- Konu Sahibi lady_eliph
-
Şaka mııı? Bende Antakyada oturuyorum aslında İstanbulluyum ama dönünce buraya gelin geldimmmm.. Eşim Antakyalı, İskenderunda yaşıyoruzzz...
Allah hayırlısını versin canım... bende kendimden bahsedeyim biraz11 haziran 1. yıl dönümümüz yani birazcıkda olsa yeni evli sayılırım. bizde ilk görüşte aşık olduk yaş 30 bu arada anca bulabildim aşkı çok şükür eşimde çok iyi biri ve deli gibi çoçuk istiyor benden bile fazla eee yaşta 30 olunca bende dedim neyi bekliim yapalım madem tabi allah kısmet ederse... bakalım 3. ay tuturabilecekmiyiz... bu ay ovulasyon testi aldım biraz da olsa umutluyum bu yüzden
Canım teşekkür ederim, gerçekten öyle hoş bir tesadüf gerçekten, görüşürüz inşallah bir gün..aaaaa çok sevindimm enterasan bi tesadüff...ben antakyADAyim aramizda 1 saat var:):) hoşgeldin şehrimizeee
nerdesiniz hamiş adayları herkez kayboldukendim yazıp kendim okuyorum gibi oldu bu
nerdesiniz hamiş adayları herkez kayboldukendim yazıp kendim okuyorum gibi oldu bu
aaaaa çok sevindimm enterasan bi tesadüff...ben antakyADAyim aramizda 1 saat var:):) hoşgeldin şehrimizeee
Canım teşekkür ederim, gerçekten öyle hoş bir tesadüf gerçekten, görüşürüz inşallah bir gün..
mutlakaa görüselimmmmmmmmmmmm..benim ablamda orada evliiiiiiiiiiii iskenderundaa
Tatlım buradayız sen bahsetmedin kendinden bekleiyoruzz
oyy canim benim sen çok yeni evlisin henüzz.tadinii çıkar hemen bebek kaygısına düsmee.....benimde yasımm 29....inşaalh tututurursun
evet canım yeni evliyim ama biz evlenmeden öncede 1 yıl beraber yaşadık yani 2 yıl sayılır bizimkisio yüzden yaşımızda geldi yaşıyacağımız ne varsa da yaptık artık sıra dedik bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
mutlakaa görüselimmmmmmmmmmmm..benim ablamda orada evliiiiiiiiiiii iskenderundaa
evettt....................................................
Hoşbulduk balım sağol, görüşürüz inşallah bir gün :)
Burdayız şekerim.
Sende yeni evlisin daha ama yaşın var sende haklısın, inşallah tez zamanda bebişin gelir, daha yeni denemeler sabret biraz çok yakın olduğunu hissediyorum bu ay güzel haber gelebilir senden
evet canım yeni evliyim ama biz evlenmeden öncede 1 yıl beraber yaşadık yani 2 yıl sayılır bizimkisio yüzden yaşımızda geldi yaşıyacağımız ne varsa da yaptık artık sıra dedik bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Ablan nerde oturuyo tatlım,görüşürüz tabikide ablana geldiğinde haberdar et beni bir kahve içeriz birlikte çaşıda çok sevinirim çok arkadaşım yok burada
ablam paşaköyde oturuyooo.bilmiyorum yakınmısınızz.....evett geldigimde haber ederim sana görüsürüzz.sende gel buyurr..cumartesilerii çalışmıyorumm
Hahahhhaa şaka gibi, bende Paşaköyün karşısındaki sitedeyim. Paşaköyün giriş kapısıyla bizim sitenin girişi karşı karşıya çok yakınız yani.
Tamam canım geldiğinde görüşürüz mutlaka.
haydaaa hayırdır inşaalhh yaaa......vala iyice merakk etim seni simdiii resim koymussun ama çokk uzakk oldugun için secemiyorum.facen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?