- 15 Aralık 2010
- 189
- 3
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.301
Günaydınlarrrrrrrrrrr.Ben hala adet olmadımmmm yupppiiii :)))
Günaydınlarrrrrrrrrrr.Ben hala adet olmadımmmm yupppiiii :)))
kizlar ben regl oldum yaa pooffss yaa7 aydir korunmuyoruz ama olmadi halaa dr kontrole gittim allaha sukur bir problem yok ama neden hala olmadigini anlamiyorum(bide ben 21 gunde regl oluyorum acaba bunun bir etkisi var midir yaa arasi kisa oldugu icin olabilir mi bana akil verin nolur (
canım üzülme, ne güzel sende bir sorun yokmuş, benim tavsiyem eğer muayene olmadıysa birde eşinin muayene olması. Bizde niye olmuyo diye sorup duruyorduk kendimize, bende herşey normal çıkmıştı eşim bir muayene oldu sperm düşüklüğü olduğunu öğrendik malesef. İnşallah sizde hiçbir sorun yoktur ama bence bir test yaptırmasında fayda var
canim cok sagol .peki ayip olmazsa bisey sorabilrmiyim bu sperm testini nasil vwrioruz bnm esim hastnede vermeye utanir nasil yapicaz
Kızlar Elifin annesi gelmiş sonucu almaya gidememiş ama saat 10 buçuktan sonra alın demişler zatenn.Şurda ne kaldı kii haydii Elifimmmm ilk haberi sendenn alalım arkandaa ben varımmmm :)))))
coook tesekkur ederim canim:) son bisi daha sorucam canim yaa peki sperm sayisi dusuk cikinca ne yaptiniz ne tedavi verildi? bebis oldumu yoksa hala tedavi suruyo mu ?eğer eviniz hastaneye yakınsa ve 25 dk içinde yetiştirebilirseniz evde verdikleri kaba koyup götürebilirsiniz canım.
coook tesekkur ederim canim:) son bisi daha sorucam canim yaa peki sperm sayisi dusuk cikinca ne yaptiniz ne tedavi verildi? bebis oldumu yoksa hala tedavi suruyo mu ?
canım ya test yapsana nasıl dayanıyosun.benim 3 gün geçsin hemen yapcam.hamile olalaım artık hayırlısıyla yaaaa üzülüyorum.benimde batıma 2 gün var:) inşallah bebek vardırda olmam
kizlar ben regl oldum yaa pooffss yaa7 aydir korunmuyoruz ama olmadi halaa dr kontrole gittim allaha sukur bir problem yok ama neden hala olmadigini anlamiyorum(bide ben 21 gunde regl oluyorum acaba bunun bir etkisi var midir yaa arasi kisa oldugu icin olabilir mi bana akil verin nolur (
Serpilcimmm canım üzülme moralini bozma herşey allahtan yat dinlen ama moralini hiç bozma allahın izniyle inş bebeğin tutunur sana sağlıkla sıhhatle.Bu arada Elifin haberini merakla bekliyorum bu sabah annesi geleceği için giremeyebilir dün de söylemişti ama sonucu bilderecek paylaşacağım sizinle.Geleleim bana çok tuhaf ama hiç geçmeyen adetim dün itibariyle geçti ama nedense test yapmak içimden gelmiyor sanırım idrar testinde hemen çıkmadığı için bi kaç gün daha bekleyip kan tahliline gideceğim.Adet olmadan 10 gün önce test yapmak için can atardım şu anda günüm geçti ama ben beklemedeyim.Bi de adet sancısı değil ama böyle bi sızlama oluyor arada kasık bölgeme doğru bakalım yüce allahımın takdiri bekleyip göreceğiz.Tabi unutmadan bi kaç gündür nasıl canım kiraz istiyor ya dün aldım evde bi kilo hepsini yedim.Annemlere gittim babama dedim alır mısın kiraz marketten almış o da allahım saldırdım resmen kiraza annem allah allah kiraza mı aşerdin diyor(bu arada annem çocuk düşündüğümüzü bilmiyor henüz)Bu arada dün eşim yandan yandan yaklaşıyor (ben hiç hissettirmedim ona süpriz yapmak istediğim için ) dedim çok uykum var ya dedim garibim kıvrıldı yattı :) Ne olur ne olmaz şimdi o yüzden istemedim.6 haziran 3.evlilik yıldönümüz inş. allahımın izniyle meleğim geldiyse o gün söyleyip süpriz yapmak istiyorum.
Kızlar Elifin annesi gelmiş sonucu almaya gidememiş ama saat 10 buçuktan sonra alın demişler zatenn.Şurda ne kaldı kii haydii Elifimmmm ilk haberi sendenn alalım arkandaa ben varımmmm :)))))
coook tesekkur ederim canim:) son bisi daha sorucam canim yaa peki sperm sayisi dusuk cikinca ne yaptiniz ne tedavi verildi? bebis oldumu yoksa hala tedavi suruyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?