HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Doğum kontrol haplarının düzen bozabilme potansiyeli olduğuna kısmen katılıyorum ama sanıyorum birazda bünyeyle ilgili.Ben evlendim evleneli sadece 3 ay kullanabildim.Bende zehirleme yapmıştı ölüyordum az daha.Ama yurtdışında yaşayan bir arkadaşım tam 9 sene kullandı ve bıraktığının 2.ayında hamile kaldı..Bunun gibi çok örneği olduğu gibi,hap dolayısıyla düzeni bozulan da çok var.Neticede kimyasal ve hormonların seviyesiyle oynayan bir madde içeriği.Doğal bir yöntem olmadığı ve dışarıdan metabolizmaya müdahale niteliği taşıdığı kesin ama bir yandan da uzun yıllar hiç bir yan etkisini görmeden kullananlarda var.
Hem biraz şans hem de bünye meselesi diye düşünüyorum.
Allah herkese doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.Yaradanın evlat veresi gelsin yeterki, hap map bahane

Benim Bit gene sol tarafımı eşelemeye başladı.Bu saat olunca bir şeyler oluyor velede çalışmaya mı başlıyor ne yapıyor.
Tırım tırım tırmalıyo sanki.
Birde akşam üzeri 4 gibi bir uyku bastı tarifi mümkün değil, koltukta sızmışım bir uyandım telefon çalıyor ve saat 7...
Eşim gecikeceğini söyledi toplantısı çıkmış.3 saat deliksiz uyumuşum.
Şuan hala gözlerim yanıyor sanırsınız 3 gündür uyumuyorum...

hadi ben uyudum sekerler...bakude saat 01:33 artik uyuma vakti,hevese bak leptopu kapatip yerimde cep telefonu ile yaziyorum...ceptede sayfalar gec acildigi icin insan yoruluyor.benim motumsa yatakta yanimda soylemesi ayiptirbim bam bom istiyor...yarinda ise gitmek var...iyi geceler sizlere.insallah yarin yeni hamisler haberi aliriz..ayagi ugurlu olan elif...iyiki bu topigi actin.kendi topigime ugramaz oldum.hepinizi opuyorummm...

Hepinize hayırlı geceler olsun kızlar.İnşallah sağ salim uyuyup güzel hayırlı bir güne uyanmak nasip etsin Allah.Kötü kazalardan,belalardan,kötü niyetli insanlardan korusun.Fikri,zikri,niyeti güzel insanlarla muhattap etsin.Sizleri,eşlerinizi,evlatlarınızı,kardeşlerinizi,analarınızı,babalarınızı korusun,kollasın.Gecenin karanlığıyla tüm kötülükleri örtsün Rabbim,içimize umut,sevgi,aşk,güzellik,inanç yerleştirsin.
Yarın hayırlı bir iş günü,hayırlı haberlerin günü olsun.Bol rızıklı,helal kazançlı işleriniz olsun.
Bizim kötü haber diye nitelendirdiğimiz de hakkımızda hayırlı olsun.Dertten kederden uzak,iman ve inançla,güzel niyetlerle uyanacağımız bir gün olsun.
Hepinizin gözlerine güzel rüyalar göstersin,ne niyetiniz varsa kim için, bin katını size nasip etsin Rabbim.
Hayırlı,huzurlu uykular nasip etsin,kötü kabuslardan,korkulardan yüreğinizi esirgesin.
Karnında nohutu olanların nohutlarını korusun,kollasın,esirgesin,bağışlasın.Henüz kavuşamamış olanlarımızın yüreğine sabır ihsan etsin,tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Hepinize tatlı rüyalar,iyi geceler olsun canlarım.Sizi seviyorum...

tatlı kuşum daha öncede yazdım ama okumadın herhalde...
kuzuummm hayırlı ugurlu olsunn wallla nasıl sevindim anlatamamm yaa gözlerim doldu yemin ederim :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh ...
seviyorum seni kojaman öpüyorum

/),,/)
( o o )
,,( - @ - ),, gunaydin tavsanciklar...merhaba hamisler ve bebek bekleyenler...

Basladik bugune bakalim kimlerden ne haberler alicaz...

benden daha erkenciler de varmış..günaydın hepinize..
kırmızılar geldi malesef,haziran benim ayım değilmiş....

mayıs çok kötü geçmişti 2 kez adet gördüm. bakalım haziran ne olacak. adetim dün bitti. yumurtlama günü karmaşası başladı :) yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım :))))) ne zor işmiş bu hamile kalmak :))

Son düzenleme:
günaydın kıslar nasılsınız.bugün itibariyle hasta olmadım:) ama acaba diyorum rahim filmi çektirdiğim içinmi gecikti?kırmızılar sanki gelmek istiyo ama gelemiyo gibi.
aman gelmesinler saten hakkımda hayırlıysa rabbime sağlıklı,hayırlı bir kul bana evlat olacaksa 9 ay sonra gelsin:)

doktorum bir ihtimal olabilir dedi ultrasona girince belli olcak insallah hersey allahin izniyle yolunda gider.

canım ailede varmı ikiz yoksa aşılama yada klomen falanmı?
bende çok istemiştim ikizim olzun ama kısmet tabi herşeyin hayırlısı.
rabbim gönlüne göre versin canım.hayırlıs sağlıcakla dağumlar nasip etsin

günaydın, ben de 3 ay önce rahim filmi çektirmiştim, adet gecikmesi ondan olmamıştır bence hi böyle bir etkisini duymadım

günaydın kızlar.. bende de henüz gelen giden yok. beklyorum. sanırım haziran 10a kadar da bekliycem. benim bat hesabı biraz karısık... ama sanırım bu ay benim ayım degil. gelecek gibi kırmızılar. hakkımızda hayırlısı artık..

/),,/)
( o o )
,,( - @ - ),, gunaydin tavsanciklar...merhaba hamisler ve bebek bekleyenler...

Basladik bugune bakalim kimlerden ne haberler alicaz...

Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)

Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!

canımsın ya.valla bizde 2 yıla yakındir deniyoruz ama 1,5 yıl hiç doktora falan gitmedim bekledim o süre zarfında ovulasyon günü yok adet gecikmesi hiçbirşey takip etmedim sonuç olarak olmadıda.sonra eşim kız çocukalrını çok sever eskiden beri böyle canını verir.birgün yeğenimi içine sokacak gibi severken dedimki vakti gelmiş ben doktora gideyim.ikimiz birden gittik allaha çok şükür ki eşimde birşey çıkmadı.doktor sende biraz yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi o ay çok ümitliydim olmadı.sonra dediki doktor yumurta gelişmiş çok güzel çatlamış sen neden hamile kalmadın.sonra dedi bu ay hap kullanmıcan rahim filmi çektircen çektirdim.tamam sorun yok.bu ay sadece ilişki dedi ve işte günüm 3-4 gün geçti.şimdi test yapmaya korkuyorum nagatif diye o yüzden eşimede söylemedim hafta sonuna kadar beklicem sonrada yapacam.biraz uzun olsu okuduğun için teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…