HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

sağol elif,ben de erken diye düşünüyorum,stres olcam çünkü..ama ne bilim burda da herkes bişeyler yapıyo,olmuyosa doktora gidiyo,bişeyler kullanıyo falan filan..acaba diyorum ben gevşeklik mi ediyorum..ocaktan beri korunmuyoruz ama bu yumurtlama günlerini filan ben 2-3 aydır biliyorum,dikkat ediyorum.nerdeyse her gün yeni bişey öğreniyorum:)
kimisi hiçbişeye dikkat etmeden pat diye hamile kalıveriyo,bunlara şaşırır oldum artık,kolay değilmiş bu iş:))

canim daha biraz bekle acele etme denemeye basladigin ayda hamie kalma sansin 20% bu gitgide artar 7-8 ayda olasilik yuksek olur,,,deng gelmemistir bence birazda bekle...6.ay denemende ola bilir...

canim daha biraz bekle acele etme denemeye basladigin ayda hamie kalma sansin 20% bu gitgide artar 7-8 ayda olasilik yuksek olur,,,deng gelmemistir bence birazda bekle...6.ay denemende ola bilir...

teşekkürler minure..ne zaman nasip olursa artık,bekliyoruz bakalım..ben de bekleme taraftarıyım da sizlere de bir sorayım dedim..

kızlar sonucum hüsran.zaten arabada gelirken de hastalanığımı hissettim.neyse umutlar bir sonraki aya kaldı

Kuşum herşeyin hayırlısı öyle düşün.Demekki bebeğin bu ay gelse senin için ya da onun için iyi olmayacakmış.Biliyorsun herşey zamanla işliyo bu dünyada.Eminim senin de bir zamanın var.Bu ay değilsede bir dahaki ay,yeterki sen sabrını,inancını kaybetme.
İnşallah bir dahaki ay senin ayın olacak.
Hem bir dahaki ay hamile kalırsan bebeğin Balık burcu olur,romantik duygusal,evcimen ; Bknz:BEN Bu da iyi yanı annesi :)
Sakın üzülme.Seni seviyoruz

kuzum hoşgeldin :124: ayy ne kadar çok hamiş var kıyamam size,doğurganlarım benim,kurban olurum size,sizin içindeki nohutlara yerim sizi,kucaklayıp,öpmek istiyorum sizi laptop bozuldu cepten gİRMEKTE İŞKENCE BANA AMA AKLIM HEP SİZDe.elifim uğurlu yaratıĞım benim seviyorum seni.DiĞER GEBELERİM SİZLERİ De çok ama çok seviyorum

doktora gidersen eğer bir sorun varsa erkenden öğrenmiş olursun ama doktor a gitmek o testler fln hep stres yaratıo insanın üstünde, o yüzden bence 2-3 ay daha bekle canım, ben kesinlikle ovulasyon testi öneriyorum :)

canım benim sağol iyiki varsınız.. bende bir balığım zaten

Bebeğim sen bir bal fıçısısın
Ne güzel yazmışsın sen bize öyle.Doğurganız biz,her gün her saat artan,amip gibi çoğalan doğurganlar topiğisi burası
Herkes bu ay doğurgan olacak diye bir şey yok,aylar çula çaputa girmedi,koskoca bir yaz var önümüzde.
Haydi inşallah bakalım,senden de bu hafta içi güzel müjdeler alacağız, sanki müjdenin kötüsü varmış gibi,bak anlatım bozukluğu yarattım cümlemde.
Bu nohutlarda seni seviyo teyzesi,pıt pıt ettiriyolar durup durup
Allahım hepinizi en hayırlı vakitte anne yapsın inşallah benim minik doğurgan seksi böceklerim

doktora gidersen eğer bir sorun varsa erkenden öğrenmiş olursun ama doktor a gitmek o testler fln hep stres yaratıo insanın üstünde, o yüzden bence 2-3 ay daha bekle canım, ben kesinlikle ovulasyon testi öneriyorum :)

işte bi sorun varsa öğrenelim beklemenin anlamı ne diyodum ama bi yandan da bu zamana kadar olmaması da normal diyorum.çükü çok uzun zaman geçmedi henüz..
ovulasyon testini mayıs ayında denedim ilk defa..değerlendirmesini de yaptık :) ondan mıdır nedir,bu ay umutluyum kendimce :)

Bebeğim sen bir bal fıçısısın
Ne güzel yazmışsın sen bize öyle.Doğurganız biz,her gün her saat artan,amip gibi çoğalan doğurganlar topiğisi burası
Herkes bu ay doğurgan olacak diye bir şey yok,aylar çula çaputa girmedi,koskoca bir yaz var önümüzde.
Haydi inşallah bakalım,senden de bu hafta içi güzel müjdeler alacağız, sanki müjdenin kötüsü varmış gibi,bak anlatım bozukluğu yarattım cümlemde.
Bu nohutlarda seni seviyo teyzesi,pıt pıt ettiriyolar durup durup
Allahım hepinizi en hayırlı vakitte anne yapsın inşallah benim minik doğurgan seksi böceklerim

lady eliph cim :) hiçbi belirti yaşamadığını yazmışsın.hatta aksine hafif regl sancıları yaşamışsın..bunlar beni umutlandırdı ben de belirti yaşamıyorum ya..
herkesin vücudu ayrı belirtiler yaşıyo demekki..bakalım benimki napıcak :)

Aynen canım, hiç belirtim olmadı hatta %100 emindim hastalanacağımdan. Bel ağrım olmasa ben gene gidip kan tsti yaptırmazdım.Allah nasip edince oluyo işte bide ben gidip kan testi yaptırdığım gün kadın vardı evde temizlik yapıyodu,bide ben ona yardım ettim mutfağı indirip temizledim o ağrıyla nasılolsa yoktur diye,meğer mercimeğimi yormuşum.Neyse dinleniyoruz artık habire,kimse iş yaptırmıyo artık

ayy maşallah sanaa..dinlen dinlen,boşver mercimekten değerli mi..
bakalım Allah ne zaman nasip edicek,beklemekten başka seçenek yok,kendimi dinlemeyi bıraktım an itibariyle :)

aynen bende de ya hafif sol kasık batması o kadar ama aslında bu ay ümtiliym inşallah
elifim sen de hoşgeldin pardooooooon hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiz

aynen bende de ya hafif sol kasık batması o kadar ama aslında bu ay ümtiliym inşallah

merhabaaaa:)
Allah ümitlerini boşa çıkarmasın inşallaaaahh..o batmalar bana da oluyo ama regl olcam diye gibi geliyo,hem umutluyum hem değilim,böyle bi karışığım..düşünmemeye çalışıyorum fazla,etkilenince gecikiyorum:) 2 gündür misafirim vardı,düşünmeye vaktim yoktu,bugün boş kaldım daldım yine mevzulara:) ben en iyisi biraz susayım da başka şeyler yapıyım,bebek mi gelecek kırmızılar mı gelecek,istediği an gelsin,ben etkilemiyim kendilerini

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben k kartı yedim coktan 30 Haziran yeni batım :) saglık olsun

Son düzenleme:
ayy maşallah sanaa..dinlen dinlen,boşver mercimekten değerli mi..
bakalım Allah ne zaman nasip edicek,beklemekten başka seçenek yok,kendimi dinlemeyi bıraktım an itibariyle :)

kendini dinlemeyi bıraktığın an oluyo zaten Eylülüm,vucut kendini ne zaman rahat hissedrse...
Benim eşiminde payı çok büyük asla bebek için beraber olmadı benle,aksine hep dediki,ne bebeği ya olursa olur ben seni özledim seni istiyorum dedi ve biz hep birbirimizi istediğimiz için birlikte olduk.Ve beraberliklerimiz hep çok uzun sürdü tadını çıkara çıkara...O yüzden bu da çok önemli bebeğe odaklanırsanız ne kadar olsa stres oluyo bunu yapmayın...

Kuzummm çok dikkat et,kasık batması önemli.Benim de öyleydi.
Kasıklarım hala da çok batıyor.Sanki orada bişey taşıyormuşumda aşağı düşmüş beni kesiyomuş hızımı kesiyomuş gibi hissettiriyor.Gergin ve kramp girer gibi.
Bel ağrımda az olmakla beraber devam ediyor,kalça kemiğim ağrıyor.
Yükseğe uzanma,ani atlamalar zıplamalar yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…