HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş cok sevindim senin adına inş bende o günleri görürüm :)))

tebrik ederim tekrar çok sevindim senin adına:) bu arada elifcim ben de adet tarihimi yanlış hesaplamışım 9 ya da 10 haziranda adt olmam gerekiyor. bugün ara ara girip çıkan sancılarım var bakalım ne olacak??? bu arada bu sabah da gebelik testi yaptım yine negatif. önceki gebeliğimde 3 gün varken öğrenmiştim acaba her hamileleikte değişir mi? meraktan çatlayacağım artık

kızlar bu alttaki hamilelik tavminini kaldırma şansım varmı benimki geç döllenme ve benden önce gidiyor ondan kaldırmak istiyorum :))

kızlar biliyorum benım için belirtiler çok çok erken yada psikioljık ama ben yınede paylaşmak istiyorum bugun bacaklarım ağrıyor çokkk ... hergun değişik değişik haller oluyor bana

yaaa bana çok var (( bat 22 siii

rabbim umutlarını belirtilerini boşa cıkartmasın inş canım hepimizinde tabiki sen içini rahat tut bana ole dıyordun yaaa dıkkat et kendıne inş güzel haberler vereceksin bize adetini cagırma bebişi cagır umudunu kesme canım benım hepimiz alacaz bebişleri kacagımıza inş allahın izniyle :)

adet beklemekte cok zor silikte olsa idrarda azda olsa kanda görmekte cok zor sevinemiyorsun gönül rahtlıyla hamileyim diyemiyorsun doktar oladabilir olmayada bilir diyo inan bana buda cok zor ben 5 yıllık evliyim tahlillerimin peşinde koşarken eşim tatlil verecekken daha neyimiz var ne yimiz yok bilmezken ben umudumu kestim doğal yolla olmayacak bu iş diye 2 yadır kafam bomboştu ama dedimyaa hiç beklemezken haber verdi ama cook erken daha tamam ben hamileyim diye içimden içimden söylüyorum ama gene inanamıyorsun ya tutunamazsa diye arada kalıyorsun sevincini bile yarım yasıyorsun :))))) rabbim hepimizin yuzunu güldürsün adet bekleyenlerde benim gibi bekleyenlerinde kesin hamilelerinde yardımcısı olsun dualarımızı boşa cıkartmasın yaramazlarımıza kavustursun saglıklı sıhatlı inş :))))

Kızlar hamileyimmm,idrar testi yaptım 30 snde belirgin kırmızı cizgİ çıktı,kan testi de yaptırdım 1304 çıktı :2:

benım uykum geldi ben yatar kızlar akşama görüşürzzzz .. bebişleri iyi besleyinn.. bebişleri olmayanlar da iyi beslenınnn....:))

kızlar biliyorum benım için belirtiler çok çok erken yada psikioljık ama ben yınede paylaşmak istiyorum bugun bacaklarım ağrıyor çokkk ... hergun değişik değişik haller oluyor bana

canım inşallah hamileyizdir.

bende de aynı hergün yeni bi belirti buluyorum kendime.

artık psikolojikmi yoksa hamileyimim valla bilemedim.
ama inşallah göbüşlerimizde bebişl vardır da ondandır

Kızlar hamileyimmm,idrar testi yaptım 30 snde belirgin kırmızı cizgİ çıktı,kan testi de yaptırdım 1304 çıktı :2:

tabiki hamilesin canım benim

tebrik ederim... allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

adetin geçmişti sanıyorum? kaç gün sonra yaptın idrar ve kan testini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…