• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazirliksiz ilk bulusma :(

Tabiki hayir. Beklemiyorumda zaten. Insallah cabuk gecer su bogazimda dügümlenen cümleler.
Tabiki geçer, hepimiz neler yaşadık ne hayal kirıklıkları yaşadık ama sonra hemen toparlandık. İki gün üzülürsün üçüncü gün geçer. Emin ol senin icin hayırlı değildiki Allah nasip etmedi. Kendini toparlamaya çalış üzülme hayırlı olan kısmetin en yakın zamanda bulur seni umarım.

Tabiki geçer, hepimiz neler yaşadık ne hayal kirıklıkları yaşadık ama sonra hemen toparlandık. İki gün üzülürsün üçüncü gün geçer. Emin ol senin icin hayırlı değildiki Allah nasip etmedi. Kendini toparlamaya çalış üzülme hayırlı olan kısmetin en yakın zamanda bulur seni umarım.
Amin insallah. Hepinize cok tesekkurler. :) kimseye anlatamadigim icin icimi size döktüm cok iyi geldiniz :*

Bugünden sonra görüşmek isterse etkilenmiş demektir ama gerçi siz bambaşka konular konuşmuşsunuz,keşke bugün gitmseydiniz,hazırlıklı oldugunuz bir gün özgüveniniz daha fazla olurdu daha farklı geçerdi buluşma

1 saat zamanım var dersen tuhafına gider tabii. Onu önemsemediğini düşünmüştür.
Açık açık bugün hazırlanamadım, böyle karşına çıkmak istemiyordum denilmeli bu tarz durumlarda.
Biraz özgüven gerek. Kısmet artık.

Bir de doğal halinle görsün boşver diyen tipleri asla anlamıyorum.
Anlayamayacağım hiçbir zaman da.
Makyajlı, bakımlı, full hazırlanmış bir halde olmak her zaman büyük avantajdır.
Sizi o halde görüp çok etkileyici bulan erkek, tanıdıkça aşık olma eğilimine girdiyse, makyajsız, paspal halinize de bayılır.
Ama aksi halde şans azalır. O yüzden önce çok hazır olunmalı, süslenmeli; sonrasında elbette sıfır makyajla da karşısına çıkılır.

Back
X