- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.641
ELIF...
lady_eliph kullanıcısından alıntı
Bu akıntı işlerinden anlayan biri bana yardım etsin kızzlarr..
az önce karnıma adet sancısı gibi bir sancı girdi.Zaten adet olmadan önce belirtim olmaz. aha kanı da verdik galiba erken oldum diyip banyoya koştum, kanama falan yok,ama ip gibi up uzun( rahat 9-10 cm) tıpkı ip şeklinde bir akıntı geldi yumurta akı gibi. Hiç böylesini görmediydim.. Bu ne demek?
ILKNUR...
Elifimmm benimde 2 hafta önce oldu upuzunn bi akıntı su gibi aktıı gitti bende bilen bi arkadaşıma söyledimm eeee işte hamilesinde ondan dedi bana daha çok olur onlardan dedi ama bi daha olmadı bende anlamadım aynı dediğin gibi ama upuzun beyazz su gibi hayırdır inş.
AUAN IKISIDE HAMILE VE AYNI BELIRTI....
anca bulabildim baya gerilerde kalmismood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26 Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz)
(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar-------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki------------------------> 3 Haziran
cikolta---------------------------> 3 Haziran
2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
3. HAFTA GRUBU
ebebebruli--------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl-----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
4. HAFTA GRUBU
bernardo---------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim--------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07--------------------------> BAT'ı belli değil
northstar--------------------------> 31 Mayıs
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
günaydın inşallah haberlerin arkası gelir.Kızlar günaydınnnn.bugün topicdeki arkadaşlardan hamilelik haberleri almak dileğiyle.
Allha sağllıkla kavuştursun canım gerçekten eliften sonra sende çok mutlu etin bizi.Kızlarrrr öncelikler hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn.Bebişimle ben siz teyzeleriniii kocamannnnn öpüyoruzz.Allah burdaki herkesten razı olsun.Üzüntülerimizi dertlerimizi sıkıntılarımızı endişelerimizi heyecanlarımızı ve sevinçlerimizi paylaştık.Ortak oldunuz kendiniz gibi heyecan yaptınız test yap test yap diye beni sıkıştırdınız. :) Allah sizden bin kez razı olsun.Kızlar başından beri bu topic açılığından beri herkes tek tek duamda benim.Herkes için ve kendim için çok dua ettim hala da ediyorum.Allahımm tez zamanda duysun sesinizi sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat hayırlı zamanlarda nasip etsin size.İçten dua ediyorum bebek isteyen herkes için.Sizde benim ve benim gibi hamile olanlar için dualarınızı esirgemeyin.Büyük Allahımm benim duamı geri çevirmedi rabbim çok aratmadan bekletmeden 2.ayımda verdi çok şükür.Çok inandım allaha çok dua ettim olmasaydı da bu ay isyan etmeyecektim yine de.6 Haziran 3. evlilik yıldönümüzü 3 kişi kutlayacağızz nasipse.Ben tabi çatlayıp dün eşime söyledimm.İnanamadı nasıl yani diyip durdu.Sen kan aldırmaya tek başına nasıl gittin diyor.Babası bebişimiz için artık herşey dedim.Nasıl belin ağrıyo mu bişey var mı diyip durdu gece hep.Çok uslu maşallah bebişimiz dedim hiçbişey yapmıyor henüz inşallah da böyle gider.Kızlar size tek bişey söyleyeyim belirtilere kesinlikle takılmayın.Bebişiniz geldiyse sizdedir boş yere sıkıntı yapıp üzülmeyin unutmayın o artık sizden bi can sizi hissediyor ve siz ne kadar endişeli olursanız o da öyle olur.Adet geçince şüphe duyun.Şayet benim öyle oldu.Kiraza aşermemi saymazsak tabii :))) hepinizi seviyorumm iyiki varsınızzz :)))
çok şükür çoookgunaydin kizlar ,
haziran ayina da girdik cok sukur :)
gunaydin kizlar ,
haziran ayina da girdik cok sukur :)
topicigimizin sahibesi hamis olunca bizi birakti :)
canım elifin düğünleri varmış onun telaşında sanırım o yuzden giremiyor
kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.
Canım sen hasta olmadın dimi?inşallah yani:)
yok canım 3gun önce lekelemem oldu oncesınde erken gebelık testı yapmıstım sonucta pozıtıftı o yuzden korktum çok sukur dunden berı lekelenmem yok dun tekrar kan verdim katlanma varmı dıye baktı doktor Allahıma çok şükür degerlerım guzel cıktı doktor 1hafta 10 gun sonra gel utrasyonda bakalım dedı darısı sizinde basınıza
yok canım 3gun önce lekelemem oldu oncesınde erken gebelık testı yapmıstım sonucta pozıtıftı o yuzden korktum çok sukur dunden berı lekelenmem yok dun tekrar kan verdim katlanma varmı dıye baktı doktor Allahıma çok şükür degerlerım guzel cıktı doktor 1hafta 10 gun sonra gel utrasyonda bakalım dedı darısı sizinde basınıza
Slm kızlar günaydın nasılsınız....
Ben bugun itibari ile k.kartı yedim yine....Üfffff ya ne gereği vardıki geldi yine dakika şaşmadan..... NEYSE napalım önümüzdeki aylara bakıcaz..P.tesi günü izin alabilirsem işten dr.a gidicem bakalım neler diyecek...
Hadi inşallah sizden güzel haberler gelir...
northstar--------------------------> 31 Mayıs
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
Merhabalar herkese. Yeni hamişler tebrikler. Sağlıklı sihhatli doğurun inşaallah. Ben daha hasta olmadım. Dün idrar testim negatifti. Bir kaç gün bekleyeceğim.
İlk gebeliğimde idrar testim de hemen çıkmıştı. Adet belirtierim var. Birde çeşitli stress ve sıkıntıdan bademciklerim şiş. Ağzımda aft var. Dün ayak kemiklerim çok sızladı.
Beni çok yoran bir kızım var, yakında iki yaşına girecek. Onu yetiştirirken o kadar çok yorulduk ki ,ikinci bebiş için çok korkuyorum açıkcası. Daha yeni yeni bir kaç aydır Rabbim nasip ederse istiyoruz.
İlk bebeğim kız olduğu için bir oğlumun olması gönlümden geçiyor. Ama önceliğimiz tabiki sağlıklı sihhatli olması. Ne demişler oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun.
Kızım da olursa kızıma arkadaş, yoldaş olur, bacı gibisi var mı, Allah erkek çocuğun da kız çocuğunda yokluğunu vermesin. En önemlisi hayırlı ve Rabbimin sevdiği bir kul olsun.
Vatana, millete, insanlara, ailesine yararlı olsun hepimizin evlatcıkları.
Kafana çok takdığını gösteriyor MUNIREcim. Bilinç altı böyle işte. Allahtan hayırlısı. Rüya tabirleri olumlu da yazıyor olumsuzda. Olumlusunu düşünelim seninde benim de bir oğlumuz olacak vakti zamanı gelince inşaallah.:)Yanı ruyayla ılgılı kımın aklına ne gelırse yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?