- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
kizimin yatagi park yatak suanbence 15 aylık kızınız için park yatak alın ona geçsin yeni doğan bebişte ablasınınkinde yatar park yatak çok kullanışlı oluyor zaten malum büyüyor :) bebek arabası mevcut varsa bence almayın aynı anda ikisini kullanamayacksınız çünkü
aynı şeyi bana da söyledi görümcem ve kayınvalidem benim de hevesim kaçtıerken bişeyler almak uğursuzluk diyorlar valla bnmde gözüm korktu 7. aydaan çnce bişey almam heralde
aynen valla bnmde görümcem söledi de ablam gibi benm görümce den ziyade iyi niyetli olduğunu bildiğim için bende dinliycem onu 6 aylıkken bebeği ölenleri çok gördm alıp da kötü oalcağıma işi garantiye almk en iyisi cnmaynı şeyi bana da söyledi görümcem ve kayınvalidem benim de hevesim kaçtı
ben de muhtemelen 6 aydan sonra yaparım alışverişini napalım bekliycez artıkaynen valla bnmde görümcem söledi de ablam gibi benm görümce den ziyade iyi niyetli olduğunu bildiğim için bende dinliycem onu 6 aylıkken bebeği ölenleri çok gördm alıp da kötü oalcağıma işi garantiye almk en iyisi cnm
aynen canm bekleyelim nolcak sankiben de muhtemelen 6 aydan sonra yaparım alışverişini napalım bekliycez artık
erken doğum yaptı dedin o zman ya 20. ya da 24 haftada arkadaşın bebeği yaşıyor mu????evet bende ondan endişe duyuyorum ani bi süprize karşı hazırlıklı olmak gerekiyor arkadaşımla aramda 2 hafta vardı ve geçen hafta erken doğum yaptıo yüzden hafiften maliyetli olanları başlamak gerekiyor kıyafet yine bir şekilde tamamlanır ama ötekiler biraz daha araştırıp almak gerekiyor.
bugün mü aldınız??Herkese merhabalar a101 e zibin alt pijama fln gelmiş biz kalitelerini begendik aldik isterseniz bi bakin
aynı şeyi bana da söyledi görümcem ve kayınvalidem benim de hevesim kaçtı[/QUOT
evlenmeden de eşya alıyoruz çeyiz yapıyoruz oda uğursuzluk ozaman :) bence kulak asmayın
erken doğum yaptı dedin o zman ya 20. ya da 24 haftada arkadaşın bebeği yaşıyor mu????
24 haftada doğdu daha sonra öldüerken doğum yaptı dedin o zman ya 20. ya da 24 haftada arkadaşın bebeği yaşıyor mu????
Evetbugün mü aldınız??
ben aslında düşünüyordum canım cinsiyet belli olduktan sonra almayı ama işte içime kurt düşürdülerevlenmeden de eşya alıyoruz çeyiz yapıyoruz oda uğursuzluk ozaman :) bence kulak asmayın
evet cinsiyeti belli olduktan sonra zıbınlardan başlarsın :) 1 yada 2 haftaya belli olur cinsiyeti inşallah :)ben aslında düşünüyordum canım cinsiyet belli olduktan sonra almayı ama işte içime kurt düşürdüler
6 aralıkta randevum canım sabırsızlıkla bekliyorum günler çok yavaş geçiyor sanki ya :)evet cinsiyeti belli olduktan sonra zıbınlardan başlarsın :) 1 yada 2 haftaya belli olur cinsiyeti inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?