- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.321
kızlar günayın herkese...haber bekleyenler için aydınlık bir gün olsuuunn,mutlu sonla doluuu!!!...:))
günaydın canım senin bat ne zamandı
3 haziran benimki canım,hiç şaşmaz bakalım bu kez nasıl olacak sizleri okudukça heyecanlanıyorum bende belki de yeni düşünüyoruz diye hayırlısı artık...senin ne zaman?
günaydın kızlaarr 3 haziran bat, hala bi belirti yok...
eşimin doğum günü bugün keşke böyle 4 gün önceden adet olmasaydımda güzel bir doğum günü hediyesi verebilseydim ona
eşimin doğum günü bugün keşke böyle 4 gün önceden adet olmasaydımda güzel bir doğum günü hediyesi verebilseydim ona
böyle düşünme canım hayırlı olan zamanda gelsin inşallah sağlıkla, temmuzda alırız inşallah güzel haberinieşimin doğum günü bugün keşke böyle 4 gün önceden adet olmasaydımda güzel bir doğum günü hediyesi verebilseydim ona
Kızlar merhaba,
3 haziran bat tarihim. Dayanamadım. Pazartesi ve dün akşam test yaptım. Her ikiside tek çizgi çıktı. Adet olmadan yüzümde sivilce çıkardı. Onlar çıktı. Bu biraz ümidimi kırdı açıkçası. Hamilelik belirtisi olarak aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor. Normalde adet zamanında bile belim falan ağrımazdı benim. İlk defa yaşıyorum bel ağrısını. Bu biraz ümütlendiriyor beni. Ama testler de negatif çıktı. Test için erken davrandım sanırım.
bat 5 haziranda bende de hiçbi belirti yok,sadece çok sık idrara çıkıyorum.ve zor yetişiyorum o derece yani,nerdeyse kaçırıcak gibi oluyorumbu da belirti sayılır mı bilmem ama..
belirti için erken mi,yoksa bişeyler olmalı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?