Hazırlıklar başladımı

ben önümüzdeki ay ufak ufak almayı düşünüyorum bi anda almaya kalkınca daha zahmet ve maliyetli olur gibime geliyor çünkü

ben önümüzdeki ay ufak ufak almayı düşünüyorum bi anda almaya kalkınca daha zahmet ve maliyetli olur gibime geliyor çünkü
kesinlikle öyle ufak tefek gibi görünen şeyler dünyanın parasını buluyor ben bez bile aldım geçen gün indirime girmişti internetten aldım

Kızlar doğumdan önce çok bez alışverişi önermem hem bebeğin kİlo artışına göre bazı numaraları es geçiyorsun hemde malesef bazı bezler bebişin poposunu alerji yapabiliyor. Benim kızım prima kullanamadı :-(

Şimdi doktorumda eşimde aynı şeyi söylüyor sonuçta hamilelik bu her an ne olacak belli olmaz herşeyin yerini belli edip o zaman kadar para ayırıyorum yavaş yavaş Bir anda alalım diyorum. Yoksa Allah korusun ters bi durumda o eşyaları görmeye dayanamam valla

Arkadaşlar birde bu aralar idrar yolu enfeksiyonum var ve çok bel ve sırt ağrısı yaşıyorum sizdede oluyor mu

Kizlar benimde 5 bucuk aylikken herseyim alinmisti iyikide oyle yapmisim cunku sonrasinda idrarda protein ve tansiyon ile ugrasip durdum haftada bir 2 ayri hastaneye gidiyorum son haftalarda hastanede 3-4 saat gecirmek bile beni yoruyor. Esyalari almadan once 2 hafta falan internetten arastirip gereklileri kendime liste yapip alisverise oyle ciktim. Markalarini bile yazmistim sizde oyle yapabilirsiniz.

ben aslında düşünüyordum canım cinsiyet belli olduktan sonra almayı ama işte içime kurt düşürdüler
Daha önceden dört kaybım var şimdi çok şükür yeniden hamileyim. Ben 20 haftada başladım. Bana da son aylar al diyenler oldu ama ben bebeğimi kaybedebilirim fikrini taşımak istemedim. Aksine kıyafetler aldım ki olumlu bir psikolojim oldu. Neden kötüyü düşünüp hayallerimizi erteleyelim ki? Bana çok saçma geliyor. Çok şükür şu an 28 haftaya girdik. Allah korusun bir şey olacaksa doğumda ya da sonrasında da olabilir. Size tavsiyem kimseyi dinlemeyin. Eşinizle çıkın alın istediklerinizi. Alışveriş bir günde olur diyenlere de inanmayın çünkü hem masraf çok oluyor hem de her ay farklı ürünler geliyor. Yavaş yavaş almaya başlayın. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim.

bizde para atıyoruz kenara şimdiden maliyetli şeyler için onları altıncı aydan sonra alacağız. ama ufak tefek zıbın kişisel hijyen malzemeleri gibi şeyleri de bir ay sonra almaya başlayacağım. onlar için gezmek lazım hemen beğenemem ben :) park yatak araba ana kucağı falan gibi şeylerin de markalarını belirledik sadece gidip alacağız o kadar

Hiç böyle düşünmemiştim canım aslında haklısın. Ben de korkuyorum bir şey olursa ne yaparım eşyaları diye. Zaten evhamlıyım hep kötü düşünceler. Ama böyle düşünmek daha kötü yapıyor sanırım. Ufaktan ben de mi alsam 21. Hafta bitiyor

Ben her ay maaş alınca eşimle çıkıyorum. Kötüyü düşünme canım. Allah korusun kaderimizde öyle bir şey varsa doğumda da olabilir. Sen Allah'ıma güven. Gönlünce yaşa hamileliğini. Zaten ayda bir kere alışveriş yapsan anca 3-4 ayda bitiyor. Ben iki ay kıyafet ve battaniye vs. aldım. 3. Ay ana kucağı, bebek arabası vs. Son ay da beşik ve uyku seti falan.

Canım ne kadar para atarsan o kadar iyi ben 300 diye hesap ediyorum 550 çıkıyor öderken. Bir türlü anlamadım :)

ben ilk hamileligmde cinsiyeti ogrenr ogrenmez almaya basladk bezi emzk sampuan o tarz ufak seylerden basladm sonra camasrlara gectm insan kayboluyo onlarn icnde o yuzden ayri ayri gunlerde zaman buldkca almakta fayda var ben ilk bebegime prma almstm cook uygundu baya erkn almistm cunku kamoanyadaydi o yuzdn aldm oyle bezde falan kampanya olnca alin derm simdiden

Hangi numaralardan kaç tane alalım? Bez konusunda çok bilgisizim şu an :)

tecrubeye dayanarak soyluyorum hasta bezi mutlaka sart ama ben hastanede bi kere kullandim eve gelince cocuk bezi kullandim bi sure emzik emzik kutusu kesn sart ben verdm kizima geri cektm emmeyi unutr beni unutr diye ama geri cok pisman oldum eldiven bol bol olmali ve onluk ama ben pek takmadim dos bezi kullandim bebegim cok kusuyodu o yuzden bir suru dos bezi almistk polar battaniye de iyi secm olmali cok tuylu olmamali sapka rahat olmali surekli yani bi muddet takicaz aklma geldkce yazarm yine ve bol bol zibin

Bekliyoruz tecrübelerini :)

ay canım çok iyi olur yazman gereksiz alışverişten kaçınmış oluruz hiçbir dikrim yok benimde ne lazım ne değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…