HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

nasıl olayım cooookkk mutluyum cok silik cıktı ama cıktı sonucta sizide bekliyom hadiii inş yaaa :)))

canım allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn bak bugunden berii alamama yapamam diordun test iyki sana ön ayak olmuşummm ve gidip testini almışsınnn emınım şuan ruhen ve pskikolojıkmen rahatlanmışsın artık darıısı bizim başımıza olsun bizde bebeklerimizi taşıyalım göbeciklerimizde:)))

valla cok sağolun yaaa sizdende güzel haberler duyalım inş yaaa inşş :)))

selam kızlar,

yeni hamişleri öpüyorum:)
tebrik ederim kızlarr.....

benim 3 gün var adetime dayanamadı bi test yapiyim dedim negatf..

off yapmiyim yapmiyim diyorum dayanamıyorum yine. yapıncada kendi kendime kızıyorum sonra.
3 gün var erken mi bilmiyorum ama bi kaç arkadaşım var 5 -6 gün kala yapmışlar şu normal gebelik testini onlarda çıkmış

öff önümüzdeki aya kaldı hayaller...

canım evde yaptığın testlerde çıkmayabilir, ümidini ytirme kan testi yaptır bence

Kızlar kesemizi gördük cok şükür kuzum daha minicik inşallah kalp atışlarınıza duyarım ama lekelenmeler devam ediyor

canım tebrik ederim inşallah en kısa zamanda lekelenmelerin geçer sağlık ocagındaki doktor bana normal dedi iki ay .kaç haftalıkken gördün canım keseyi kan değerin kaçtı bnede cumartesi gidecem inşallah bende görürüm bebeğimide rahatlarım inşallah

Canım Pazartesi degerim 2346ydi sanırım hergun 2 katına çıkarak artıyormuş bugün 5+0

Canım Pazartesi degerim 2346ydi sanırım hergun 2 katına çıkarak artıyormuş bugün 5+0

ya benim son adet tarihim 1 mayıs ben 30 günde 1 adet oluyorum 5de kan verdim 593 çıktı sonucum daha gitmedim doktora sadece sağlık ocağındakiyle konuştum oda normal kan değerin ama ultrasyonda görmeden dış gebelik mi normal mi diyemeyiz dedi ben daha önce dış gebelik geçirdim yine olma olasılığı yüksekmiş ya ondan çok soruyorum kafam karışıyo inşallah herşey normaldirde bu sefer bebeğimi kucağıma alırım

Canım kotu düşünme hemen banada dış gebelik olabilir dediler keseyi görmeden kesin bisey diyemiyolar nette yapmadığım araştırma kalmadı gerçi belirtilerini sen daha iyi bilirsin lekenme kanama varmı tek kasıkta sancı karın ağrısı bunlar aklıma gelen belirtiler iyi duşun iyi olsun benimde morelim bozuluyordu ama iyi düşündüm ayrıca 1 kere dış gebelik geçirip sonra normal hamilelik yaşayanda cok unutma

Kızlar kesemizi gördük cok şükür kuzum daha minicik inşallah kalp atışlarınıza duyarım ama lekelenmeler devam ediyor

Annesi, teyzeleri ona hep dua ediyor sen hiç merak etme, o yerini bir yapsın ohh 9 ay yan gelip yatıcak Kalbini ferah tut canım dostum.

cok tesekkur ederim canim..bugun menim dogum gunume hediye oldu 4 gun sonrada esimin dogum gununde ona soyluyucem ona hediye olsun...suan cok heyecanliyimmm

munirecim gece yarisi oldu anca girebildim,duydum cok sevindim canim,ayrica dogim gununmus iki kat daha cokkk sevindim,allah hepimizin yardimcisi olsun,yavrularinla daha nice uzun guzel mutlu yillar senin olsun

Eki Görüntüle 439592
kızlar buda aynı testin ikinci resmi

nasıl olayım cooookkk mutluyum cok silik cıktı ama cıktı sonucta sizide bekliyom hadiii inş yaaa :)))

Fıstığım tebriklerrrr...

Bak korkacak bir şey yokmuş. Biraz silik çıkmış ama adetin daha yeni geçtiği için öyle. 2-3 gün sonra tekrarla dahada koyulaşacak.Tahmin ediyorum şuan değerlerin 70-80 lerdedir.Hemen kan ver, doktorunla görüş yarın
Çok mutlu oldum.

Bu ne bereket. Bir saat giremedim topiğe gene hamiş çıkartmışız.Nasıl mutlyum yaaa Harikasınız kızlaarrr

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 14 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm

tesekkür ederim sanslı geldi bu ayy darısı bekleyenlerin başına inş yaaa :)

Sevgili kuzularım,
Geceniz hayırlı olsun, havalar ısındı dikkat edin. geceleri yine de serin oluyor.Sıcak diye rehavete kapılıpta geceleri üşütmeyin.Özellikle hamişler.Vucut ısımız normalden yüksek,bunun heyecanıyla açılıp saçılmayın, temkinli olun şu safhada hasta olmamız çok riskli...

Hamiş olmayanlarda dikkat edin, bu hazırlık aşamasında boşu boşuna ilaç tüketmek zorunda kalmayın.
Bu mübarek Cuma gecesinde; hepinizin başını yastığa koyduğunda ettiği dualar gerçek olsun... Kısmetleriniz sabah uyanmanızla birlikte size yapışsın gün boyu hiç bırakmasın.

Yarın Hamişler için koruma amaçlı Meryem suresi okuyacağım...
Hamiş olmak isteyenler içinde ayrıca okuyacağım. Biz bu Meryem suresini Geçen ay çok yaptık.Ben çok okudum doğrusu.Faydam olduysa ne mutlu.Yarın yine okuyacağım.Yarın mübarek gün.Dualarımız kabul olsun, dilek kapılarını hep açık yaklayalım.

Sabah erken saglıkocagına gidicem.Sonucumu almaya.Bakalım inşallah daha da yükslmiştir.

Hepinize tatlı uykular,mercimeklerinize bol şanslar,bir an önce uyuyup büyüsünler..
Sizleri seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…