• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda transfer olacaklar gelin

Benim ilk denemem daha önce 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var o yüzden artık beklemek istemedim sağlıklı gebelik elde edemedim su an dondurulmuş 8 yumurtam var transfer için adet olucam 1 ay sonra o u bekliyorum artık opu sonrası il adeti oldum şükür🙏
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda kimseyi kucağı boş bırakmasın😍

Ohh ne güzel 😍 Darısı başımıza 🥳 hangi şehirdeniz hangi merkezde tedavi alıyorsunuz?
Diyarbakır da yım. Karı koca öğretmeniz diyarbakır da görev yapıyoruz. Geçen yıl gittiğim Dr un ısrarıyla tüp bebek için Ankara'ya gittik. Paramızla rezil olduk rezil. Bu sefer diyarbakır bahçeci ye gidiyorum inanılmaz bir fark var. Sonuç ne olur bilmiyorum ama süreç harika ilerliyor. Siz hangi şehirde siniz

Diyarbakır da yım. Karı koca öğretmeniz diyarbakır da görev yapıyoruz. Geçen yıl gittiğim Dr un ısrarıyla tüp bebek için Ankara'ya gittik. Paramızla rezil olduk rezil. Bu sefer diyarbakır bahçeci ye gidiyorum inanılmaz bir fark var. Sonuç ne olur bilmiyorum ama süreç harika ilerliyor. Siz hangi şehirde siniz
Ankara’dayız sizin gittiğiniz merkez neresiydi

İnşallah her şey gönlünüzce olur böyle pozitif hissetmek tüm süreci rahat geçirmenize yardımcı olur sizin adınıza çok sevindim 🥰

Kızlar benim muhtemelen haziran ortası gibi ikinci transferim olacak şimdi lucrin depot kullanıyorum 2. Dozu vuruldum dün. Varsa transfer bekleyen gelin beraber bekleyelim, neler yapıyorsunuz valla benim öyle extra dikkat ettiğim bit şey yok meyve tüketiyorum paketli gıda yemiyorum maalesef ekmek az da olsa yiyorum
Selam canım bende 30 Nisanda Lucrin vuruldum 1 aylık dedi sadece yarın doktora gideceğim tekrar estrofeme başlarız demişti haziran sonuna doğru da transferim olacak. Kullandığın vitamin var mı şuanda?

Ankara’dayız sizin gittiğiniz merkez neresiydi
Hrs diye bir yerdi. Doktorum süleyman akarsu ydu. Herşey o kadar kötüydü ki size anlatamam. O zamanda hiç bir şey içime sinmemişti şimdi farklı bir merkezle karşılaştırınca insan üzülüyor. Giden paraya mı üzüleyim hayallerimin suya düşmesine mi? Siz hangi merkeze gidiyorsunuz?

Merhaba arkadaslar,

bende estrofeme basladim gunde 3 adet.
16 haziranda kontrolum var, 16 haziran transfer tarihim belli olacak insAllah

İnşallah 🥹 Bende iki yumurtalıkta çikolata kisti var ve büyüme olduğu için bu dondurma işlemi öncesi 6 ay Lucrin isimli iğneden vuruldum. Bu iğne beni 6 aylık menopoza soktu ve ilk adetimde yumurta toplama işlemi yapıldı
Sanırım Hocam bir an önce olumlu sonuca ulaşmak için taze embriyo denemek istedi.
Normalde 3 kere dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama sonuca ulaşmamıştı.
Sizin durumlar nasıl 🙂
Kistleriniz kaç cmdi? Bu tedavi yapılmadan direkt tüp bebeğe başlamak mümkün değil mi?

kızlar tekrar selam, opu’dan sonra ilk regl döneminde transfer yapılıyor mu biliyor musunuz? 19 mayısta opu yapılmıştı, bugün regl oldum yarın kontrole gidicem, başlık da açtım ama buradan da sormak istedim, bu ay transfer yapılma ihtimali var mı sizce

kızlar tekrar selam, opu’dan sonra ilk regl döneminde transfer yapılıyor mu biliyor musunuz? 19 mayısta opu yapılmıştı, bugün regl oldum yarın kontrole gidicem, başlık da açtım ama buradan da sormak istedim, bu ay transfer yapılma ihtimali var mı sizce
Rahim kalınlığı ve hormon değerlerin uygunsa yapılır canım

Back
X