- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.061
Asya benim de durumum aynı, hatta Kayınvalidemle annem bu hiç 3 haftalık hamileliğe benzemiyor dediler ilk gün.
İnşallah mercimeğinin şişkinliğidir annesi
heyecandanmıdır yanıyorum ressmen kıpkırmızı oldum....
eşimi bekliyorum inanın heyecandan kendim gidemeyeceğim sanırım....
3buçukta gideceğiz kan tahliline....
heyecandanmıdır yanıyorum ressmen kıpkırmızı oldum....
eşimi bekliyorum inanın heyecandan kendim gidemeyeceğim sanırım....
3buçukta gideceğiz kan tahliline....
Minure senin yaş kaç? 5.denemem demişsin, inşallah haftaya senden de müjde alalım
munire ben kan testine gidemedim,ama goruyorumki bat i 9haziran olan arkadasimiz kan testiyle netlestirmis,benim bat 10 haziran ama en azindan cumayi beklemek istiyorum,hamile olan arkadaslarim allah saglikli evlatlar versin,dogumunuz cok kolay olsun insallah.canim cok cok tebrik ederim...azda olsa ciktiysa demekki, HAMILESIN...tebrikler,,,ALLAH 9 ay boyunca korusun...seni ekliyorum...
hadi kos canim bize 1 haber verirsin.şimdi hastaneye gidiyorum kızlar heyecanlandım bak şimdi :)
gelecek haftayı ıple cekıyorum cok calıstık bı amuda kalkmadıgımız kaldı yanı bu ayda olmassa sanmıyorum bı daha olacagını
kızlar 15 dk sonra çıkıcam ama şimdi birşey farkettim kahverengi lekelenmişim.
Aynen bizde bu ay çok çalışmıştık
Gün aşırı değil,her gün çalıştık.Hesaplamama görede tam yumurtlama günümde hamile kalmışım sanırım
Ben senden umutluyum şeker,sen de pozitifsin...
evet canim haklisin..ben zaten ultrasonda yumurtlamayi takib edince hic bir hastama gun asiri iliskide ol demiyorum,1 hafta icinde hergun veya canin ne zaman isterse ol diyorum,ben ilk hamileligimde her gun hatta gunde 2 kere olmakla iliskide oldum ve hamile kadim.
Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.
Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran
Bekliyorum.Hepinize öpücükler
merhaba kızlar benımde BAT'ım 18 mayıs umarım bu sefer seytanın bacagını kırarız ama gün gectikce benim umudum tükeniyo(((
arkadaşlar,batım bugün,henüz bişey olmadı ama...
size sormak istediğim eğer bu ay da hayal kırıklığına uğrarsam,doktora gidiyim mi,bi hormon testi için?? 8 aylık evliyim..ocak ayından beri düşünüyoruz..yani henüz erken mi,yoksa bi an önce gitmek mi lazım..geçen ay başka bişey için gittiğimde doktorum,daha erken saçmalama filan dedi ama..sizce ne yapmalıyım,bekliyim mi bikaç ay daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?