Örnek verir misin mesela :)Bunun bir taktiği yok bence benim eşim o konuda iyidir ciddi manadabazen dusunuyorum foruma gelse dagitir ortalığı eminim kimse kolay kolay tartışmak istemez :
Bazen hayret ediyorum herkese aninda cevap verir hemde cuk oturur ama kesinlikle net degildir hani ince verirbirseyde diyemessin seviyorum o ozelligini ( bana yapmadigi surece )
Kisaca kesinlikle karakter meselesi diyorum sonradan olmaz
Ben istesemde onun gibi olamam mesela sakince, ince ama saglam ayar vermek degil direk agresifim ben
Merhaba arkadaşlar, sorun bazen belli cevabı hak etmiş kişiye ya o anda onun niye öyle kornuştuğunu bildiğimden ya, o anda onu önemsemediğimden bazen de o anda beklemediğim durumda karşılaşınca şok olmaktan gereken cevabı veremiyorum.. Söz gümüşse süküt altındır ama her zaman değil gibi.. Bazen de sonradan kendine sinir olmamak için şunu deseymişim dememek için ağzının payını vermek seviyeli şekilde tabiki, o anda ona bişeyleri söylemek gerekiyor.. Hazırcevap doğulur mu sonradan olunur mu? her lafa laf yetiştirmek değil, gereken cevabı söylemekten bahsediyorum. Bi pratik uygulama gibi bişey olsa da hakedenlere sinirini bozanlara cevabı yapıştırsak..
Bunun bir taktiği yok bence benim eşim o konuda iyidir ciddi manadabazen dusunuyorum foruma gelse dagitir ortalığı eminim kimse kolay kolay tartışmak istemez :
Bazen hayret ediyorum herkese aninda cevap verir hemde cuk oturur ama kesinlikle net degildir hani ince verirbirseyde diyemessin seviyorum o ozelligini ( bana yapmadigi surece )
Kisaca kesinlikle karakter meselesi diyorum sonradan olmaz
Ben istesemde onun gibi olamam mesela sakince, ince ama saglam ayar vermek degil direk agresifim ben
Örnek verir misin mesela :)
Abim öyle benim öyle bir laf derki anlayana kadar yutmuş gitmiş olursun o kadar ince ayar veriyor espirileride öyle onunLaflarini hatirlamiyorum ama soyle bir uslubu var gayet geniş konuşur ve karsidaki bir dusunur ne demek istedi acaba ? diye hani hakaret veya acik acik laf sokup ortam germe ,karsiyi kirma gibi degil ucu acık soyler soylecegini sakin ve yumuşakca oyuzden genelde karsi taraf anlar susar yada anlamaz veya konu kapanır uzarsada laf kalabaligi eder bi sekilde lehine doner o iş oyle diyeyim
Bazen biz tartisirkende yapar huyunu bildigimden ugrasmadigim oluyor biraz gıcık tiplerden olabiliyor bazen
Abim öyle benim öyle bir laf derki anlayana kadar yutmuş gitmiş olursun o kadar ince ayar veriyor espirileride öyle onun
Oylesi daha iyi sinir yapmiyor sakince soylecegini soyler icindede kalmaz biter gider karsi tarafta alir cevabini ama karakter meselesi bu tamamen ögrenilebilen birsey degil bence
Mutlaka mesele eğer benim yaptığım gibi sinirli bir şekilde cevabını verip susturunca karşı taraf demekki ben bunu kızdırabilmişim diyip kendini önemsiyor bunu yapmamam lazım ama çenemi tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?