HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Bilgeadamcım tek boş hamiş benim herhalde evd olduğum için bi kaç satte bir açıp öyle pc ye bakıyorumm...:) görmemiştim yazdıklarını iyiyim çok şükür tüm gün dinleniyorum şimdilik hafif kasık ağrılarından başka bir sıkıntımız yok bakalım..:)
Bence yarın kan testi yaptır normalde de adetlerin düzenliyse en azından kafanı rahatlatırsın canım....:)

BENİMDE bugün bat ama saat itibariyle kasıklarıma minik minik ağrılar girmeye başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..

Kızlarr hepinizee günaydınnn hayırlı kandiller olur inşallahh allah herkesin duasını duyar kabul eder inş.Benim işler çok yoğun hem iş yerinde hemde evde malum taşınma telaşı yarına taşınıyoruz nasipse.Bu arada kusmasamda bulantılarım gün içinde olmaya başladı.Hiçbirşey yiyemediğim içim midem boş kaldığından daha çok bulanıyor sanırsam ama 2 lokmada doyuyorum ve saatlerce o 2 lokmala duruyorum en sevdiğim yemekleri bile yemek gelmiyor içimden.Biraz sıkıntılı bi dönemdeyim aslında ama rabbime çok şükürr annelikk artık başladı bizler için.Rabbim isteyen bekleyen diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin.Bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin.

oyyyy oyyy ne edem geldi benim asil kırmızılarım hayırlısı nasip kısmett ne yapalım artık başka bahara olur inşallahh
inşallah sen hamilesindir bari yaw bu topik hamişsiz kalmasın sakın üzülürüm hee
BENİMDE bugün bat ama saat itibariyle kasıklarıma minik minik ağrılar girmeye başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..

Kızlarrr hepinizin kandili mübarek olsun valla ben geldim topikte kimsecikler kalmamış önceden arada dışarıdan bakıyordum muhabbetiniz ne güzeldi nazar mı ettim sizi ne maşallah diyeyim sizeee...:)
Bu arada benim kelebeğimiz değeri de çok güzel artıyor hamd olsun 1847 olmuş çok şükürrr...:)
Bu mübarek kandilde gecesinde annelik duygusunu yaşamak isteyen herke rabbimin bu duyguyu yaşatır inşallah...
Bir de bebeğinin kalp atışını duyan kesesini gören arkadaşlar yardımcı olur musunu? C. tesi doktor randevum var bu günkü değerim 1847 acaba c.tesi karından bakarsa keseyi görebiliri miyiz? Siz nasıl gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz...?

oncelikle herkesin kandili mubarek olsun
kan degerin normalde ultrasonda gorulmesi gereken bi deger fakat vajinal bakarsa gorebilir gibi geldi bana
6. hafta da vajinal de gozukuyor kalp atislari duyulabiliyor fakat 7. haftada ve sonrasinda karindan daha net kalp atislari duyuluyor
allahim isteyen herkese nasip etsin :)

Kızlarrr günaydınnn geçektenn kimseler kalmamış topikte yaz geldi herkes tatilde mii yoksaaa :))) bende dün izinliydimm evimii taşıdımm yerleştirdik gerçi annem ve kayınvalidemler bişey elletmediler sağolsunlar amaa çok yorucuyduu yaa bütün gün sağda solda o nereye bu nereye derken akşamı ettim şimdide işe geldimm bakalımm yavav yavaş yerleşicemmm bebeciğimdee yoruldu benimleee az dinlenmye ihtiyacımız var artık babamız belki bi iki gün bizi bi yerlere kaçırır gerçi bütün manilerimiz eve gitti ama bakalımmm nasippp :)))

İyicee öksüzz kalmışşş bu tpikkk amaaa kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz

selam,

arada ben de bakıyorum kimse kalmamış burda gerçekten. hamile olanlar kendileri gibi hamile olanlarla beraber başka topiklerde, benim gibi umudu temmuza bağlayanlar da başka topiklere yelken açtı sanırım.

İyicee öksüzz kalmışşş bu tpikkk amaaa kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz

İlknurcum bizim topik sahibimiz yok o yüden böyle öksüz kaldık:) Eliften haberi var mı sahi nasıl olmuş neden girmiyor hiç kk ya...nasılsın bu arada çok öptüm ben bebişi görmeye gittim keseyi gördük çok şükür ama kelp atışlarını duyamadık çok küçükmüş daha...

Kızlarrr günaydınnnn nasılsınızzz nasıll gidiyorrr yazz vallaha buralarr kaynıyorrrr yoğunum bende çok ev taşıyorumm malumm yerleşmeye çalışıyorum falan filann işlerr hiçç bitmiyorrr Elifle konuşuyoruz hergün gayett iyi huzurlu mutluu bebişide kendi de iyi maşallahh ama o da pek gelemiyorr buralara zaten bi hafta sonra tatilee gidiyorr annesininn yanınaa şimdide kayınvalidesinin yanında emin ellerde yanii :))) Biz bari sahipsiz bırakmayalımm topiği valla ben başk topiklere gitmedim hiç okuyorum tabi diğer yerlerde yazılanları da ama benim arkdaşlarım burda olduğu için burdayımm..

Kızlarr nerdesinizzz sizzzzz mahzenn ve gelbebekgel dışında pek kimseyi göremiyorummmm nerdsinizzz :)))

gunaydin kizlar, valla topicigi araya araya bulamiyordum nerdeyse ilknur sende yazmasan goremicektim sahipsiz topicigimizi
tatil telasi var simdi anladigim kadariyla bizde gitmek istiyoruz ama yolculuku beni nekadar etkiler onu bilemiyoruz
bakalim bu haftanin sonunda insallah,
arada ben giriyorum kimsecikler yok

hanımlar merhaba,
3 günlük kaçamağın ardından buralardayım.
sizler nasılsınız?nasıl gidiyor hamişlik ,başladı sanırım tüm haziranda hamiş kalacakların bulantıları.

arkadaşım allah kolaylık versin taşınmak zor hele ki bebişle daha da zor.gerç bebiş içerde değil dışard aoslaydı daha da zor olacaktı sanırım :)

Kızlarrr günaydınnnn.Havalarrr nasıl sıcakk böyle yaa ne yemek yeniyor ne uyunuyorrrr.Bulantılarım ara ara oluyor yine benim ama deli gibi bi bulantı yok şükür.Uzul29 gerçektenn öksüzz kaldıkk bari biz ara ara girelimm de iki muhabbet edelimm.Gelbebekgel gerçekten bebek dışarda olsa daha da zor olurdu uykusu yemeği ilgisi altı hepsiyle uğraşmak gerekecekti böyle içindee kendi kendine uyuyo yemek yiyooo yavrummm :)))) Bu arada maşallahh iyi büyüdülerrr amaa bende perş. kontrole gideceğimm çok heyecanlanıyorum kontroldeyken hep aklıma bin türlü şey geliyorr sonunda görünce ekranda ohhh diyorum içim rahat ediyor.

günaydın günaydın günaydııınn :)

rabbim sağlık sıhhat versinde büyüsünler inş :)

ya ama ben biraz kötüyüm yaklaşık bir haftadır.sizde öylemisiniz bilmiyorum ama,içime bir korku girdi.bulantılarım uyku halim devam ediyor ama eskisi kadar karnımın alt tarafında bir gerilme büyüme hissetmiyorum.sata göre 6+6 yım.geçen hafta 6+1 de gittiğimde kese 5+4lük dedi dr.bide oda korkuttu biraz beni.sizler nasıldınız bu haftalarda.
lütfen dualarınızı esirgemeyin.bu sefer kuzumu kucağıma alabileyim inş diye.

Aminn inşallahh kucağına aldığın günleri de göreceksinn allahın izniyle.İnsan ara ara korkuya kapılıyo ama ağrısı sızısı olunca bişey olacak diye ödü kopuyo.Mesela benim 2 gündür bi zonklama tarzında 2-3 saniyelik bi ağrım oluyor sağ tarafta hep aklım onda.Dr a da yarın gideceğiz allahımm korusun esirgesin hepimizin yavrularını.Genelde sata göre biraz büyük yada küçük çıkabiliyo bebekler ya dr gelişiminde sorun yok derse prolblem etme bence sağlıkla büyüsün

senin haftanda korkulari bende yasamistim herzaman bol dua ediyorum hayirlisini diliyorum karin agrilari sabahlari yasiyorum bulantilarim kesildi insanoglu da bi tuhaf bulantim cok dersin yakinirsin bulantim yok dersib acaba biseymi var sorusu :) ne garibiz..
benim kontrole daha cok var ikili testi yani 11. haftamda gidicem simdiden cok ozledim onu gormeyi :)

ay ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin görmeyi inş.geçen hafta gidince sadece keseyi gördük.bugün tekrar gideceğim 5 te randevum var.2 hafta önce trombofili için kan vermiştim.dün sonuçlarını aldım.ve dün doğum günümdü.sadece ağlayarak geçirdim.mthfr c677t ve mthfr a1298c de heterozigot mutant çıktı.kan pıhtılaşma sorunu yani.geçen haftadan beri içimde bi korku vardı zaten.acaba yine mi bebeğimi kaybedeceğim diye.bide bu çıkınca çok üzüldüm.yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi.bakalım bugün belli olacak ne olduğu.lütfen dualarınızı esirgemeyin.bebeğime bu sefer geç kalmak istemiyorum.tekrar kaybetmek istemiyorum.2 senedir hiç hamile kalamamıştım çünkü.çok karışık duygular içindeyim.güya iş yerinde çalışıyorum ama ruh gibi geziyorum ortada.bi işin ucundan tutamıyorum.
bulantılarım hala devam ediyor ama diğer boş gebeliğimdede devam ediyordu zaten.allahım bana bi çıkış yolu nasip et.

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah diledigin gibi olacak merak etme guzel seyler getir aklina icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…