Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde transferim bayram sonrası olur muhtemelen. İlk transferim negatif sonuçlandı 4 nisanda, şu an âdetimi bekliyorum. Ama içimde ne umut nede heves var hiç bir şeye dikkat etmiyorum öyle bi hayal kırıklığına uğramıştım ki ilkinde şu an içimde hiç bi şey hissetmiyorum çünkü çok yoruldumHaziranda transfer olucak kimse yok galiba bu grup çok sessiz kaldı
Öyle düşünme inşallah bu sefer pozitif olur inşallah birlikte alırız pozitif haberini canımMerhaba benimde transferim bayram sonrası olur muhtemelen. İlk transferim negatif sonuçlandı 4 nisanda, şu an âdetimi bekliyorum. Ama içimde ne umut nede heves var hiç bir şeye dikkat etmiyorum öyle bi hayal kırıklığına uğramıştım ki ilkinde şu an içimde hiç bi şey hissetmiyorum çünkü çok yoruldum![]()
Amin inşallah canım Allah kucağımızı boş bırakmasınÖyle düşünme inşallah bu sefer pozitif olur inşallah birlikte alırız pozitif haberini canım![]()
Merhabaa bende kullanıyorum 2 kutu verdi ama ikincisi Bayrama geliyor diye transferi Haziran sonrasına belki bir ay daha dinlendirmeye bırakacağını söyledii. Lucrinle beraber başka bir ilaç verdi mi size ?Benim de ortalarında olur muhtemelen. Canım şu an rahim dinlendirmede ilaç kullandın mı bana doktorum lucrin depot verdi
Ayy süper irade tebrik ederim yaBen kesinlikle ekmek tüketmiyorum çünkü geçici kısırlık yapıyor daha doğrusu gluten yapıyormuş o yüzden bı haftadan sonra glutensiz beslenmeye geçeceğim içecek içmiyorum paketli gıdaları kullanmıyorum canım
İlk transferlerimiz aynı günmüş , aynı anda almışız o kötü haberiBende 27 martte olmuştum ilk transferimi canım 28 yaşına yeni girdim 2 yıla yakın zamandır evliyiz aslında hemen tüp bebeğe atılmayacaktık ama maalesef önceleri baktırmadığım sonraları baktırdığım amh değerimin düşük olduğunu öğrenince başladık. İnşallah şeninde güzel olur her şey bu ay çatlatma ile yakalarsın direkt
Merhaba, ben de nisan sonunda ilk transferimden negatif sonuç aldım, ara vermeden ikinci denemeye geçtim 19 mayısta opu var, içimde bir kırgınlık var aynı şekilde o hayal kırıklığının getirdiği ama umutlu olmaya çalışıyorum, hepimize iyi şanslar dilerim inşallah en güzeli bizi bulurMerhaba benimde transferim bayram sonrası olur muhtemelen. İlk transferim negatif sonuçlandı 4 nisanda, şu an âdetimi bekliyorum. Ama içimde ne umut nede heves var hiç bir şeye dikkat etmiyorum öyle bi hayal kırıklığına uğramıştım ki ilkinde şu an içimde hiç bi şey hissetmiyorum çünkü çok yoruldum![]()
Amin inşallahMerhaba, ben de nisan sonunda ilk transferimden negatif sonuç aldım, ara vermeden ikinci denemeye geçtim 19 mayısta opu var, içimde bir kırgınlık var aynı şekilde o hayal kırıklığının getirdiği ama umutlu olmaya çalışıyorum, hepimize iyi şanslar dilerim inşallah en güzeli bizi bulur![]()
Yani benim de muhtemelen Haziran da olur. Çünkü 24 Nisan'da olmuştum negatif oldu. Şu an 2. Transfer ne zaman bilmiyorum. Haziran da olur gibime geliyor. Salı doktora gideceğim. Bu arada Mayıs adetimi de oldum bitti.Haziranda transfer olucak kimse yok galiba bu grup çok sessiz kaldı
Hakkımızda hayırlısı olsun. Yani düşünsek de her şey olacağına varıyor. İnşaallah ikinci transferde yüzümüz güler.Merhaba, ben de nisan sonunda ilk transferimden negatif sonuç aldım, ara vermeden ikinci denemeye geçtim 19 mayısta opu var, içimde bir kırgınlık var aynı şekilde o hayal kırıklığının getirdiği ama umutlu olmaya çalışıyorum, hepimize iyi şanslar dilerim inşallah en güzeli bizi bulur![]()
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun. Yani düşünsek de her şey olacağına varıyor. İnşaallah ikinci transferde yüzümüz güler.![]()
Merhaba hepimiz için hayırlı güzel mutlu sonuçlar olsunHaziranda transfer olucak kimse yok galiba bu grup çok sessiz kaldı
İlk transferlerimiz aynı günmüş , aynı anda almışız o kötü haberi![]()
Ben de bu ay 20-25 araliginda adet gordukten sonra ultrasona gidecegim, eger hersey yolundaysa haziran basi InsAllah transfer olurum![]()
İnşallah bu sefer olur canım umarım haziran bize uğurlu gelirYok kuzum şu an bişey kullanmıyorum yeni adet oldum çünkü birdahaki adet görmeden sonra ilaç kullanmaya başlarım yüksek ihtimal benim ilki 10 martta transferimde tuttu kalbi durdu şimdi bakalım 2. Transferde neler olacak
Amin kuzum çok yıpranmış hissediyorumİnşallah bu sefer olur canım umarım haziran bize uğurlu gelir
İnşallah canım. İnsan yoruluyor hüzünleniyor ama umarım her şey güzel olur benim içimden umut denen şeyi çekip koparmışlar sanki siz becerebiliyor musunuz pozitif bakmayıRabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhepimize burda oldu ve sağlıkla ilerliyor haberini paylaşmak nasip olsun inşallah
bende inşallah bayramdan önce 2.transferimi yaptıracağım ilk aşılama tuttu kalbi durdu düşük yaptım sonra 2 defa daha aşılama yaptık olmadı Mart'ta ilk transfer kimyasal sonuclandi inşallah bu sefer sağlıkla ilerler bende dualarınıza talibim
Vallahi bende öyleyim. Bir yanım zaman kaybetmemek istiyor hemen yapayım diyorum diğer yanım ise çok korkuyor çokAmin kuzum çok yıpranmış hissediyorum