• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda transfer olacaklar gelin

Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktı 🥲 sonrası sürekli baktır yükselecek mi diye.
Ama kanda betahcg çok yükseldiği zaman alıp kesin bakıcam görmek istiyorum ikinci çizgiyi ben de hatıra için 😅
Benimde en büyük hayalim. İdrar testleri benim kabusum. 3 yıldır hiç görmedik o çizgiyi, eğer hamiş olursam en dandik kaset testinden alıcam 3-4 tane 🫣😂hayalimiz gerçek olsun inşallah amin amin🙏

Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktı 🥲 sonrası sürekli baktır yükselecek mi diye.
Ama kanda betahcg çok yükseldiği zaman alıp kesin bakıcam görmek istiyorum ikinci çizgiyi ben de hatıra için 😅
Ben nedense kan vermeden önce yapmak istiyorum çünkü kanı bekleme sürecinde çok gergin olurum😂

Back