- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.181
Hepinize hayırlı geceler olsun kızlar.İnşallah sağ salim uyuyup güzel hayırlı bir güne uyanmak nasip etsin Allah.Kötü kazalardan,belalardan,kötü niyetli insanlardan korusun.Fikri,zikri,niyeti güzel insanlarla muhattap etsin.Sizleri,eşlerinizi,evlatlarınızı,kardeşlerinizi,analarınızı,babalarınızı korusun,kollasın.Gecenin karanlığıyla tüm kötülükleri örtsün Rabbim,içimize umut,sevgi,aşk,güzellik,inanç yerleştirsin.
Yarın hayırlı bir iş günü,hayırlı haberlerin günü olsun.Bol rızıklı,helal kazançlı işleriniz olsun.
Bizim kötü haber diye nitelendirdiğimiz de hakkımızda hayırlı olsun.Dertten kederden uzak,iman ve inançla,güzel niyetlerle uyanacağımız bir gün olsun.
Hepinizin gözlerine güzel rüyalar göstersin,ne niyetiniz varsa kim için, bin katını size nasip etsin Rabbim.
Hayırlı,huzurlu uykular nasip etsin,kötü kabuslardan,korkulardan yüreğinizi esirgesin.
Karnında nohutu olanların nohutlarını korusun,kollasın,esirgesin,bağışlasın.Henüz kavuşamamış olanlarımızın yüreğine sabır ihsan etsin,tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Hepinize tatlı rüyalar,iyi geceler olsun canlarım.Sizi seviyorum...
cogul gebelıkkk yanıı bırden fazlamı?
doktorum bir ihtimal olabilir dedi ultrasona girince belli olcak insallah hersey allahin izniyle yolunda gider.
doktorum bir ihtimal olabilir dedi ultrasona girince belli olcak insallah hersey allahin izniyle yolunda gider.
günaydın, ben de 3 ay önce rahim filmi çektirmiştim, adet gecikmesi ondan olmamıştır bence hi böyle bir etkisini duymadım
günaydın kıslar nasılsınız.bugün itibariyle hasta olmadım:) ama acaba diyorum rahim filmi çektirdiğim içinmi gecikti?kırmızılar sanki gelmek istiyo ama gelemiyo gibi.
aman gelmesinler saten hakkımda hayırlıysa rabbime sağlıklı,hayırlı bir kul bana evlat olacaksa 9 ay sonra gelsin:)
o saman sen bana şimdi ümitlenmi diyosun
/),,/)
( o o )
,,( - @ - ),, gunaydin tavsanciklar...merhaba hamisler ve bebek bekleyenler...
Basladik bugune bakalim kimlerden ne haberler alicaz...
ı ıh test yap diyorum
valla bu iş hep stres ya, test yapana kadar acaba hamile miyim, sonrasında acaba 2-3 gün sonra değer artacak mı gebelik devam edecek mi ya da sağlıklı olcak mı, 3 aydır deniyoruz 3 ayda psikolojim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?