod no istesen verirler mi acaba
Kizartma derken bu cips vs kizartiliyor ya yada fast food daki patates kizartmalari. Bunlarda kullanilan yağlar farklı ve ısı derecesi daha yüksek yağlarBanada bitki çaylari yasak demisti dr'um. Kizartmanin yasak oldugunu bilmiyordumda fast food sakincali diye biliyorum,
Test günüm normalde cumartesi. Fakat hafta sonuna denk geldigi için bide pazartesini beklemek istemiyorum randevu icin. O yuzden cuma gunu doktorumu arayip testin pozitif oldugunu soylicem muayene icin gidicemTest günün ne zaman canım perşembe mi
Yani evde kendimiz kizarttigimiz seyleri yiyebiliriz benceKizartma derken bu cips vs kizartiliyor ya yada fast food daki patates kizartmalari. Bunlarda kullanilan yağlar farklı ve ısı derecesi daha yüksek yağlar
Aaa hic boyle hesaplaniyor diye dusunmemistim canim o zaman 31 mayisti o zaman resmen suanda 6. Haftanin icinde oluyorum aayy saka gibiMerhaba canım aynen seninle aramızda iki gün var 20 haziranda benim transfer hemşireye bildirdim Bi coraspin i bırakın devam ederse bakalım dedi en son adet olduğun tarihin ilk gününden itibaren hesaplanıyor benim kisi ilk günüm 2 hazirandı 2 hazıra san bu yana 5. Hafta dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?