HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrr ben 2 gündür gazla uğraşıyorum ya acayipp ağrı yaptı ne yedim ne içtim ortada bişeyde yok ama karnım 5 aylıklar gibi şiş.Bugün dr randevum var inş bi çözüm bulur yoksa ağrıda yapıyor korkuyorum sonra.

gunaydın kızlar ben geldım tatıl bıttı hıc ıyı gecmedı dr a gıttım kalp atısı bebek falan yok salı gel dedı eger yıne yoksa gebelıgı sonlandırmamız gerekecek dedı bana dua edın lutfen

Remziyemm allahh yardımcınn olsun canım yaa herşey allahtann hayırlsı olsun senin için dualarım seninle canım

Remziyemm allahh yardımcınn olsun canım yaa herşey allahtann hayırlsı olsun senin için dualarım seninle canım

sagol ılknurum Allah yardım etsın bana carsamba ozele degılde kadın dogum a gıdecem hayırlısıyla orda kı ultrason cıhazı cok kapsamlıymıs bebek ıgne ucu kadar olsa bıle gosterıyormus umudum o carsamba da olmassa bana kurtajın yolu gozukur cok korkuyorum ınsallah gerek kalmaz bana kurtaj cok urkutucu gelıyor

canim benim cok uzuldum insallah duyarsin kalp atislarini uzulme sakin.. oyle tesadufen eski topigimi okuyum dedim dualarim seninle bizi haberdar et iyi haberlerini aliriz insallah

canım çok geçmiş olsun.inş.bebişin sana süpriz yapar ben burdayım der.allahım kolaylıklar versin.bunun ihtimai bile üzücü .dualarım seninle.rabbim hayırlı olanı gönlüne sevdirsin inş.

canim benim cok uzuldum insallah duyarsin kalp atislarini uzulme sakin.. oyle tesadufen eski topigimi okuyum dedim dualarim seninle bizi haberdar et iyi haberlerini aliriz insallah

canım çok geçmiş olsun.inş.bebişin sana süpriz yapar ben burdayım der.allahım kolaylıklar versin.bunun ihtimai bile üzücü .dualarım seninle.rabbim hayırlı olanı gönlüne sevdirsin inş.

yarına randevu aldım doktor ıyı dıyorlar bakalım ınsallah gorurum bebegımı cuma dan berı cok kotuyum dualarınızı eksık etmeyın

yarına randevu aldım doktor ıyı dıyorlar bakalım ınsallah gorurum bebegımı cuma dan berı cok kotuyum dualarınızı eksık etmeyın

canım rabbim bu süreci kolaylaştırsın inş.dualrımız seninle.bazen üzülmek iyi geliyor biraz daha olgunlaştırıyor insanı ama çoğunlukla yıpratıyor ve bir sonraki hamişliğe kötü enerji yüklemesi yapıyor.kendini yıpratmamaya çalış olur mu.biliyorum uzaktan demesi kolay ama bende yaşadım hemde 5 defa bu 6.gebeliğim.şüpheler korkular....bilinçli bir şekilde isteyerek kovuyorum onları.ve 5 hamileliğimde yapamamıştım ve 2 senedir hiç hamile kalmamıştım.ne zaman korkuları bertaraf ettim mucizem bana geldi.

inş.bebişin seninledir.sadece biraz tembeldir ve geç büyümüştür:) yarın bebişini görmen dileğiyle canım.aklım sende haberin olsun.biliyorsun ben senin haberini okuyup sana imrendim ve sonrada ben haber verdim hamişim diye:) üzme bizide teyzesi olurmu

merhaba canım yazdıklarına üzüldüm inşallah bebeğin geç gelişmiştir de yarın mucizeni görürsün ama herşeye hazırlıklı ol ve güçlü ol biliyorsunki sağlıksız bebekler gelişmez böyle bir bebeği istemezsin herhalde rabbim herşeyin hayırlısını versin ablam 15 gün önce kürtaj oldu o da kesesini gördü 10 haftalıktı kalp atışı için giti ve bebeğini göremedi malesef çok korkardı kürtajdan hatta bebeğin oluşmadığına üzülmedi kürtajdan korktuğu daha fazla oldu ama şimdi ona sorsan kürtajdan basit ağrısız ve kolay işlem yok sakın korkma yani diyeceğim bu ama inşallahta gerek kalmaz bebeğini görürüsün canım yaa

buyuk ıhtımalle kurtaj olurum korkunun ecele faydası yok

Hayırlısı canım Allah böyle olmasını istemiş dersin inş bebeğin seninledir git tabi bi kaç farklı dr a hepsinin ortak kararıyla hareket et dualarım seninle canım çok üzülme yıpratma kendini herşey olcağına varır bizim elimizden bişey gelmez rabbimin herşey için bir bildiği vardır.

Kızlarrr bu sıcaklarr ne böylee bayılcamm artıkk hiç dayanamıyorum nefes alamıyorum sıcaklarda..Remziyee kuzummm sen neler naptınn aklım sende hep

Kızlarrr bu sıcaklarr ne böylee bayılcamm artıkk hiç dayanamıyorum nefes alamıyorum sıcaklarda..Remziyee kuzummm sen neler naptınn aklım sende hep

bende remziyeye bakmaya geldim. bu günde gidecekmiş öle yazmış. inş. iyidir. bu gün yarın inş güzel haberler getirir bize....

remziye den haber yok sanırım maalesef allahım kolaylaştırsın imtihanını.

evet evet müthiş sıcak.yeni evimizde daha klima yok.iş yerinde var.sırf klima için işe geliyorum evde bunalıyorum yoksa.

carsamba kurtaj oldum bebek oluymus 6. hafta da olmus ben dr gıttıgımde 9+2 ydı Allahtan zor degıldı kurtaj hıc hıssetmedım bıle ama yoruldum uzun bı sure dusunmek ıstemıyorum sımdılık oyle sonrasına Allah buyuk

canım çok geçmiş olsun.allahım daha hayırlısını nasip etsin inş.şu mübarek günler hürmetine.sana da sabırlar versin inş.acaba sendede pıhtılaşmaa sorunu var mıydı baktırmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…