- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.021
Kızlaaarrr benn geldimmm
Giremedim 4-5 gündür, hem annem buradaydı,hem de düğünümüz vardı.Birde benim mercimek haberi duyulunca gelen giden oldu hiç vakit bulamadım.
Ama bugün annem İstanbula döndüMisafirlerimizde dağıldı gene kaldım bir başıma.
Bundan sonra yanınızdayım.
İlknur ve Tülaydan,Serpilden aldım müjdeleri de.Çok sevindim daha bugün Haziranın 4'ü, yani yeni başlıyoruz daha çok hamiş çıkartacağız Allahın izniyle.
Sayfaları tek tek okumak istiyorum o yüzden zaman alabilir, birazdan başlayacağım,uzun sürebilir yazamazsam yien kaçtı demeyin sakın
Buarada ben iyiyim, sağlığım yerinde.
Cuma günü kendi doktoruma gittim. Sağlıkocağında yaptırdığım testi gösterdim, ultrasonda bakmak istedi, baktık ama bir şey gözükmedi.Kan testini yineleyelim dedi, yeniledik 100ün üzernde çıkınca tamam artık kesin diyebiliriz dedi.Ama çok küçük takriben 3 haftalık dedi.O yüzden gözükmemiş benim mercimek. 11 Hazirana gün verdi, hem ultrasonda görünür hemde kalp atışlarını dinleriz annesi dedi.
Ne zama bDr.kesin dedi, o mucize duygu düştü içime
Gerçekten çok ilahi bir şeymiş.Allahım isteyen arzu eden,O'na el açan her kadına tatırsın tez zamanda.Hep aklımdasınız dualarımdasınız.
Bel ağrım bitti sayılır, kasıklarda batma ve kramp devam ediyor.Leklenmem hiç olmadı.
İştahsızlığım,bulantı kusmam yok.Aksine danalar gibi yemek yiyorum saat başı acıkıyorum.
Doktor yemek listesi verdi.
Bol yeşillik,ceviz,kuru üzüm,taze sebze,meyve,yoğurt süt,günde en az 2 Litre su içilecek dedi.
Cips,kola,asitli içecekler,çay,kahve ve kapalı meyve suları,hazır gıda,fast food,kapalı paketteki hiç bir yiyecek yok dedi.
Böyle bakalım.İlerleyen günlerde neler olacak.
Siz bunları okuyadurun bende , ben yokken siz neler yapmışsınız bir göz atayım,takriben bir kaç saate görüşeceğiz.Sizi seviyorum
Kızlar inanamıorumm!!! sonucum 55.15 çıktı, daha çok yeni 1,5 haftalık fln dediler inanamadım gerçekten mi diye bi 3 kez sordum sanırım :) şimdi perşembe günü tekrar test yapıcam ve sonra doktoruma gidicem, çok şaşkınım[/QUOa
aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı benin gibi isteyen bütün arkadaşların başına:) ay ne güzel
Hemen ilgileneceğim Munireciğim, yardımların ve ilgin için teşekkürler.
Kızlar inanamıorumm!!! sonucum 55.15 çıktı, daha çok yeni 1,5 haftalık fln dediler inanamadım gerçekten mi diye bi 3 kez sordum sanırım :) şimdi perşembe günü tekrar test yapıcam ve sonra doktoruma gidicem, çok şaşkınım
Kızlar inanamıorumm!!! sonucum 55.15 çıktı, daha çok yeni 1,5 haftalık fln dediler inanamadım gerçekten mi diye bi 3 kez sordum sanırım :) şimdi perşembe günü tekrar test yapıcam ve sonra doktoruma gidicem, çok şaşkınım
clemmm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim canım
kızlar dünden beri yatak döşek yatıyorum bademciklerim şişti.sabah dra gittim kan verdim sonuca göre antibiyotik yazacak.bakalım 2 den sonra yazarım bende sonucumu:18::18:
elif hoşgeldin canım
Elif Hosgeldin kahveyi bırakmam zor olsada birakicam
Gülüm, hayırlı olsun demek isterim.İnşallah doğrudur ama idrar testine en son düşüyor büyük ihtimalle hamilesin hemen git kan ver derimm.kızlarr 2. çizgiyi gördüm az önce doğru mudurrr
yani şimdi hamiş miyimm
slm benide aranıza alırmısınız bende artık bu ay kalmak isteyenlerdenim RABBİM inş. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?