Hazırlıklar başladımı

bebek cantasini hiic kullanmadim iyikide almamism gorumcem alms hic kullanlmamis paketle gonderdi hic kullanmadim sirt cantasi gayet iyi oluyo ve cok rahat inanilmaz

ilk oldug icn en ufaklarni aldk hep ama hata yapmisiz yeni dogan dgil 1 yada 2 aylik almanizi tavsiye ederm kiyafet ve zibinlari ben tulum cok kullandm seviyorum bide hem daha sicak tutuyo diye beli falan acilmiyo kucag alndignda

bebegi koyuyolarya canta gibi ana kucagimi diyolar tam bilmiyorum oda coook kullanissiz inanin bir kere koydm kizimi bi daha hiic kullanmadm bosa almism diyorum

benmdr randevm 23 unde aceba cinsiyeti soylermi merak ediyorm ona gore baslamak istyorm ilk bebegmde dr erkek dedi kesn bir dille obur ay kiz dedi ama ben erkek dedignde battaniyesini falan almstm akrabalrmda hep erkek kiyafeti alp gondermisti yurt disndakler :) o yuzden birazda sabretmek istyorm :)

kayıpların için çok üzüldüm tatlım Rabbim bir daha yaşatmasın.. haklısın aslında olcağı varsa üç ay sonrada olur beş ay sonrada zaten bizim cinsiyet öğrenmemiz 4. ayın bitimine denk geliyor cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başlarız artık

hamıle kaldıgım 2,aydan ıtıbaren almaya başladım tek tek ağırda olmadı bana şuan eksık yok.gogus kremıyle gogus sut pompası kaldı onlarıda doguma yakın alacagım.:)

Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Sen gönlüne göre al dilediğince yap alışverişini :)

Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Sen gönlüne göre al dilediğince yap alışverişini :)
amin tatlım.. cinsiyetini öğrenirim inşallah iki hafta sonra o zaman başlarım yavaş yavaş

Daha göstermedi mi :)
benim doktor biraz garantici sanırım hiçbişey söylemiyor 10 haftalıkken gittiğimde en az üç hafta demişti ikili testte hiçbirşey söylemedi 3 aralıkta randevum var o zaman kesin söyler heralde

benim doktor biraz garantici sanırım hiçbişey söylemiyor 10 haftalıkken gittiğimde en az üç hafta demişti ikili testte hiçbirşey söylemedi 3 aralıkta randevum var o zaman kesin söyler heralde
Kız gibi hissettim niyeyse :) hayırlısı olsun inşallah

Kız gibi hissettim niyeyse :) hayırlısı olsun inşallah
:) herkes kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum ama hiç kız gelmiyor aklıma hayırlısı bakalım öğrenince yazarım

:) herkes kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum ama hiç kız gelmiyor aklıma hayırlısı bakalım öğrenince yazarım
Hissettiğin çıkar genelde :) ben hiçbir şey hissetmemiştim ama sanki bir yanım da erkek olduğuna eminmiş gibi hiç şaşırmadım :)

Hissettiğin çıkar genelde :) ben hiçbir şey hissetmemiştim ama sanki bir yanım da erkek olduğuna eminmiş gibi hiç şaşırmadım :)
ben de hiç şaşırmıycam sanırım erkek derse ama kız derse çok şaşırırım :)

Kızlar merhaba ben de yavaştan bebek alışverişine başladım ama acemilik var tabi ilk bebiş. Fazlaca fikre ihtiyacım olacak, eksik ya da fazla birşey almak istemiyorum. Kızıma hastane çıkış seti aldım 10 parçalık sizce bir set yeterli mi? Bazı yenidoğan listelerinde iki set alın yazıyo emin olamadım. Ekstra tulum, zıbın falan kaç parça almak gerekir sizce? Kıyafet olarak yenidoğanın en çok neye ihtiyacı olur? Yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…