HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

benım buyuk ıhtımalle morfolojı bozuklugundan olmustur ama unıversıteden arastırma yaptıracaz tahlıl vs bakalım hayırlısı bu degılmıs demekkı

canim uzulme her kotu gun icin bir iyi gunde vardir yorma kendini Allah sabir vesin dedigin gibi Allah buyuk

canım merhaba,
oruçlu iken ağız dolusu istifra etmek orucu bozduğu için istifrada ettiğim için tutamıyorum.çok bulantılarım var.allahım affetsin u sene maalesef

Canım ben de aynı durumdan muzdaribim 2 gün tuttum iki gün de çıkardım tutmadığım günler de çıkarıyorum ama ne bilim kaçmak geliyo bi yandan bi yandan da 17 saat bebeğe zarar verirse o da günaa geliyor kaldım ortada ama tutmuyorum ben de ara ara tutacağım deneyeceğim kendimi...

ben oruc hic tutmadim sivi kaybi yasamak ve bir zarari olur diye dusunup korktugum icin tutmuyorum
ikili test yaptirmaya hazirlanan varmi aranizda?

ben oruc hic tutmadim sivi kaybi yasamak ve bir zarari olur diye dusunup korktugum icin tutmuyorum
ikili test yaptirmaya hazirlanan varmi aranizda?

Arkadaslar beni cok mesgul eden bi konu var,ikili test...
doktorum brbrk 1 hafta onden gidiyor diye 10 hafta 3 gunlukken ikili test icin kan aldi,ama bazi doktorlarda diyorki 11. haftadan once ikili test uygulanlaz diye,
bilgisi olan varsa burdab paylasabilirmi?

(bende bu konuda epey endiseliyim canim)

kızlarr ben ikili test için kan verdim bu sabah 13+2 yim bildiğim kadarıyla 11-14 haftaları arasında yapılıyor ama bebek önden gidiyosa dr isteyebilir yine testi Bi de pipimizzzz gözüktüüü bizimm %95 erkek dedi dr amcamız

arkadaşlar sonunda sabırla hayal kırıklıkları. cöküntülerimin sonunda en sonunda oldu

çiçeği burnunda hamileyimmmmm

keseyi görmedik daha salı randevumuz var bakalım görebilcezmi allah herkeze versinnn

tebrikler... benim adet gunumde kan test 21,23 cikti doktorlada gorusemedim bugun adetim 3 gun gecti yarin randevu aldim hastaneden ama cok korkuyorum degerim dusuk oldugu icin...senin kacti kan degerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…