bi de deterjan olarak dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hem sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor hem de çok güzel kokuyor
benim annem oyalamış mendillerini .. tülbent kumaşı alıp kesiyosun.. hazır mendiller asla o kadar yumuşak olmuyor bir tane de büyük yapın tülbent gibi banyo sonrası bebişi kurulamak için ( özellikle boyun altını, koltuk altlarını filan..).. daha hassas ve emici olduğundan çok işe yarıyor.. yeğenlerimden biliyorum, tavsiye ederm.
bu arada alış verişi yavaş yavaş yapıyorum.. her hafta bişey alıyorum böyle tadı çıkıyor.. çünkü aldıkça mutlu oluyorum eve gelince aldıklarıma bakmaya doyamıyorum..
Canım çantanın resmini koyman mümkün mü?
Teşekkürler bilgiler için gemelde chicco ağırlıklı.
Bende kırmızı araba ve oto koltuğunu beğendim.Elimdeki dergide vardı aynısı işaretledik hatta eşimle bunun gibi olsun diye :)
Aslında çift yönlü daha iyi olur ibi.Bazen çocuk bize dönük olsa daha iyi olabilir.
her şey o kadar güzelki bütün bebek kıyafetleri allah o kıyafetleri sağlıklı ir şekşlde bebeklerinize giydirmeyi nasib etsin
ben 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo daha tam bulunamadı sorun sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı o da ilaç kullanıyorum şu anda
çarşıya çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmamak için zor tutuyorum kendimi ve malesef yenik düşüyorum bir tanıdık beni bakarken görücek diye korkuyorum valla burdan sizin aldıklarınıza bakmak bana o kadar huzur veriyoki anlatamam hepsini tek tek inceliyorum merakla acaba ne koydular diye bakıyorum hani bazılarımız arada diyorya ay kız bebek kıyafetleri daha güzel diye inanın bana kız erkek hiç fark etmez hepsi o kadar güzel o kadar tatlı geliyoki bayılıyorum onlara bakarken
allah bana ve benim gibi isteyenlere en kısa zamanda bir evlat sizleride en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi dünyaya getirip sağlıkla büyütmenizi temenni ediyorum
ve buraya aldıklarınızın resmini koymanızı çok istiyorum ve zevkle bakıyorum hiç sıkılmadan hatat her açarken acaba şimdi neler eklediler diyorum bu konuyu açan aşkito yada çok teşekkür ediyorum
her şey o kadar güzelki bütün bebek kıyafetleri allah o kıyafetleri sağlıklı ir şekşlde bebeklerinize giydirmeyi nasib etsin
ben 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo daha tam bulunamadı sorun sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı o da ilaç kullanıyorum şu anda
çarşıya çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmamak için zor tutuyorum kendimi ve malesef yenik düşüyorum bir tanıdık beni bakarken görücek diye korkuyorum valla burdan sizin aldıklarınıza bakmak bana o kadar huzur veriyoki anlatamam hepsini tek tek inceliyorum merakla acaba ne koydular diye bakıyorum hani bazılarımız arada diyorya ay kız bebek kıyafetleri daha güzel diye inanın bana kız erkek hiç fark etmez hepsi o kadar güzel o kadar tatlı geliyoki bayılıyorum onlara bakarken
allah bana ve benim gibi isteyenlere en kısa zamanda bir evlat sizleride en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi dünyaya getirip sağlıkla büyütmenizi temenni ediyorum
ve buraya aldıklarınızın resmini koymanızı çok istiyorum ve zevkle bakıyorum hiç sıkılmadan hatat her açarken acaba şimdi neler eklediler diyorum bu konuyu açan aşkito yada çok teşekkür ediyorum
allah aşkına kızlar inanmıyorum size gece bıraktım sizi sabah kadar doldurmuşsunuz sayfaları aşk olsun beni beklememişsiniz u2rem ve aşkitom cok güzel bebişlerinizin kıyafetleri yaaa siz cok almışsınız yaa bende okadar bile yok ama bu ay alıcam inş. 3,6 aylıklardan da almayı düşünüyorum
ay kızlar azizbebe.com diye bir site var o kadar güzel kıyafetler varki bayıldım resmen yaaa süperler istanbulda oturanlar için bayağı mağazası var ama çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?