HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kızlar günayın herkese...haber bekleyenler için aydınlık bir gün olsuuunn,mutlu sonla doluuu!!!...:))

Kızlar Günaydınnn

Bir şey sorucam, benim 2-3 gündür çok midem bulanıyor, yemek görünce bile bi fena oluyorum. BAT ıma daha 10 gün var, hamilelikten olduğunu sanmıoyrum Sol yumurtalığımda 6,5 cm kistim var. Acaba kist mide bulantısı yapar mı? Böyle bişey duydunuz mu?

Alıntı ilknur_Defne kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydınlarrrrrrrrrrr.Ben hala adet olmadımmmm yupppiiii :)))

CANIM BNCE İDRAR TESTİ YAP KAN İÇİN BEKLE BN DE GEÇEN AY UMİTLENDİM AMA OLMADI BNCE 1 2 GÜN BEKLE

dr arkadasımız munıre, buralardamısın acepp bızde kan uyusmazlıgı var ılk dusukte uyusmazlık ıcın ıgne yaptırdım daha sonra kımyasal gebelık oldu onda da yaptırdık ıgne yı kan uyusmazlıgıyla ılgısı varmı acaba bu dusugun kımyasal gebelıgın sımdıden cvbın ıcın tskkr edıyorum

Kızlarr bi kaç saatlik dışarı çıkıyoum işim gereği pc başında olamıcam eliften henüz haber yok benimde bel ağrım başladı hayırlısı en geç saat 2 de burda olurum .

günaydın kızlaarr 3 haziran bat, hala bi belirti yok...

bende de yok hiç birde ilk gebeliğime odaklanmış durumdayım ozaman göğüslerim çok ağrıyordu bu sefer hiç birşey yok o yüzden hamilelik olmadığını düşünüyorum kendimde

eşimin doğum günü bugün keşke böyle 4 gün önceden adet olmasaydımda güzel bir doğum günü hediyesi verebilseydim ona
böyle düşünme canım hayırlı olan zamanda gelsin inşallah sağlıkla, temmuzda alırız inşallah güzel haberini

bat 5 haziranda bende de hiçbi belirti yok,sadece çok sık idrara çıkıyorum.ve zor yetişiyorum o derece yani,nerdeyse kaçırıcak gibi oluyorum bu da belirti sayılır mı bilmem ama..
belirti için erken mi,yoksa bişeyler olmalı mı???

Kızlar merhaba,

3 haziran bat tarihim. Dayanamadım. Pazartesi ve dün akşam test yaptım. Her ikiside tek çizgi çıktı. Adet olmadan yüzümde sivilce çıkardı. Onlar çıktı. Bu biraz ümidimi kırdı açıkçası. Hamilelik belirtisi olarak aşırı derecede belim ve sırtım ağrıyor. Normalde adet zamanında bile belim falan ağrımazdı benim. İlk defa yaşıyorum bel ağrısını. Bu biraz ümütlendiriyor beni. Ama testler de negatif çıktı. Test için erken davrandım sanırım.

canım benimkide 3 haziran,bekle bence hatta 3-5 gün de geçmesi gerekiyomuş testin net sonucunun çıkması için,birlikte bekleyip görelim :))

sık idrara çıkma belirtiler arasında var ama enfeksiyon belirtisi de olabilir kalbimizi ferah tutalım inş.hamilelik belirtisidir!benim de 3 haziran canım batımız geçerse belirtiler başlıyomuş acele ediyor gibiyiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…