- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.081
bacağında ağrı oluyor mu?? ya ben 15 aydır hamile kalamadım, bu topikte seninle de batımız aynı olunca hep dedim ki bakalım eğer minure hamile kalırsa ben de bu ay hamileyim demek olsun:) şimdi merakla bekliyorum, ama eşim kan testi yaptırmama izin vermiyor
EVET CANIMK ARA SIRA kalcamda hafif bir agri olup geciyordu,buda ne diyordum...bide ben korunmayi biraktigim ay subatta test yaptim 1 tek cizgi vardi,hic 1 sey cikmamisti,,,belkide ilk bebiste adetten 9.gun sonra boyle silik cizgi ciktigi icin,simdi adete 4 gun kalmis cikmasi beni sasirtti,,ama bisey var,o zamanlar siklus 30gunluktu,bide duyun heyecanindan yumurtlama gecikmisti,,,tam 19.gunumde duyun oldu ve herhalade 20.gunumde kalmisim...oyuzden test gec gosterdi,simdi adetim kurtaj sonrasi 28 gunluk olmustu herhalde erken dollenme olmus...
münireciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm canıııımmmmm tebriiik ederiiiimmm :)) sen gayet de hamilesin canım benim yaaa :))) adetten önce yaptığın için silik çıkmıştır... gününden bir gün sonra yap bi tane daha epey netleşecektir.... ben gecikmenin 3. günü yaptım çok koyu çıktı mesela.... şüphen olmasın... gebe olmasan bırak o kadar pembeliği hiçbirşey çıkmaz. ışığa tutsan bile göremezsin...
ayrıcaaa doğum günün de kutlu mutlu olsunnn veeeee en sağlıklısından bir de bebişli olsuuunnnn
canım ayynı belirtiler bende de vardı.. göğüslerimin özellikle uçlarına dokunamıyodum bile hala öyle.. sutyen zaten takamıyorum evde pijamam değse acıyo... asırı duygusallık bende de vardı.. henüz bulantım yok
akıntın var mı??
benim goguslerim ilk hamilelikte oyle olmustu dokunsam aciyordu,ama simdi yan taraflari agirlasmis gibi ve dokununda insani boyle kizdiricak bir agri oluyor,sanki,agri diyil garip 1 hiss...akintimsa dundogum gunumde surekli banyoya kacip bakiyordum,acaba adetmi oldum diye,,,temiz baya bir su geliyordu,,,ic camasir tam islak olmustu,,degistirdim,yine islak oldu...
bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptı 105 çıktı doktorda düşük labilir dikkat et haftaya bidaha gel dedi yani diger bebegimde de böyle olmuştu bu bebegimide kaybedecegim gibi geliyor morelim çok bozuldu ya bu arada münirecim tebrik ederim dogum gününde kutlu olsun.
bence hamilesin canım hadi gözün aydınAllah ayırmasın sizi bu sefer inşallah
canım çok sevindim sende katıldın hamişler kervanına sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh bi kaç gün sonra daha net çıkar merak etme sen
minurecim dogum gunun kutlu olsun bebisin hayirli olsun dogum gunu hediyesi olmustur sana. Allahim bizlerede nasip etsin
Munire canım tebrkler cok sevindim... Allah hayırlı etsin..
ben bugun kan tahliline gidemedim. yakın bi akrabamın vefat haberi geldi.icimden hic bişi yapmak gelmedi. zaten cok da umudum yok bu aydan. gelecek gibi kırmızılar..
slm canlarrr
öncelikle Münireciiiim senin için önemli olan bu günde böyle güzel bir sonuçla karşı karşıya olmaaaan ne güzeltebrikleeeer
aaa topiğimizin biricik doktoru da hamileymişş!!Tebrik ederim senii dee Minure
munirecim gece yarisi oldu anca girebildim,duydum cok sevindim canim,ayrica dogim gununmus iki kat daha cokkk sevindim,allah hepimizin yardimcisi olsun,yavrularinla daha nice uzun guzel mutlu yillar senin olsun
HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ
GOGOMEL...tebrikler...insallah 9 ay boyunca ALLAH seni ve daha mitoz bolunme giden bebek olmaya calisan varligini korusun...
Merhaba minure, öncelikle tebrik ediyor bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...
Geçmişteki kaybınızı artık içinizden söküp atın ve olumsuz hiç bir şey düşünmeyin.
Her şeyi akışına bırakın lütfen..
Meleklerimiz kucağınızdaki yavrunuzuda sizide koruyacaktır emin olun.
Sadece kendinize dikkat edin yeterli, gerisini onlara bırakın..
Bebeğinizi sağlıklı ve mutlu kucağınıza alacağınızı düşünün,
beyninizi ve evreni öyle programlayın ki,bu program işlesin.
Bu güzelliği yaşayın ve mutlu olun...
HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ
GOGOMEL...tebrikler...insallah 9 ay boyunca ALLAH seni ve daha mitoz bolunme giden bebek olmaya calisan varligini korusun...
sagol cnm amin hepimizinkini inş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?