- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
Ben de iki paket almayı düşünüyorum. Sonrasında da kilo aldıkça büyür artık numarasi :)ben prmanin yeni doganini almistm 1 paket hemen bitti ama cunku yeni doganlar sık yapiyolar altina
yazarm tabiki canmay canım çok iyi olur yazman gereksiz alışverişten kaçınmış oluruz hiçbir dikrim yok benimde ne lazım ne değil
kayıpların için çok üzüldüm tatlım Rabbim bir daha yaşatmasın.. haklısın aslında olcağı varsa üç ay sonrada olur beş ay sonrada zaten bizim cinsiyet öğrenmemiz 4. ayın bitimine denk geliyor cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başlarız artıkDaha önceden dört kaybım var şimdi çok şükür yeniden hamileyim. Ben 20 haftada başladım. Bana da son aylar al diyenler oldu ama ben bebeğimi kaybedebilirim fikrini taşımak istemedim. Aksine kıyafetler aldım ki olumlu bir psikolojim oldu. Neden kötüyü düşünüp hayallerimizi erteleyelim ki? Bana çok saçma geliyor. Çok şükür şu an 28 haftaya girdik. Allah korusun bir şey olacaksa doğumda ya da sonrasında da olabilir. Size tavsiyem kimseyi dinlemeyin. Eşinizle çıkın alın istediklerinizi. Alışveriş bir günde olur diyenlere de inanmayın çünkü hem masraf çok oluyor hem de her ay farklı ürünler geliyor. Yavaş yavaş almaya başlayın. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim.
hamıle kaldıgım 2,aydan ıtıbaren almaya başladım tek tek ağırda olmadı bana şuan eksık yok.gogus kremıyle gogus sut pompası kaldı onlarıda doguma yakın alacagım.:)arkadaşlar 5.ayım bitiyor hamileliğimde 6.aya gircez nasipse. Benim aylarımda olan arkadaşlar neler yaptınız hiç bişey aldınız mı. Fiyat ve alınacaklar konusunda birbirimizle haberleşirsek çok iyi olur diye düşünüyorum
olmaz olur mu bela gibi kaldı başıma enfeksiyon geçiyor sonra tekrar oluyor bi kurtulamadımArkadaşlar birde bu aralar idrar yolu enfeksiyonum var ve çok bel ve sırt ağrısı yaşıyorum sizdede oluyor mu
Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Sen gönlüne göre al dilediğince yap alışverişini :)kayıpların için çok üzüldüm tatlım Rabbim bir daha yaşatmasın.. haklısın aslında olcağı varsa üç ay sonrada olur beş ay sonrada zaten bizim cinsiyet öğrenmemiz 4. ayın bitimine denk geliyor cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başlarız artık
amin tatlım.. cinsiyetini öğrenirim inşallah iki hafta sonra o zaman başlarım yavaş yavaşAmin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Sen gönlüne göre al dilediğince yap alışverişini :)
Daha göstermedi mi :)amin tatlım.. cinsiyetini öğrenirim inşallah iki hafta sonra o zaman başlarım yavaş yavaş
benim doktor biraz garantici sanırım hiçbişey söylemiyor 10 haftalıkken gittiğimde en az üç hafta demişti ikili testte hiçbirşey söylemedi 3 aralıkta randevum var o zaman kesin söyler heraldeDaha göstermedi mi :)
Kız gibi hissettim niyeyse :) hayırlısı olsun inşallahbenim doktor biraz garantici sanırım hiçbişey söylemiyor 10 haftalıkken gittiğimde en az üç hafta demişti ikili testte hiçbirşey söylemedi 3 aralıkta randevum var o zaman kesin söyler heralde
:) herkes kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum ama hiç kız gelmiyor aklıma hayırlısı bakalım öğrenince yazarımKız gibi hissettim niyeyse :) hayırlısı olsun inşallah
Hissettiğin çıkar genelde :) ben hiçbir şey hissetmemiştim ama sanki bir yanım da erkek olduğuna eminmiş gibi hiç şaşırmadım :):) herkes kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum ama hiç kız gelmiyor aklıma hayırlısı bakalım öğrenince yazarım
ben de hiç şaşırmıycam sanırım erkek derse ama kız derse çok şaşırırım :)Hissettiğin çıkar genelde :) ben hiçbir şey hissetmemiştim ama sanki bir yanım da erkek olduğuna eminmiş gibi hiç şaşırmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?