HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

nım bnm 15 günirgin gittikçe belirginleşen bir kasık agrım var bi sol bi sağ olmak üzere gögusler her adet dönemi gibi şiş ve agrı durumunda .Ama erken gebelik testinde bişe çıkmadı maalesef

nım bnm 15 günirgin gittikçe belirginleşen bir kasık agrım var bi sol bi sağ olmak üzere gögusler her adet dönemi gibi şiş ve agrı durumunda .Ama erken gebelik testinde bişe çıkmadı maalesef

Canimmm, acaba daha erken mi cidden diye düsündüm ben acikcasi. cünkü 1 hafta var beklenen tarihimize. Ve beklenen günlerinde test yapip silik cizgi görenler var. yani o gün bile silik cikabiliyor. Insallah erkendir cidden. Ve bir hafta sonra mutlu haberler aliriz hep birlikte. Ama bu ay bu haberi alamasak bile, zarari yok. Kendimizi daha iyi hazirlayip, strese girmeden gecirecegimiz yepyeni bir ay daha olacak önümüzde. Kendini üzme lütfenn.. bakalim insallah 1 hafta sonra gelen giden olmaz yeni bir test yapip o cizgiyi görürsün. Tabii ben ve bekleyen herkes icin de ayni dileklerimi yolluyorum...

inşallah canım yaa bİr ay daha aynı şeyleri yaşama endşesi dışında bn de senin gibi düşünüyorım.Ve adet olursam bu aĞrılar ne o zaman anlamıyrum .Neyse cnm inşalllah hepimiz hayırlısıyla muradımıza ererizz

Cok sagolsun kızlar cok garibim hala alışamadım ama tarafsız bı duygu Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu

topigin sahibi ve herkese merhabalar icinizde hamile kalanlar yeni tomisler var sanirim.oncelikle gobislerin bebisle doldugu icin tebrikler.
artik aralik ocak gibi subat ayi anneleri icinde topik acildi
2013 subat-mart anneler.buyurun 9 aylik maratona.
9 ay boyunca yasadiklarinii paylasmak istiyorsaniz.davetlisiniz.dogum tercihleriniz,kilonuz,her 1 seyinizin takib edilecegi 1 topik ve bakalim bebisnin ilk ultrason resmini kim ekleyecek ve subatta ilk dogumu kim yapicak.kimlerin ilk goz agrisi olucak ,kimlerin yaramazina kardes gelecek???
davetliyizzzzzzzzzzzz

Tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin

Canım bende erken gebelik testi yaptım 6 gün kala yaptığımda ilkbasta bisey göremedim sonra elime alınca golgeninde gölgesi 2. Çizgi çıktı cok cok sıkıldı bisey anlamadım ertesi gunü tekrar yaptığımda daha net çıktı elinde daha varsa test 2 gün sonra tekrarla

inşall canım ya bn de birkaç gün daha beklemeye karar verdim o zaman daha net bir sonuç alırım herhalde.

canım ben çatlatma iğnesi oldum 23 mayısta bugün 18.günüm hala hastalanmadım haziran 11 12 gibi hastalanabilirim günümü bekliyorum.bugün idrar testi yaptım negatif çıktı

bende yeni uye oldum 1,5 yillik evliyim bat 14 haziran benide eklermisiniz listeye lutfen ayrica hamile kalan arkadaslarimizi tebrik ederim insallah bende hamile kalirim bu ay yaklasik 1 yildir istiyoruz ama olmuyo

kızlar sonunda turkıyedeyım adetıme 7 gun var bugun kan geldı kahverengı veafedersınız gaz agrısında oluyorum turkıyeye geldım havalanında lavoboya bı gırdım kahverengı kan gelmıs ınsanllah ct ıgnesı tutmustur ınsllah hamıleyımdır sızlerı cok sevıyorum turkıyeyı cok ozlemısım

gunaydın kızlarr iyi pazarlar diliyrum size...ben dun gece ruyamı gördümm karnım buyumuştu ve hamileydımmm..karnım çok sivriydi ama hemen uyandımmm((

merhaba kızlar,
bebişim benimle ultrasonda keseyi gördük inşallah 2 hafta sonra pıt pıt larını da duyarım :) cok heyecanlı anlatılmaz duygular yasadım kalbimi agzımda hissediyordum doktor görüp kese burda diyene kadar :)
Allahtan herzaman en hayırlısını diledim herzamanda öyle olacak. İnşallah hersey yolunda gider ( öncelikle 2 haftam güzel gecsin ) dikkatli olmak gerekiyormus
kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…