- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.641
herkese merhabalarrr
kızlarr benim bugün batım ama henüz bişi gelmedi inşallah gelmez dualrınız benimle olsun siz hamilelerin güzel annelerin bi kaç gün önce lekelenmelerim olmuştu ama dün ve bugün bişey gelmedi inşallah hamileyimdir kızlarrr
mahzen sen nasılsınn bi tek sen varsın nolmuş bu topikçiğe böyle
herkese merhabalarrr
kızlarr benim bugün batım ama henüz bişi gelmedi inşallah gelmez dualrınız benimle olsun siz hamilelerin güzel annelerin bi kaç gün önce lekelenmelerim olmuştu ama dün ve bugün bişey gelmedi inşallah hamileyimdir kızlarrr
mahzen sen nasılsınn bi tek sen varsın nolmuş bu topikçiğe böyle
Bilgeadamcım tek boş hamiş benim herhalde evd olduğum için bi kaç satte bir açıp öyle pc ye bakıyorumm...:) görmemiştim yazdıklarını iyiyim çok şükür tüm gün dinleniyorum şimdilik hafif kasık ağrılarından başka bir sıkıntımız yok bakalım..:)
Bence yarın kan testi yaptır normalde de adetlerin düzenliyse en azından kafanı rahatlatırsın canım....:)
BENİMDE bugün bat ama saat itibariyle kasıklarıma minik minik ağrılar girmeye başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
bilgemadamcım hayırlısıyla haberlerini alalım inş.şükr topiğimizde çok uğurlu :)
bol hamişimiz var.darısı başına arkadaşım.imkanın varsa kan tahlili yaptır rahatla sende:)
Kızlarrr hepinizin kandili mübarek olsun valla ben geldim topikte kimsecikler kalmamış önceden arada dışarıdan bakıyordum muhabbetiniz ne güzeldi nazar mı ettim sizi ne maşallah diyeyim sizeee...:)
Bu arada benim kelebeğimiz değeri de çok güzel artıyor hamd olsun 1847 olmuş çok şükürrr...:)
Bu mübarek kandilde gecesinde annelik duygusunu yaşamak isteyen herke rabbimin bu duyguyu yaşatır inşallah...
Bir de bebeğinin kalp atışını duyan kesesini gören arkadaşlar yardımcı olur musunu? C. tesi doktor randevum var bu günkü değerim 1847 acaba c.tesi karından bakarsa keseyi görebiliri miyiz? Siz nasıl gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz...?
İyicee öksüzz kalmışşş bu tpikkk amaaa kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz
İyicee öksüzz kalmışşş bu tpikkk amaaa kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz
Kızlarrr günaydınnnn.Havalarrr nasıl sıcakk böyle yaa ne yemek yeniyor ne uyunuyorrrr.Bulantılarım ara ara oluyor yine benim ama deli gibi bi bulantı yok şükür.Uzul29 gerçektenn öksüzz kaldıkk bari biz ara ara girelimm de iki muhabbet edelimm.Gelbebekgel gerçekten bebek dışarda olsa daha da zor olurdu uykusu yemeği ilgisi altı hepsiyle uğraşmak gerekecekti böyle içindee kendi kendine uyuyo yemek yiyooo yavrummm :)))) Bu arada maşallahh iyi büyüdülerrr amaa bende perş. kontrole gideceğimm çok heyecanlanıyorum kontroldeyken hep aklıma bin türlü şey geliyorr sonunda görünce ekranda ohhh diyorum içim rahat ediyor.
günaydın günaydın günaydııınn :)
rabbim sağlık sıhhat versinde büyüsünler inş :)
ya ama ben biraz kötüyüm yaklaşık bir haftadır.sizde öylemisiniz bilmiyorum ama,içime bir korku girdi.bulantılarım uyku halim devam ediyor ama eskisi kadar karnımın alt tarafında bir gerilme büyüme hissetmiyorum.sata göre 6+6 yım.geçen hafta 6+1 de gittiğimde kese 5+4lük dedi dr.bide oda korkuttu biraz beni.sizler nasıldınız bu haftalarda.
lütfen dualarınızı esirgemeyin.bu sefer kuzumu kucağıma alabileyim inş diye.
günaydın günaydın günaydııınn :)
rabbim sağlık sıhhat versinde büyüsünler inş :)
ya ama ben biraz kötüyüm yaklaşık bir haftadır.sizde öylemisiniz bilmiyorum ama,içime bir korku girdi.bulantılarım uyku halim devam ediyor ama eskisi kadar karnımın alt tarafında bir gerilme büyüme hissetmiyorum.sata göre 6+6 yım.geçen hafta 6+1 de gittiğimde kese 5+4lük dedi dr.bide oda korkuttu biraz beni.sizler nasıldınız bu haftalarda.
lütfen dualarınızı esirgemeyin.bu sefer kuzumu kucağıma alabileyim inş diye.
senin haftanda korkulari bende yasamistim herzaman bol dua ediyorum hayirlisini diliyorum karin agrilari sabahlari yasiyorum bulantilarim kesildi insanoglu da bi tuhaf bulantim cok dersin yakinirsin bulantim yok dersib acaba biseymi var sorusu :) ne garibiz..
benim kontrole daha cok var ikili testi yani 11. haftamda gidicem simdiden cok ozledim onu gormeyi :)
ay ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin görmeyi inş.geçen hafta gidince sadece keseyi gördük.bugün tekrar gideceğim 5 te randevum var.2 hafta önce trombofili için kan vermiştim.dün sonuçlarını aldım.ve dün doğum günümdü.sadece ağlayarak geçirdim.mthfr c677t ve mthfr a1298c de heterozigot mutant çıktı.kan pıhtılaşma sorunu yani.geçen haftadan beri içimde bi korku vardı zaten.acaba yine mi bebeğimi kaybedeceğim diye.bide bu çıkınca çok üzüldüm.yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi.bakalım bugün belli olacak ne olduğu.lütfen dualarınızı esirgemeyin.bebeğime bu sefer geç kalmak istemiyorum.tekrar kaybetmek istemiyorum.2 senedir hiç hamile kalamamıştım çünkü.çok karışık duygular içindeyim.güya iş yerinde çalışıyorum ama ruh gibi geziyorum ortada.bi işin ucundan tutamıyorum.
bulantılarım hala devam ediyor ama diğer boş gebeliğimdede devam ediyordu zaten.allahım bana bi çıkış yolu nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?