2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Çünkü benim de 2 embriyodan birisi tutunmustu. Hiçbir sorun yok yoktu kesede ama tedavi eksikliginden olmadi. Çünkü yattığım hastanede resmen düşmesini beklediler. Hiç bisey yapmadılar. Sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar ve beklediler
Bende geçen hafta çok az bi kanama yaşamıştım kan sulandirici iğneyi ve coraspin i kesti doktor iki gün sonra igneye yeniden başla dedi akşam iğne yaptim sabah kanama başladı ben kan sulandiricidan olduğunu düşünüyorum belki benim ona ihtiyacım yoktur kanamam çok fazla oldu adet kanaması gibi öyle olunca bebek strese giriyomus dedi

Benim doktorum çok iyi aslında bide özel durumumdan dolayı ekip olarak çok ilgililer hepsi çok uzuldu bebeğin durumuna 4 gün hastanede herkes pervane oldu bugün taburcu oldum evde beklicem
Off msjlarınıza kahroldum 😞 2017 de kardeşimi aynı sebepten kaybettik. O gün bu gündür ailecek kendimize gelemedik. Allah kimseye yaşatmasın🙏 Rabbim size şifalar versin. İnşallah güzel haberler verirsiniz bize yolunuz çiçek bahçesi olsun 🙏🙏🌸🌸

Off msjlarınıza kahroldum 😞 2017 de kardeşimi aynı sebepten kaybettik. O gün bu gündür ailecek kendimize gelemedik. Allah kimseye yaşatmasın🙏 Rabbim size şifalar versin. İnşallah güzel haberler verirsiniz bize yolunuz çiçek bahçesi olsun 🙏🙏🌸🌸
Rabbim sizede sabır versin insallah kimse yaşamasın yaşadıklarımızı çok üzüldüm bizde hala kendimize gelemedik bu atlatilacak bisey degil bununla yasamayi ogrenmek zorundayiz sizi çok iyi anlıyorum güzel dileklerin için çok tsk ederim inşallah güzel haber verebilirim size bana dua edin

Insallah bugün 6+2 belki daha küçük olduğu için kalp atisi yavastir diye umutla bekliyorum 8. Haftaya kadar duymayan varmis inşallah düzelir dua edin 🙏
Az önce bir formda okudum kalbi durmus bebeğe kürtaja gittiğinde tekrar kalp sesi duyulmuş Allah'ın hikmeti sonsuz mucizeniz sizinle olsun inşallah

Bende geçen hafta çok az bi kanama yaşamıştım kan sulandirici iğneyi ve coraspin i kesti doktor iki gün sonra igneye yeniden başla dedi akşam iğne yaptim sabah kanama başladı ben kan sulandiricidan olduğunu düşünüyorum belki benim ona ihtiyacım yoktur kanamam çok fazla oldu adet kanaması gibi öyle olunca
Bende de lekelenme olmuştu 7.ve 9. Günlerde doktorum coraspirini birakmami istedi şükür ondan sonra bir daha olmadı. Ama kan sulandirici iğneye devam ediyorum

Benimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim
Canım ben de aynı durumdayım… ne yaptın şu an nasılsın

Ben ilk kanamadan 4 gün sonra çok fazla kanama yaşadım 4 gün hastanede yattim kanama durdu ama bebeğin kalp atisi çok yavasmis pazartesi hala aynıysa alcaklar bebeği son durumum bu
Bir kez kanamam oldu. Açık kırmızı pembe renginde bir peçeteyi anca doldurur. Sonra hemen acile gittim doktor kesede sorun yok dedi. Kalp atışını henüz duyamadık. Henüz çok küçük 5. haftadayız. Progestan iğne ve fitil verdi. Cumaya kadar bekle yine kanama olursa gel dedi

Bir kez kanamam oldu. Açık kırmızı pembe renginde bir peçeteyi anca doldurur. Sonra hemen acile gittim doktor kesede sorun yok dedi. Kalp atışını henüz duyamadık. Henüz çok küçük 5. haftadayız. Progestan iğne ve fitil verdi. Cumaya kadar bekle yine kanama olursa gel dedi
İnşallah bi daha kanaman olmaz benim ilk kanama öyle olmuştu ikincisi çok fazla oldu 2 gün sürdü bide

Bebeğin kalbi durmuş hastaneye yattim bigin alcaklar

Bebeğin kalbi durmuş hastaneye yattim bigin alcaklar
Çok üzüldüm 😞😞 Rabbim gönlüne ferahlık versin 🙏 sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka tutunurdu, 2 kez kürtaj oldum 3 kez kimyasal geçirdim doktorlar hep aynı şeyi söyledi başindan beri sağlıklı değilmiş. Allah ım gönlüne göre versin en kısa zamanda seni evladınla mükafatlandırsın 🙏🙏🙏

Çok üzüldüm 😞😞 Rabbim gönlüne ferahlık versin 🙏 sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka tutunurdu, 2 kez kürtaj oldum 3 kez kimyasal geçirdim doktorlar hep aynı şeyi söyledi başindan beri sağlıklı değilmiş. Allah ım gönlüne göre versin en kısa zamanda seni evladınla mükafatlandırsın 🙏🙏🙏
Allah razı olsun ben çok üzülmedim inan acıların en büyüğünü görmüşüm başından beri hayırlısi olsun diye dua ettim hayirlisi böyleymiş rabbim başka aci vermesin sağlıklı olsa devam ederdi zaten

Allah razı olsun ben çok üzülmedim inan acıların en büyüğünü görmüşüm başından beri hayırlısi olsun diye dua ettim hayirlisi böyleymiş rabbim başka aci vermesin sağlıklı olsa devam ederdi zaten
Haklısın hayırlısı böyleymiş demek🥀 Rabbim sana sabırlar versin sınavın çok büyük🙏 kimse kimsenin yerini tutamaz da inşallah rabbim sana sağlıklı sıhatli bir evlat daha nasip etsin ❤🙏 sonlandırıldı mı gebeliğin ne durumdasın?

Haklısın hayırlısı böyleymiş demek🥀 Rabbim sana sabırlar versin sınavın çok büyük🙏 kimse kimsenin yerini tutamaz da inşallah rabbim sana sağlıklı sıhatli bir evlat daha nasip etsin ❤🙏 sonlandırıldı mı gebeliğin ne durumdasın?
Amin Allah razı olsun dun ilaçlarla düşük yaptim doğum yapmış kadar oldum inan sonra kürtajla kalanı temizlediler şimdi iyiyim ilk adetten sonra transfer olucam yine

Back
X