HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bi de deterjan olarak dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hem sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor hem de çok güzel kokuyor

tebrik ederim inciboncuk hayırlı olsun bebişinn allah analı babalı büyütsün inşallah sen kurtulmuşsun ne güzel darısı benim ve tüm hamişlerin başına inşallah...:dance:

bu kapı süsü ve kesesi bi kaç ay önce hazırlamıştım:))) kısmet olursa bebek şekerlerini de kendim hazırlamak istiyorum

bi de battaniye yaptım ama resmini çekmedim çekince onu da eklerim.

askito urem çok güzel bebklerinizin kıyafetleri allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah ii günlerde giysinler...

evet febicim benimde annem yapti hazırda aldık ama kesinlikle tulbentler gibi olmuyor,
alısveris konusuna gelinece bende senin gibi dusunuyorum artık
ilk baslarda o kadar cook sey aldım ki simdi guzel bi kıyafet gorsem alamıyorum giyemeyecek cok oldu diye
diger ihtiyaçları zamana bıraktım bende

canım ben evde degilim oyusden hic resim koyamıyorum
onumuzdeki pzt.si evimde olacagim o zamn koyarım insallah her resmi cantayıda koyarım..

bu arada herkesi ayrı ayrı yazamayacagım ama kıyafetler cooook güsel ya mis gibi hepsi misssssss:teytey:

her şey o kadar güzelki bütün bebek kıyafetleri allah o kıyafetleri sağlıklı ir şekşlde bebeklerinize giydirmeyi nasib etsin
ben 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo daha tam bulunamadı sorun sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı o da ilaç kullanıyorum şu anda
çarşıya çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmamak için zor tutuyorum kendimi ve malesef yenik düşüyorum bir tanıdık beni bakarken görücek diye korkuyorum valla burdan sizin aldıklarınıza bakmak bana o kadar huzur veriyoki anlatamam hepsini tek tek inceliyorum merakla acaba ne koydular diye bakıyorum hani bazılarımız arada diyorya ay kız bebek kıyafetleri daha güzel diye inanın bana kız erkek hiç fark etmez hepsi o kadar güzel o kadar tatlı geliyoki bayılıyorum onlara bakarken
allah bana ve benim gibi isteyenlere en kısa zamanda bir evlat sizleride en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi dünyaya getirip sağlıkla büyütmenizi temenni ediyorum
ve buraya aldıklarınızın resmini koymanızı çok istiyorum ve zevkle bakıyorum hiç sıkılmadan hatat her açarken acaba şimdi neler eklediler diyorum bu konuyu açan aşkito yada çok teşekkür ediyorum

canım benim öncelikle herşeyin hayırlısını dilemek lazım
inşallah yüce rabbim senin de gönlüne göre hayırlı bir evlat verir sana

CANIM MORALİNİ BOZMA BU KADAR LÜTFEN YAZINI OKUYUNCA TUHAF OLDUM BAK DAHA BELLİ BİLE DEĞİLMİŞ NEDENİ HEM DAHA 2 SENE OLMUŞ EVLENELİ.TIP ARTIK ÇOK İLERLEDİ İNŞALLAH ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE ÇİFTER ÇİFTER VERİR

çorumlu cum senin bebeğin kıyafteleri de çok tarzmış gerçekten
sağlıkla giyer inşallah

kızlar çok sağolun inşallah allah en kısa zamanda bana ve benim gibi isteyen herkese verir
tıp ilerledi mutlaka ama neden doğal yolla olmasın ben buna üzülüyorum
neyse konuyu bozmıyayım burası kıyafet alınanlar konusu hadi kıyafet fotolarını bekliyorum kolay gelsin

allah aşkına kızlar inanmıyorum size gece bıraktım sizi sabah kadar doldurmuşsunuz sayfaları aşk olsun beni beklememişsiniz u2rem ve aşkitom cok güzel bebişlerinizin kıyafetleri yaaa siz cok almışsınız yaa bende okadar bile yok ama bu ay alıcam inş. 3,6 aylıklardan da almayı düşünüyorum

canim benim ya, hic uzulme inan
bende bebek sahibi olmadan once cok sıkıntı yasadim, bir suru operasyon gecirdim
ama Allah ım bana hemen verdi bebegimi ve saglıkla buyuyor..
herseyin bir zamanı var, ben inanıyorum ki siizin icinde uygun zaman gelecek..arkadaslariminda dedigi gibi tıp coook ilerledi..
hayırlısıyla sende bir gun koyarsın bebisinin cicilerini insallah

adasucum sen aventin gogus pompalı setini almistin degil mi ne kadara almistin acabaa.s.

ay kızlar azizbebe.com diye bir site var o kadar güzel kıyafetler varki bayıldım resmen yaaa süperler istanbulda oturanlar için bayağı mağazası var ama çok güzeller

yastevcim sakın ümidini kaybetme canım allah çok büyükk allahım inş en yakında zamanda sanada bu duyguyu yaşatsınn canımm

benim doğum mayısta ama sizin sayfaya bakmadan geçemiyorum temmuz anneleriiiii:smiley-cool: çok şeker herşeyiniz. bizimde tabi sizden 2 ay önce olacağı için eksiğimiz yok ama burda bakmak çoook zevkli. özellikle hazırlıklar ve göbiş sayfaları çok hoş. Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. a.s.

ay kızlar azizbebe.com diye bir site var o kadar güzel kıyafetler varki bayıldım resmen yaaa süperler istanbulda oturanlar için bayağı mağazası var ama çok güzeller

bende bebeğimin ilk gereksinimlerini aziz bebe ve mothercare den aldım gerçekten çoook güzel şeyler vardı insan ne alacağını şaşırıyor. yalnız ben mor fuşya hastasıyım ama yeni doğan kıyafetlerinde pembe mavi sarı yeşil dışında renk bulmak çoook zor senağlama artık biraz daha büyüyünce morlu fuşyalı lilalı kıyafetler alırım napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…