Hazırlıklar başladımı

kizimin yatagi park yatak suan

Slikon yorgan ben pek anlamam ama annem pek begenmedi zibin ve pijamalar iyi alt açma minderi iyi pike nevresim tkimi fln da var ama biz begenmedik onlari naylon gbi

erken bişeyler almak uğursuzluk diyorlar valla bnmde gözüm korktu 7. aydaan çnce bişey almam heralde

erken bişeyler almak uğursuzluk diyorlar valla bnmde gözüm korktu 7. aydaan çnce bişey almam heralde
aynı şeyi bana da söyledi görümcem ve kayınvalidem benim de hevesim kaçtı

aynı şeyi bana da söyledi görümcem ve kayınvalidem benim de hevesim kaçtı
aynen valla bnmde görümcem söledi de ablam gibi benm görümce den ziyade iyi niyetli olduğunu bildiğim için bende dinliycem onu 6 aylıkken bebeği ölenleri çok gördm alıp da kötü oalcağıma işi garantiye almk en iyisi cnm

zaten bişey almk da ne var gider 1 günde halledersin herşeyini

ben de muhtemelen 6 aydan sonra yaparım alışverişini napalım bekliycez artık

Dördüncü ayımdayım. Evimde bebek dolabı vardı. Kızıma üç ayına kadar kıyafeti tamam. Tırnak makası ateşölçer küçük biberon emzik saç fırçası falan aldım. Bir de çanta aldım. Mobilya küvet vs bişey almadım başka

erken doğum yaptı dedin o zman ya 20. ya da 24 haftada arkadaşın bebeği yaşıyor mu????

evlenmeden de eşya alıyoruz çeyiz yapıyoruz oda uğursuzluk ozaman :) bence kulak asmayın
ben aslında düşünüyordum canım cinsiyet belli olduktan sonra almayı ama işte içime kurt düşürdüler

ben aslında düşünüyordum canım cinsiyet belli olduktan sonra almayı ama işte içime kurt düşürdüler
evet cinsiyeti belli olduktan sonra zıbınlardan başlarsın :) 1 yada 2 haftaya belli olur cinsiyeti inşallah :)

evet cinsiyeti belli olduktan sonra zıbınlardan başlarsın :) 1 yada 2 haftaya belli olur cinsiyeti inşallah :)
6 aralıkta randevum canım sabırsızlıkla bekliyorum günler çok yavaş geçiyor sanki ya :)

hamileliğin en keyifli dönemine giriyorsun 14 den sonraki haftalarda benim ilk 4 ay zor geçti 16dan sonra resmen kendime geldim :) birde haraketlerini hissetmeyte başlıyorsun o zaman zaman daha zor geçiyor

Benim ilk bebeğim 25. haftadayım biraz fazla yürüyünce belim ağrıyo iki gün geçmiyo ağrısı aslında eminönüne gidip almak istiyodum ama yol parasıyla, yemek parasıyla osuyla busuyla daha fazlaya gelecekti ben de geçen hafta bi internet sitesinden a dan z ye her şeyini aldım kuzumun portbebe setiyle falan 700 lira tuttu, küvetini biberonunu almıştım internetten araştırdığım kadarıyla gereksiz bi şey alamadım, 2 aylık olana kadar kıyafetleri de yeter kayınvalidem zaten kocam evlenmeden almış doldurmuş ama onun aldıkları gereksiz süslü şeyler. Aldıklarımın hepsini yıkadım ütüledim, çinden bi kaç kundak falan sipariş vermiştim ama uygun şeyler genel anlamda bi tanesi hariç gelmedi ykaında gelir onlar da. Kendime pijama (2 gecelik, 1 piyama almayı düşünüyorum) almadım sadece onları da önümüzdeki ay maaşı alınca alıcam doğum çantam hazır yani ne olur ne olmaz diye Bir çok şey para tuzağı kızlar gereksiz almayın bi şey ve bu arada ben erken yaptım normalde 7. ay yapmalıydım neden yaptın dersen eğer erken doğum falan olursa bunları hastaneye getircek kimse yok maalesef ondan yaptım. Geriye hoşgeldin çikolataları kaldı uygun fiyatlı bi sitede buldum yine önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum süs falan yapmıcam gereksiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…