- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.381
Kızlar hamileyimmm,idrar testi yaptım 30 snde belirgin kırmızı cizgİ çıktı,kan testi de yaptırdım 1304 çıktı:2:
merhaba arkadaslar...
zaman ilerledikce gittikce heyecanlaniyorum. anneme söyledim bugün biraz süpheliyim diye. bi test yap dedi ama yapmamakta kararliyim. bugun gögüslerimdeki agri biraz hissedilir durumda. son bir iki gündür gecmisti aslinda. bu sabah uyandigimda baya dolgun bir haldeydiler. bir de bel agrisi... bakalim bekliyoruz hep beraber. benim BAT 15 haziran. benimle ayni dönemde olan arkadaslarim, sizler ne durumdasiniz?
Kızlar hamileyimmm,idrar testi yaptım 30 snde belirgin kırmızı cizgİ çıktı,kan testi de yaptırdım 1304 çıktı:2:
nım bnm 15 günirgin gittikçe belirginleşen bir kasık agrım var bi sol bi sağ olmak üzere gögusler her adet dönemi gibi şiş ve agrı durumunda .Ama erken gebelik testinde bişe çıkmadı maalesef
Canimmm, acaba daha erken mi cidden diye düsündüm ben acikcasi. cünkü 1 hafta var beklenen tarihimize. Ve beklenen günlerinde test yapip silik cizgi görenler var. yani o gün bile silik cikabiliyor. Insallah erkendir cidden. Ve bir hafta sonra mutlu haberler aliriz hep birlikte. Ama bu ay bu haberi alamasak bile, zarari yok. Kendimizi daha iyi hazirlayip, strese girmeden gecirecegimiz yepyeni bir ay daha olacak önümüzde. Kendini üzme lütfenn.. bakalim insallah 1 hafta sonra gelen giden olmaz yeni bir test yapip o cizgiyi görürsün. Tabii ben ve bekleyen herkes icin de ayni dileklerimi yolluyorum...
Cok sagolsun kızlar cok garibim hala alışamadım ama tarafsız bı duygu Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu
Tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin
kızlarr bn dün de bahsetmiştim erken gebelik testi yapmayı düşünüyom dye .6 günüm var sabah yaptım ama tek çizgi maalesef .Ne yalan söyliim üzüldüm .sizce erken gebelik testti de olsa erken mi davrandım:18:
Canım bende erken gebelik testi yaptım 6 gün kala yaptığımda ilkbasta bisey göremedim sonra elime alınca golgeninde gölgesi 2. Çizgi çıktı cok cok sıkıldı bisey anlamadım ertesi gunü tekrar yaptığımda daha net çıktı elinde daha varsa test 2 gün sonra tekrarla
gunaydın kızlarr iyi pazarlar diliyrum size...ben dun gece ruyamı gördümm karnım buyumuştu ve hamileydımmm..karnım çok sivriydi ama hemen uyandımmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?