Amin insallah üniversiteye başlayınca depresyona girdi intihar eğilimi var dediler 4 yıl her saniye o korkuyla yaşadım şimdi bebek için aynı korkuyu yasiyorum gücüm yokYaaAllah cennetinde kavuştursun inşallah sizi tarşfi en zor acı olsa gerek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah üniversiteye başlayınca depresyona girdi intihar eğilimi var dediler 4 yıl her saniye o korkuyla yaşadım şimdi bebek için aynı korkuyu yasiyorum gücüm yokYaaAllah cennetinde kavuştursun inşallah sizi tarşfi en zor acı olsa gerek
![]()
Kaybetme korkusu yaşayacak limitim dolu çok zor geliyoAmin insallah üniversiteye başlayınca depresyona girdi intihar eğilimi var dediler 4 yıl her saniye o korkuyla yaşadım şimdi bebek için aynı korkuyu yasiyorum gücüm yok
Ah kuzum benim yaAmin insallah üniversiteye başlayınca depresyona girdi intihar eğilimi var dediler 4 yıl her saniye o korkuyla yaşadım şimdi bebek için aynı korkuyu yasiyorum gücüm yok
Allah belkide geciktiriyorsa güzelleştiriyordurKaybetme korkusu yaşayacak limitim dolu çok zor geliyo
Allah razı olsun insallah bi mucize olur 16 temmuz oğlumun doğum günü benegide kaybedersem her zamankinden daha zor geçecek benim için teselliydi bebegimAh kuzum benim yaAllah sabrını bol bol versin çok zor eminimmki
ama belki bir mucize gelişir bebeğin seninle kalır inşallah da öyle olur hep dua edeceğim sana
Ben Allaha bıraktım inan insallah öyle biseye gerek kalmaz bi nakariz kalp atisi normalAllah belkide geciktiriyorsa güzelleştiriyordursen güven bana başka doktorlara da görün
Çok çok amin inşallah öyle olacak zaten olumlu dusuneliö ki olsun rabbim buyukturBen Allaha bıraktım inan insallah öyle biseye gerek kalmaz bi nakariz kalp atisi normal![]()
İnşallah 14 Temmuz da alacaksın güzel haberiAllah razı olsun insallah bi mucize olur 16 temmuz oğlumun doğum günü benegide kaybedersem her zamankinden daha zor geçecek benim için teselliydi bebegim
Bana çok iyi geldi yazdiklarin çok tsk ederim dua etÇok çok amin inşallah öyle olacak zaten olumlu dusuneliö ki olsun rabbim buyuktur
Dualarımdasın hepBana çok iyi geldi yazdiklarin çok tsk ederim dua et
Insallah ya valla umutlandım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada insallah hayirli sağlıklı evlatlarin olsunİnşallah 14 Temmuz da alacaksın güzel haberi![]()
Hemen yazicam buraya insallah güzel haber alirizDualarımdasın hepinşallah o güzel haberi alır almaz bana da söyle
![]()
Çok çok amin inşallah beraber almak dileğiyle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah ya valla umutlandım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada insallah hayirli sağlıklı evlatlarin olsun![]()
Benim düşük yaptığım da doktorum çok ilgilenmedi başka hastanede tedavi gördüm.sonra kendi doktoruma kontrole gidince damar yolundan su takviyesi yapılmadı mı diye sordu. Tabi herkesin durumu farklı ama yinede sizde bi sorsanız damar yolundan su takviyesinin size faydası olup olmadığını. İnşallah bi faydası olurBana çok iyi geldi yazdiklarin çok tsk ederim dua et
Çünkü benim de 2 embriyodan birisi tutunmustu. Hiçbir sorun yok yoktu kesede ama tedavi eksikliginden olmadi. Çünkü yattığım hastanede resmen düşmesini beklediler. Hiç bisey yapmadılar. Sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar ve bekledilerBenim düşük yaptığım da doktorum çok ilgilenmedi başka hastanede tedavi gördüm.sonra kendi doktoruma kontrole gidince damar yolundan su takviyesi yapılmadı mı diye sordu. Tabi herkesin durumu farklı ama yinede sizde bi sorsanız damar yolundan su takviyesinin size faydası olup olmadığını. İnşallah bi faydası olur
Benim düşük yaptığım da doktorum çok ilgilenmedi başka hastanede tedavi gördüm.sonra kendi doktoruma kontrole gidince damar yolundan su takviyesi yapılmadı mı diye sordu. Tabi herkesin durumu farklı ama yinede sizde bi sorsanız damar yolundan su takviyesinin size faydası olup olmadığını. İnşallah bi faydası olur
Ay en büyük sorumsuzlukÇünkü benim de 2 embriyodan birisi tutunmustu. Hiçbir sorun yok yoktu kesede ama tedavi eksikliginden olmadi. Çünkü yattığım hastanede resmen düşmesini beklediler. Hiç bisey yapmadılar. Sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar ve beklediler
Evet gercekten oyle.Her doktor aynı olmuyor. Rabbim yardımcısı olsunAy en büyük sorumsuzlukçok üzüldüm adınıza ama kesinlikle katılıyorum bir kaç doktora daha bak
Çok çok aminEvet gercekten oyle.Her doktor aynı olmuyor. Rabbim yardımcısı olsun![]()
Ilk defa duyuyorum gidince sorucam mutlakaBenim düşük yaptığım da doktorum çok ilgilenmedi başka hastanede tedavi gördüm.sonra kendi doktoruma kontrole gidince damar yolundan su takviyesi yapılmadı mı diye sordu. Tabi herkesin durumu farklı ama yinede sizde bi sorsanız damar yolundan su takviyesinin size faydası olup olmadığını. İnşallah bi faydası olur
Benim doktorum çok iyi aslında bide özel durumumdan dolayı ekip olarak çok ilgililer hepsi çok uzuldu bebeğin durumuna 4 gün hastanede herkes pervane oldu bugün taburcu oldum evde beklicemEvet gercekten oyle.Her doktor aynı olmuyor. Rabbim yardımcısı olsun![]()