- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.081
Bence erken tatlım, ben de seninle aynı dönemde bıraktım hemen hemen korunmayı, Bak bu ay hamile kaldım. Zaten korunmayı bıraktıktan sonraki ilk 2-3 ayı hiç sayma, vucut anca kendini toplayıp yeni düzene alışıyor bana göre.Korunmadan geçen 1 yılın akabinde Dr.a başvurmayı öneriyorlar.Bence boşuna Dr. kapısı aşındırıp kendini strese sokma.Biraz rahatlamaya çalış.Allah büyük ama bana sorarsan erken.Bence yaz sonunu bekle.Yine de içim rahat değil diyorsan tabiki git.
arkadaşlar,batım bugün,henüz belirti olmadı ama...
size sormak istediğim eğer bu ay da hayal kırıklığına uğrarsam,doktora gidiyim mi,bi hormon testi için?? 8 aylık evliyim..ocak ayından beri düşünüyoruz..yani henüz erken mi,yoksa bi an önce gitmek mi lazım..geçen ay başka bişey için gittiğimde doktorum,daha erken saçmalama filan dedi ama..sizce ne yapmalıyım,bekliyim mi bikaç ay daha?
kızlar sonucum hüsran.zaten arabada gelirken de hastalanığımı hissettim.neyse umutlar bir sonraki aya kaldı
canim daha biraz bekle acele etme denemeye basladigin ayda hamie kalma sansin 20% bu gitgide artar 7-8 ayda olasilik yuksek olur,,,deng gelmemistir bence birazda bekle...6.ay denemende ola bilir...
kızlar sonucum hüsran.zaten arabada gelirken de hastalanığımı hissettim.neyse umutlar bir sonraki aya kaldı
cok uzuldumkeske bekleseydın bı kac saat
kuzum hoşgeldin :124: ayy ne kadar çok hamiş var kıyamam size,doğurganlarım benim,kurban olurum size,sizin içindeki nohutlara yerim sizi,kucaklayıp,öpmek istiyorum siziKızlar,
birçok arkadaş belirtilere göre yorum yapmış. Her bünyenin kendine göre belirtisi var.Ben burada arkadaşların yazdığı belirtileri okuyup umutsuzluğa düşüyordum çünkü söylenen 5 belirtiden 1 i bile yoktu bende.
Adet günüm geçene kadar gram göğüs ağrım,olmadı.
Sanki regl olucakmış gibi sancılarım oldu, yani bu sancıyı çekmeniz regl olucaksınız,gebe değilsiniz demek değil.Şuan bile ara ara sanki adet göörecekmişim arada sancı giriyor.
Halsizliğim,uyku halim hiç olmadı.Lekelenmem olmadı.Bunlar kesin olucak olmazsa adet göreceksiniz demek ddeğil.
Evelsi gün İlknurla mesajlaştık, iştahım yok hiç bir şey yiyemiyorum dedi, bende saat başı acıkıyorum aksine.
Yani asla kendinizi standart belirtilere odaklayıp olumsuz yönlendirmeyin.Ben her yazımda benim belirtilerim kesin psikolojik diyodum herkes biliyo.Ama değilmiş.
En çok dikkatimi çeken belirtim bel ağrımdı.Sanki belime kazıkla vurmuşlarda çatlatmışlar gibi yürürken bile ağrıyordu.Birde sol yumurtalığım çok sancıyordu özellikle gece yattığımda sanki içeriden bir şeyle eşeliyorlar gibi oluyordu.Birde ateşim yüksekti 36,7'den aşağı hiç düşmedi.Hala da öyle.
Göğüslerimse şurda 2 gündür hassas ve sancılı.
Standart şeylere takılmayın, vudunuzu rahat bırakın, emin olun herşey zamanla yoluna girecek
arkadaşlar,batım bugün,henüz belirti olmadı ama...
size sormak istediğim eğer bu ay da hayal kırıklığına uğrarsam,doktora gidiyim mi,bi hormon testi için?? 8 aylık evliyim..ocak ayından beri düşünüyoruz..yani henüz erken mi,yoksa bi an önce gitmek mi lazım..geçen ay başka bişey için gittiğimde doktorum,daha erken saçmalama filan dedi ama..sizce ne yapmalıyım,bekliyim mi bikaç ay daha?
Kuşum herşeyin hayırlısı öyle düşün.Demekki bebeğin bu ay gelse senin için ya da onun için iyi olmayacakmış.Biliyorsun herşey zamanla işliyo bu dünyada.Eminim senin de bir zamanın var.Bu ay değilsede bir dahaki ay,yeterki sen sabrını,inancını kaybetme.
İnşallah bir dahaki ay senin ayın olacak.
Hem bir dahaki ay hamile kalırsan bebeğin Balık burcu olur,romantik duygusal,evcimen ; Bknz:BENBu da iyi yanı annesi :)
Sakın üzülme.Seni seviyoruz
kuzum hoşgeldin :124: ayy ne kadar çok hamiş var kıyamam size,doğurganlarım benim,kurban olurum size,sizin içindeki nohutlara yerim sizi,kucaklayıp,öpmek istiyorum sizilaptop bozuldu cepten gİRMEKTE İŞKENCE BANA AMA AKLIM HEP SİZDe.elifim uğurlu yaratıĞım benim seviyorum seni.DiĞER GEBELERİM SİZLERİ De çok ama çok seviyorum
doktora gidersen eğer bir sorun varsa erkenden öğrenmiş olursun ama doktor a gitmek o testler fln hep stres yaratıo insanın üstünde, o yüzden bence 2-3 ay daha bekle canım, ben kesinlikle ovulasyon testi öneriyorum :)
kuzum hoşgeldin :124: ayy ne kadar çok hamiş var kıyamam size,doğurganlarım benim,kurban olurum size,sizin içindeki nohutlara yerim sizi,kucaklayıp,öpmek istiyorum sizilaptop bozuldu cepten gİRMEKTE İŞKENCE BANA AMA AKLIM HEP SİZDe.elifim uğurlu yaratıĞım benim seviyorum seni.DiĞER GEBELERİM SİZLERİ De çok ama çok seviyorum
lady eliph cim :) hiçbi belirti yaşamadığını yazmışsın.hatta aksine hafif regl sancıları yaşamışsın..bunlar beni umutlandırdıben de belirti yaşamıyorum ya..
herkesin vücudu ayrı belirtiler yaşıyo demekki..bakalım benimki napıcak :)
Aynen canım, hiç belirtim olmadı hatta %100 emindim hastalanacağımdan. Bel ağrım olmasa ben gene gidip kan tsti yaptırmazdım.Allah nasip edince oluyo işte bide ben gidip kan testi yaptırdığım gün kadın vardı evde temizlik yapıyodu,bide ben ona yardım ettim mutfağı indirip temizledim o ağrıyla nasılolsa yoktur diye,meğer mercimeğimi yormuşum.Neyse dinleniyoruz artık habire,kimse iş yaptırmıyo artık
lady eliph cim :) hiçbi belirti yaşamadığını yazmışsın.hatta aksine hafif regl sancıları yaşamışsın..bunlar beni umutlandırdıben de belirti yaşamıyorum ya..
herkesin vücudu ayrı belirtiler yaşıyo demekki..bakalım benimki napıcak :)
aynen bende de ya hafif sol kasık batması o kadar ama aslında bu ay ümtiliym inşallah
elifim sen de hoşgeldin pardooooooon hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiz
Canım benim, hiç umudunu kaybetme çünkü hiç beklemediğin anda çıkı çıkıveriyo bu mercimeklerBakarsın bu ay sende yüzü gülenlerden olursun,umarım da öyle olur. Seni listemize aldım, bak daha bu ayın 4.gününden 6 hamişimiz var daha önümüzde koca 26 gün var neden olmasın?
Öpücükler
HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne----------------------> HAMİŞ
eylulgulu---------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29------------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
northstar--------------------------> 31 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı)
pembetilki-------------------------> 2 Haziran Beklemedeyiz :)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat-----------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
2. HAFTA GRUBU
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran
3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran
4. HAFTA GRUBU
pkmrt---------------------------------> 18 Haziran
bernardo----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania-------------------------------> 24 Haziran
smllttle-----------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil
Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 6 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm
ayy maşallah sanaa..dinlen dinlen,boşver mercimekten değerli mi..
bakalım Allah ne zaman nasip edicek,beklemekten başka seçenek yok,kendimi dinlemeyi bıraktım an itibariyle :)
aynen bende de ya hafif sol kasık batması o kadar ama aslında bu ay ümtiliym inşallah
elifim sen de hoşgeldin pardooooooon hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?