HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

lady_eliph

Hoşgeldin Şekerkavanozum
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
765
1
116
Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.

Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran

Bekliyorum.Hepinize öpücükler

haziranla ilgili her topiğe varım. batım 4 haziran :)

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran

Yok mu arttııraaannnn??????

ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran

eylulgulu ve ilknur_Defne'yi yeşillere bürüdüm inşallah bu topiği beklemeden bizi Haziranın ilk günlerinde motive edicek o güzel haberi verirler...
En büyük dileğim bu topiğin yazdığımız (gebelik için) son topic olması.
Hepinize bu mübarek günde sevgileirmi, güzel dualarımı gönderiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Sizleri seviyorum kızlar

.

Son düzenleme:
bende senin gibi hazırlıklıyım bu ay, ateş ölçüyorum ve ovulasyon testi aldım, rahim filmi de çektirecem kısmetse, tuttururuz inşallah.

arkadaşım hangi marka aldın bu ay bende düşünüyorumda karar veremedim bi sürü marka var bu ara bat 5 haziran hadi hayırlısı bakalım

selammm kızlarrr.bende mayısta büyük bi enkazdan çıktımm.çok üzüldüm adet oldum diyee....beniide eklermisinizz 6 haziran hemde evlilik yıldönümüü günüüü.ALLAAHIM LÜTFENN TAM O GÜN ÖGRENEYİM HAMİLE OLDUGUMUU

31mayıs ovulasyon testinı aldım bi de böle deneyelim

Gül'üm ben alamadım kocam aldırmadı ama eczaneden gizliden almayı düşünüyorum 15-16-17 diye biliyorum en yüksek ihtimalimin olduğu günleri ama benim kocaya bakarsan hiç alakası yokmuş sadece o günlerde ihtimal en yüksekmiş yoksa yumurtlama günü dışında tutturan yok muymuş diyo Düz mantık benim adam

Bu arada dün bir haber aldım, daha 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşım da hamileymiş, hemde benden küçüükkkk
Zaten Geçen temmuzda evlenen 2 arkadaşım doğurdular bile geçen hafta 2-3 gün arayla....
Bunların dışındada hamile 3-4 tane daha arkadaşım var...Allah kucaklarına almak nasip etsin. Hiç kıskanmıyorum inanınki, aksine en az onlar kadar heyecanlanıyorum ama garip bir duygu, buruluyorum sadece... Eminim siz de öyleisniz.

.

YAW; Eklendin tatlımmm. Hoşgeldin öncelikle. Yukarıdaki listemizde sen de varsın artık görebilirsin kendini.
Geldiğin SON topic olmasını diliyor ve o özel gününde anne de olacagının ahberini hayırlısıyla almanı diliyorum.
Umarım çok kısa durursun bizimle...

merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim sat:5 mayıs bat:29 mayıs... 3.denememiz olucak inşallah bu ay ve bu topik hepimize uğurlu gelsin. ben aynı zamanda bu ay ovulasyon testi aldım bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…