Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay Hayırlı olsun silik olmasına hiç takılma test gününden sonra koyulaşır test gününde kan vermeyi güzel düşünmüşsün, yoksa artışı görmek için çok kan vermek zorunda kalırdın.
Ay Hayırlı olsun silik olmasına hiç takılma test gününden sonra koyulaşır test gününde kan vermeyi güzel düşünmüşsün, yoksa artışı görmek için çok kan vermek zorunda kalırdın.
Tüm bekleyen arkadaşlara sabırlar ve güzel haberler diliyorum.
Benim 2 gün önce transferim oldu 8 gündür de karından Progestan Dex iğne yapıyorum. Bu Progestan ın yan etkisini yaşayan oldu mu? Bende sürekli hafif bir baş dönmesi var dünden beri. Bugün mide bulantısı da başladı.
Transferden bu yana corasprin ve yine karından Oksapar iğne yapıyorum belki de bunların mı yan etkisi acaba?
Selam kızlar geçen ay 20 mayısta opu olmustum 25 inde regl oldum hatırlayanlar vardır ve bir mucize gerçekleşti sanırım transfer için regl olmayı beklerken pozitif gördüm üstteki dün iş çıkışı yaptım alttaki bu sabah ve hala inanamıyorum, kan vermeye gidiyorum sizinlede paylaşmak istedim
Selam kızlar geçen ay 20 mayısta opu olmustum 25 inde regl oldum hatırlayanlar vardır ve bir mucize gerçekleşti sanırım transfer için regl olmayı beklerken pozitif gördüm üstteki dün iş çıkışı yaptım alttaki bu sabah ve hala inanamıyorum, kan vermeye gidiyorum sizinlede paylaşmak istedim