HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

akıntı olayı sanırım en net belırtı benımde yumurtlama haftamdan berı beyaz yapışkan akıntım oluyordu çamaşırda sureklı bı ıslaklık hıssı reglı oldum sanıp wc ye kosmalar baskada belırtım yoktu gecen pazar gunune kadar o gun çok şiddetli bel sancıları kasıkta kramplar hıssettm baskada belırtım yok

anca bulabildim baya gerilerde kalmis

eylülgülü,lady-eliph hamile .diğerlerinden ses yok henüz.

Kızlar günaydınnnn.bugün topicdeki arkadaşlardan hamilelik haberleri almak dileğiyle.
günaydın inşallah haberlerin arkası gelir.

Allha sağllıkla kavuştursun canım gerçekten eliften sonra sende çok mutlu etin bizi.

gunaydin kizlar ,
haziran ayina da girdik cok sukur :)
çok şükür çoook

Canım sen hasta olmadın dimi?inşallah yani:)

yok canım 3gun önce lekelemem oldu oncesınde erken gebelık testı yapmıstım sonucta pozıtıftı o yuzden korktum çok sukur dunden berı lekelenmem yok dun tekrar kan verdim katlanma varmı dıye baktı doktor Allahıma çok şükür degerlerım guzel cıktı doktor 1hafta 10 gun sonra gel utrasyonda bakalım dedı darısı sizinde basınıza

günaydın hanımlar. nasılsınız..

benim bat 6 haziran, bakalım bende beklemedeyim.

ay maş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Slm kızlar günaydın nasılsınız....

Ben bugun itibari ile k.kartı yedim yine....Üfffff ya ne gereği vardıki geldi yine dakika şaşmadan.....NEYSE napalım önümüzdeki aylara bakıcaz..P.tesi günü izin alabilirsem işten dr.a gidicem bakalım neler diyecek...

Hadi inşallah sizden güzel haberler gelir...

Tebrikler arkadaşım.....Allah sağ salim kucağında görmeyi de nasip etsin...Darısı olmayanların başına..

üzülme cnm bu ay nasip değilmiş. kaç kere yedin k.kartı.

çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin fazla yorma kendini bence bugünlerde dinlen.allah bizede mutlu pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar herkese. Yeni hamişler tebrikler. Sağlıklı sihhatli doğurun inşaallah. Ben daha hasta olmadım. Dün idrar testim negatifti. Bir kaç gün bekleyeceğim.
İlk gebeliğimde idrar testim de hemen çıkmıştı. Adet belirtierim var. Birde çeşitli stress ve sıkıntıdan bademciklerim şiş. Ağzımda aft var. Dün ayak kemiklerim çok sızladı.
Beni çok yoran bir kızım var, yakında iki yaşına girecek. Onu yetiştirirken o kadar çok yorulduk ki ,ikinci bebiş için çok korkuyorum açıkcası. Daha yeni yeni bir kaç aydır Rabbim nasip ederse istiyoruz.
İlk bebeğim kız olduğu için bir oğlumun olması gönlümden geçiyor. Ama önceliğimiz tabiki sağlıklı sihhatli olması. Ne demişler oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun.
Kızım da olursa kızıma arkadaş, yoldaş olur, bacı gibisi var mı, Allah erkek çocuğun da kız çocuğunda yokluğunu vermesin. En önemlisi hayırlı ve Rabbimin sevdiği bir kul olsun.
Vatana, millete, insanlara, ailesine yararlı olsun hepimizin evlatcıkları.

amin amin... Allah gönlüne göre versin inş.

batım 03 haziran olmasına rağmen düz akşam kahvereng lekenmem oldu. normalde adet günüm şaşmaz. bende tutunma lekelenmesi heralde bu diye sevindim. kend kendme heyacan yaptım. sabah bir kalktım ki her yer kırmızı. bu ay ilk denememizdi. kafaya taka taka hiç şaşmayan adetmi bile şaşırttım. ben dört yıllık evliyim. maddiyattan dolayı korunuyorduk. eşm hala istemiyordu. resmen yalvara yalvara yalvara ikna etmştim. benle beraber evlenenlerin ikinci çoçukları oldu. neyse çok uzattım. umudum bir dahak aya artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…