HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Günaydınlarrrrrrrrrrr.Ben hala adet olmadımmmm yupppiiii :)))

canım ya test yapsana nasıl dayanıyosun.benim 3 gün geçsin hemen yapcam.hamile olalaım artık hayırlısıyla yaaaa üzülüyorum.benimde batıma 2 gün var:) inşallah bebek vardırda olmam

gunaydın arkadaslar serpıl cok sevındım hamıle olmana ınsallah kotu bısey yoktur ınsallah tutunur bebısın . ılknurr elıften haber varmı gelır gelmez k.k ya gırdım hemen bı haber varmı dıye

kizlar ben regl oldum yaa pooffss yaa7 aydir korunmuyoruz ama olmadi halaa dr kontrole gittim allaha sukur bir problem yok ama neden hala olmadigini anlamiyorum(bide ben 21 gunde regl oluyorum acaba bunun bir etkisi var midir yaa arasi kisa oldugu icin olabilir mi bana akil verin nolur (

Serpilcimmm canım üzülme moralini bozma herşey allahtan yat dinlen ama moralini hiç bozma allahın izniyle inş bebeğin tutunur sana sağlıkla sıhhatle.Bu arada Elifin haberini merakla bekliyorum bu sabah annesi geleceği için giremeyebilir dün de söylemişti ama sonucu bilderecek paylaşacağım sizinle.Geleleim bana çok tuhaf ama hiç geçmeyen adetim dün itibariyle geçti ama nedense test yapmak içimden gelmiyor sanırım idrar testinde hemen çıkmadığı için bi kaç gün daha bekleyip kan tahliline gideceğim.Adet olmadan 10 gün önce test yapmak için can atardım şu anda günüm geçti ama ben beklemedeyim.Bi de adet sancısı değil ama böyle bi sızlama oluyor arada kasık bölgeme doğru bakalım yüce allahımın takdiri bekleyip göreceğiz.Tabi unutmadan bi kaç gündür nasıl canım kiraz istiyor ya dün aldım evde bi kilo hepsini yedim.Annemlere gittim babama dedim alır mısın kiraz marketten almış o da allahım saldırdım resmen kiraza annem allah allah kiraza mı aşerdin diyor(bu arada annem çocuk düşündüğümüzü bilmiyor henüz)Bu arada dün eşim yandan yandan yaklaşıyor (ben hiç hissettirmedim ona süpriz yapmak istediğim için ) dedim çok uykum var ya dedim garibim kıvrıldı yattı :) Ne olur ne olmaz şimdi o yüzden istemedim.6 haziran 3.evlilik yıldönümüz inş. allahımın izniyle meleğim geldiyse o gün söyleyip süpriz yapmak istiyorum.

ayyy çok güzellll inşallah hayırlısıyla hamilesindir ilknur defne:)
süper bir hediye olur.

canım üzülme, ne güzel sende bir sorun yokmuş, benim tavsiyem eğer muayene olmadıysa birde eşinin muayene olması. Bizde niye olmuyo diye sorup duruyorduk kendimize, bende herşey normal çıkmıştı eşim bir muayene oldu sperm düşüklüğü olduğunu öğrendik malesef. İnşallah sizde hiçbir sorun yoktur ama bence bir test yaptırmasında fayda var

canim cok sagol .peki ayip olmazsa bisey sorabilrmiyim bu sperm testini nasil vwrioruz bnm esim hastnede vermeye utanir nasil yapicaz

canim cok sagol .peki ayip olmazsa bisey sorabilrmiyim bu sperm testini nasil vwrioruz bnm esim hastnede vermeye utanir nasil yapicaz

eğer eviniz hastaneye yakınsa ve 25 dk içinde yetiştirebilirseniz evde verdikleri kaba koyup götürebilirsiniz canım.

Kızlar Elifin annesi gelmiş sonucu almaya gidememiş ama saat 10 buçuktan sonra alın demişler zatenn.Şurda ne kaldı kii haydii Elifimmmm ilk haberi sendenn alalım arkandaa ben varımmmm :)))))

eğer eviniz hastaneye yakınsa ve 25 dk içinde yetiştirebilirseniz evde verdikleri kaba koyup götürebilirsiniz canım.
coook tesekkur ederim canim:) son bisi daha sorucam canim yaa peki sperm sayisi dusuk cikinca ne yaptiniz ne tedavi verildi? bebis oldumu yoksa hala tedavi suruyo mu ?

coook tesekkur ederim canim:) son bisi daha sorucam canim yaa peki sperm sayisi dusuk cikinca ne yaptiniz ne tedavi verildi? bebis oldumu yoksa hala tedavi suruyo mu ?

canım biz her seferinde hastanede verdik ama eşimle bende gittim, yardımcı oldum yani bebiş henüz yok malesef, tedaviye başladık ilaç kullanıyor ve yediklerine dikkat ediyor. doktorumuz profesör çok bilgili bir insan onun söylediği şekilde tedaviyi sürdürüyoruz canım, haziran 10 gibi tekrar test verecek inşallah bir yükselme olur

çok merak ettim elifi, inşallah güzel haberler verir, ilknur senide çok merak ediyorum, kendimi unuttum sizden gelecek haberi bekleyorum valla

canım ya test yapsana nasıl dayanıyosun.benim 3 gün geçsin hemen yapcam.hamile olalaım artık hayırlısıyla yaaaa üzülüyorum.benimde batıma 2 gün var:) inşallah bebek vardırda olmam

inşallah canım, bebişin göbişine konsun hayırlısıyla, üzme ama kendiniiiiiiiiiii, nasıl olsa olacak değil mi

yok canım 21 günden de kısasını duydum 2 oğlu vardı kadının, vardır bir hayır daha zamanı gelmemiştir, hani derler ya olacakla öleceğin çaresi yok diye, olacağı zaman geldi mi tüm bahaneler ortadan kalkar inşallah, ama nevramın da dediği gibi eşinin de kontrol olmasında fayda var.

canım gerçekten harika bir sürpriz olur yaa hadi inşallah hamilesindir.

Kızlar Elifin annesi gelmiş sonucu almaya gidememiş ama saat 10 buçuktan sonra alın demişler zatenn.Şurda ne kaldı kii haydii Elifimmmm ilk haberi sendenn alalım arkandaa ben varımmmm :)))))

haydi elif haydi elif haydiiiiiiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım keçiboynuzu kürü varmış çok etkiliymiş bence eşine onuda yap.eğer düşük çıkarsa

kızlar ben geldim.elifin haberini merakla bekliyorum
eylül gülü iyi düşün iyi olsun iyi olur inşallah ya.
ilknurdefne senden de iyi haberler bekliyorum inşallah hamişsindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…