HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

masallah yha bende hic beceremem böle örgü islerini .. deniz cok güzeller gülüm bayildim..hele patikler muhtesem. ellerine saglik ..

zinedila çok şekerler maşallah ya bende öyle foto koymaya çalışıyom ama buraya hangi linki yapıştıracağım bilmiyom bir sürü çıkıyo yardımcı olabilirmisin

çok güzel olmuş melekcimm ellerine sağlıkk güle oynaya giysin inşallah bebeğinn:)

masallah yha bende hic beceremem böle örgü islerini .. deniz cok güzeller gülüm bayildim..hele patikler muhtesem. ellerine saglik ..

teşekkü rederim canımm patikleri bende çok seviyorum herşeyin küçüğü güzel wallahiii :dance:bende hiç bilmezdim örgü can sıkıntısından sora sora örüyorum:teytey:

zinedila çok şekerler maşallah ya bende öyle foto koymaya çalışıyom ama buraya hangi linki yapıştıracağım bilmiyom bir sürü çıkıyo yardımcı olabilirmisin

olurum tabiki canım adresten yapıyorum resmi seçip yükle dedikten sonra forums 1 yazanı kopyalayıp yapıştırıyorum ben biraz küçük oluo ama gözüküo canım umarım yardımcı olabilmişimdirr tatlım sengözlerimebaksanab

ben çıktım kızlar benim kocam gelir birazdann hepinize ii akşamlarrr öpüyorum hepinizi

çok güzel olmuş melekcimm ellerine sağlıkk güle oynaya giysin inşallah bebeğinn:)

CANIM AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLA
http://www.resim-yukle.com/

BURADAN Browse TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Yükle BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
http://www.resim-yukle.com/img01 DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Araya Resim Ekle BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞIN SATIRI BURAYA YAPIŞTIR ve GÖNDER

Araya Resim Ekle Butonu : Sarı renkli, üzerinde dağ, güneş resmi var.

ben o süveteri, ceketi yeleğii heelee o patiklerii yerim yerr.. ne güzel şeylerr... zinedilacığım güle güle kullansınn bebişin inşallah... allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi .Şeniz

MARiFETLİ ANNE ADAYLARI, SİZDE BEBEK ODALARI İÇİN BÖYLE ORJİNAL ve SEVİMLİ SÜSLER YAPABİLİRSİNİZ.

--------------------------------------------------------------------------------

BAKIN KIZLAR ÇOK TATLI, BUNLARDAN YAPABiLSEK.
BEBEK ODASI KAPI SÜSÜ, SEPETİ vs. YAPIP YAPIŞTIRIRDIK.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…