HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

oyyyy çok güzel bi haber canım çok sevindim bu topik ne güzelmiş yaa hergün bi müjde alıyoruz inşallah böyle devam eder... canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere çok dua et canım biz de tadalım o mutluluğu

İnşallahh canımm yinede şartlandırmamak lazım kendini.Zaten bebek müjdesi hem anneye hem babaya daima hangi gün olusa olsun hediyedir.Rabbim herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin

yok canim bakma zaten bu ay oyle rahat ki kafam sanki ne hamilelik psikolojilerine takiyliyorum ne de adet olurmuyum acaba
diyorum bi rahatim nedendir bilmem
bi de arada icim bi tuhaf oluyor skliyorum bir anda
bu rahatlik nerden geldi anlamadim
sadece guzel gunlere guzel haberler almak fena olmazdi
allah herseyin en hayirlisi, en sagliklisini nezaman isterse ozaman versin...

aaayyyy başından okuyayım neler olmuş bitmiş derken burdan itibaren okuyamadım mutluluktttaaaannnnnn ilknurruummm güzel hamişim benim eliften sonra senden de bu haberi almak ne kadar muhteşem olduu yyyeeeeehhhhooooo yuupppiiiiiiiiiiii kuşum tüm gün aklımdaydın giremedim nete anca ama meraktan çatladım ve müthiş haber geldiiii maşallah sana tatlım baka gördün mü dediğimiz oldu yap hemen testi sende bebiş var dedik teyzeleri hisetti allahım rahat mı rahat bir hamilelik geçirmeyi sağlıkla kucağına almayı o misss kokusunu duymayı nasip etsin tatlımmmm çok ama çok sevindim 3 hamişimiz oldu bile şimdi sıra bizde kızlar haziranda şeytanın bacağını bizde kırıyoruzzz melek hamişlerim beniimmmmm

kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.

tebrik ederim canım benim. alah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

darısı bizlere dimi kızlar:)

tabi suan bakude 08:30...ama turkiyede 06:30 ...herkez uyumus galiba...hadi ben ise gidiyim...ilk defa boyle erken girdim kimse yok...

EH artik hazirana gectik bakalim,neler olacak...ben her ay adetime 2 veya 1 gun kalmis ruyamda adet oldugumu gorurum ve arkasindan gelir...hatta bugun ruyasini gorurum yarin adet...ruyam benim herzaman habercimdir,,,buduruma cok alistim... aksam bir ruya gordum,,,adetime simdi 13gun varya...adet oldugumu gordum ve dusundumki,cok uzulmustum ve gidip topikte 13 gun onceden adet oldugumu yazicam diyordum...ruyam beni korkuttu...bugun bekleyelim bakalim...13gun onceden asla olmaz ama ?????

northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran

ELIF...
lady_eliph kullanıcısından alıntı
Bu akıntı işlerinden anlayan biri bana yardım etsin kızzlarr..

az önce karnıma adet sancısı gibi bir sancı girdi.Zaten adet olmadan önce belirtim olmaz. aha kanı da verdik galiba erken oldum diyip banyoya koştum, kanama falan yok,ama ip gibi up uzun( rahat 9-10 cm) tıpkı ip şeklinde bir akıntı geldi yumurta akı gibi. Hiç böylesini görmediydim.. Bu ne demek?

ILKNUR...
Elifimmm benimde 2 hafta önce oldu upuzunn bi akıntı su gibi aktıı gitti bende bilen bi arkadaşıma söyledimm eeee işte hamilesinde ondan dedi bana daha çok olur onlardan dedi ama bi daha olmadı bende anlamadım aynı dediğin gibi ama upuzun beyazz su gibi hayırdır inş.

AUAN IKISIDE HAMILE VE AYNI BELIRTI....

Yanı ruyayla ılgılı kımın aklına ne gelırse yazsın...

Yaz mevsimine girdik..Yaz döneminin herkeze bolluk bereket,sağlık,huzur,mutluluk ve güzel mucizeler getirmesini dilerim..Bu sıcak samimi topiğin iki güzel annelerinede tebrik ediyor..bebeklerini sorunsuz sağ salim kucaklarına almalarını diliyorum.

Sevgili Munire rüyalar bazen terste çıkabilir..erken olduğunu gördüğüne göre gecikme yaşayıp inşallah hamile kalacak üzüntü yerine sevineceksiniz.İnşallah sizinde müjdeli haberinizi alırız...Sevgiler..

Günaydın herkese

bence de olumlu düşün, belki de rüyandaki gibi erkenden bi tutunma kanaması fln olcaksındır, normalde düzenliyse neden 13 gün erkenden olsun ki, iyi düşün sen inaşşallh

Kızlar günaydınnnn.bugün topicdeki arkadaşlardan hamilelik haberleri almak dileğiyle.

Kızlarrrr öncelikler hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn.Bebişimle ben siz teyzeleriniii kocamannnnn öpüyoruzz.Allah burdaki herkesten razı olsun.Üzüntülerimizi dertlerimizi sıkıntılarımızı endişelerimizi heyecanlarımızı ve sevinçlerimizi paylaştık.Ortak oldunuz kendiniz gibi heyecan yaptınız test yap test yap diye beni sıkıştırdınız. :) Allah sizden bin kez razı olsun.Kızlar başından beri bu topic açılığından beri herkes tek tek duamda benim.Herkes için ve kendim için çok dua ettim hala da ediyorum.Allahımm tez zamanda duysun sesinizi sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat hayırlı zamanlarda nasip etsin size.İçten dua ediyorum bebek isteyen herkes için.Sizde benim ve benim gibi hamile olanlar için dualarınızı esirgemeyin.Büyük Allahımm benim duamı geri çevirmedi rabbim çok aratmadan bekletmeden 2.ayımda verdi çok şükür.Çok inandım allaha çok dua ettim olmasaydı da bu ay isyan etmeyecektim yine de.6 Haziran 3. evlilik yıldönümüzü 3 kişi kutlayacağızz nasipse.Ben tabi çatlayıp dün eşime söyledimm.İnanamadı nasıl yani diyip durdu.Sen kan aldırmaya tek başına nasıl gittin diyor.Babası bebişimiz için artık herşey dedim.Nasıl belin ağrıyo mu bişey var mı diyip durdu gece hep.Çok uslu maşallah bebişimiz dedim hiçbişey yapmıyor henüz inşallah da böyle gider.Kızlar size tek bişey söyleyeyim belirtilere kesinlikle takılmayın.Bebişiniz geldiyse sizdedir boş yere sıkıntı yapıp üzülmeyin unutmayın o artık sizden bi can sizi hissediyor ve siz ne kadar endişeli olursanız o da öyle olur.Adet geçince şüphe duyun.Şayet benim öyle oldu.Kiraza aşermemi saymazsak tabii :))) hepinizi seviyorumm iyiki varsınızzz :)))

canım morelini bozmak ıstemem ama herkesde farklıdı ınsallah hamılesındır ben gecen ay erkenden reglı oldugmu gördum kan gördüm gercı kan ruyayı bozar derler sonuc hamıle degıldım ama çok sukur bu ay hamıleyım canım ınsallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…