Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Seninle aynıyız sanırım. 30 haziran transfer 3.gün embriyosu teste 5 gün var bence güzel sonucun erken olmasına rağmen ben cesaret edemiyorum belirtin falan var mı canım
Var canım belirtim. Ben hep olumluya yordum inşallah öyledir. Öncelikle ilk günler kasık ağrım oldu. Hep korktum adet ağrısına benziyordu.5.günden sonra ağrım değişmeye başladı. Batma şeklinde ağrıya dönüştü. Ve dünden beri gögüslerimin ucunu bişeyle sıkıştırmışlar gibi acı var.dokunamıyorum. inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza...

Mrb canım nasılsın?inşallah pozitiftir sonucun
Mrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım valla

Banada bitki çaylari yasak demisti dr'um. Kizartmanin yasak oldugunu bilmiyordumda fast food sakincali diye biliyorum,

Canim senin transferin ne zamandi, sanki yakin zamanda konustuk gibi hatirliyorum. Hafta hesabini nasil yaptin? Bir de muhakkak doktoruna yaz, allah korusun
Merhaba canım aynen seninle aramızda iki gün var 20 haziranda benim transfer hemşireye bildirdim Bi coraspin i bırakın devam ederse bakalım dedi en son adet olduğun tarihin ilk gününden itibaren hesaplanıyor benim kisi ilk günüm 2 hazirandı 2 hazıra san bu yana 5. Hafta dayım

Mrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım valla
Insani catlatmaya calisiyolar banada yarina kalir dediler ama bugun aksama dogru arayip sorcam yinede sonuc cikti mi diye

Insani catlatmaya calisiyolar banada yarina kalir dediler ama bugun aksama dogru arayip sorcam yinede sonuc cikti mi diye
Yani hayatımda böyle bişey duymadım. Normalde öğleden sonra çıkması lazım. Barkodu aldım, internetten takip edicem ben de. Bakalım ne zaman çıkacak

Yani hayatımda böyle bişey duymadım. Normalde öğleden sonra çıkması lazım. Barkodu aldım, internetten takip edicem ben de. Bakalım ne zaman çıkacak
Ben barkodu akil edemedim e nabiza bakiyorum ara ara orayada dusene kadar ohhhoooo

Evet e nabıza geç düşebiliyor. Sağlıkocağı yakınsa uğrayıp barkod no istesen verirler mi acaba
Tahlilleri baska bir ilceye gonderiyorlarmis barkod icin gec kalmis olabilirim telefonla aradığımda sorarim ama

Banada bitki çaylari yasak demisti dr'um. Kizartmanin yasak oldugunu bilmiyordumda fast food sakincali diye biliyorum,
Kizartma derken bu cips vs kizartiliyor ya yada fast food daki patates kizartmalari. Bunlarda kullanilan yağlar farklı ve ısı derecesi daha yüksek yağlar

Burda bir sürü pozitif sonuç alan var maşallah. Bu ay baya bereketli. Bende bugun 7.gunumdu idrar testim negatif cikti, sabah yaptiğimda. Kendimi olumsuza hazirliyorum. Cuma kan testine.

Aaa hic boyle hesaplaniyor diye dusunmemistim canim o zaman 31 mayisti o zaman resmen suanda 6. Haftanin icinde oluyorum aayy saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…