• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum

O zaman ne olur bir an önce akıp geçsin artık :( kafamda öyle deli şeyler kuruyorum ki bazen sırf ondan intikam almak için kendimi cezalandırmak canıma kıymak gibi :( aklımı kaybedicem böyle giderse
hayatta aldatilmaktan dahavkotu seyler var inan suan acin taze oldugu icin bunlarivdusunuyosun bende uasadim ve unutulmuyor sadece icinde derin bi yerlere gomuyosun ummadigin anda tekrar cikuyor ortaya aldatilmanin hayattaki en aci sey oldugunu dusunurdum ama degilmis kizim 35 haftalik dogdu sivi qzaldigi icin kordon dolanmasi olmus ciktigi ani bile giremedim 13 gun kuvezde kaldi hergun dabah aksam 1 dk gormek icin kosa ksa hastaneye gidiyodum gozleri mosmordu goz dqmarlari kanama yapmisti sol kolu hareket etmiyoduvarada kalmis sinir zedelenmesi olmustu o kadar ay tasidim kucqgima bile alamadim 2.5 kiloydu eve geldiginde bebek yastigiyla tutuyoduk yanimda olmadigi heran acidan oluyodum ilkbkucagima alip emzirdigimde o kadar hizli emiyoduki aglayarak emzirmistm. Bende aldatildim o zman hayatimin en aci seyi bu diyodum ama kizimn durumu daha aciydi. Simdi acini diledigin gibi yasa ama daha kotu seylerde var zqmanla hafifler kendini yiprayma olan sqna okuyor cunku

geciyo Zaman aliyo ama hersey geciyo inan bana... Sabret beddua degil dua et Allah kalbine huzur versin diye birde caninin yanacagini bi kabullen durup durup aglama krizleri gireceksin hic kimseye tahammulun kalmayacak kendine bile zannedeceksin ki hic gecmeyecek... Önce evlendigini kabullenmek istemeyeceksin hatta dugun resimlerini ezberleyene kadar bakacaksin nefret etmek isteyeceksin edemeyeceksin sevmek isteyecek sevemeyeceksin.. Ve birgün aniden farkedeceksin aslinda coktan bitmis ondan gelen hic bisey dokunmuyo artik sana... Sadece acini yasa sabret ve bekle

Ben bunun için minnettarım Allah a ( gerçek yüzünü gösterdiği beni bi felaketten kurtardığı için)
Ben çoktan aştım oraları keşke benim olsaydı niye olmadı değil
"neden beni aptal yerine koydu" "neden gururumu kırdı"neden inancımın zedelenmesine sebep oldu"
ve bunları sözüm ona iki lafından biri Allah kelamı olan o adam nasıl yapabildi.
Ya bundan sonra karşıma çıkacak olan adama da böyle aldanırsam(ki beni cezbeden inançlı oluşuydu)
Ben kimseye güvenemicem diye korkuyorum daha çok
Ben neyi baz alıp da güvencem insanlara inançlıyım diye geçinen adam bile bu kadar ALLAH sız olduktan sonra..

gerçekten Allah a inancı olsaydı seni bu kadar üzmezdi zaten...demek ki yalancı, sahtekar biriymiş o kadar basit ...bu hayatta herkes okadar kötü değil hala iyi insanlar var elbet birgün karşına biri çıkıcak ve ona tekrardan güveneceksin...bu kadar karamsar yaklaşarak olayın kötü tarafından bakmak yerine şanslı olduğunu düşünerek iyi taraflarını görürsen kendini bu kadar hırpalamazsın...seni anlamadığımı düşünebilirsin inan bana çektiğin üzüntüyü anlıyabiliyorum ama bak hayatının en güzel zamanlarındasın kimse için değmez heleki böyle bir insanın sana yaşattıkları yüzünden dibe vurmana hiç değmez...toparlan sen öenmlisin hayat çok kısa ;)

Buna inanmak istiyorum :( inşallah canım inşallah yakındır vuslatım
Belki diyorum bazen bende birinin ahını almışsam ..
ya da ahirette bedelini ödeyemeceğim günahın kefaretini allah bu şekilde mi ödetti.
ikinci şıktır umarım
benim bi ah almam onu haklı çıkarmaz nihayetinde herkes kendinden sorumludur bağdaştırmak saçma ama
ya öyleyse
ya aldığım ahın acısı çıkar da ona hiç bişey olmaz mutlu mutlu yaşarsa diye düşünmüyo değilim..
Beddua falan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ah bile edemiyorum artk cidden içimden gelmiyo
onun yüzünden kahroluyorum hıçkırıklara boğuluyorum ama artık ne içimden ne de dışımdan bunun bedelini ödesin diyemiyorum o kadar yorgunum..belki de kabulleniş bilemiyorum

se
Buna inanmak istiyorum :( inşallah canım inşallah yakındır vuslatım
Belki diyorum bazen bende birinin ahını almışsam ..
ya da ahirette bedelini ödeyemeceğim günahın kefaretini allah bu şekilde mi ödetti.
ikinci şıktır umarım
benim bi ah almam onu haklı çıkarmaz nihayetinde herkes kendinden sorumludur bağdaştırmak saçma ama
ya öyleyse
ya aldığım ahın acısı çıkar da ona hiç bişey olmaz mutlu mutlu yaşarsa diye düşünmüyo değilim..
Beddua falan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ah bile edemiyorum artk cidden içimden gelmiyo
onun yüzünden kahroluyorum hıçkırıklara boğuluyorum ama artık ne içimden ne de dışımdan bunun bedelini ödesin diyemiyorum o kadar yorgunum..belki de kabulleniş bilemiyorum

Bu sorulari bende düsünüyordum kendi kendime ayrilik acisi cektigimde. Ne olursa olsun olanlari degistiremeyiz. Bi iliskide hicbir zaman bir kisi haksiz degildir herzaman iki tarafinda suclari vardir. Ama aldatmanin bana göre hicbi savunmasi yok kimsede hak etmez aldatilmayi... Ah aldigini düsünmüyorum bir iliskide yasananlar iki taraf icinde tecrübe oluyor. Fazla bu ayrintilara takilmamaya calis. Olanlari degistiremezsin sadece önüne bakmaya calis. Biliyorum kolay degil yeri geliyor aglama krizin tutuyor yeri geliyor karamsarliga kapiliyorsun. Ama umudunu kaybetme, hersey gecicek zamanla acin azalacak. Tabiki tamamen unutmazsin zaman zaman yasadiklarin aklina gelir ama icin eskisi gibi acimaz. 2 ay önce nisanlimdan ayrilmis biri olarak söylüyorum bunu. Zamanla alisiyorsun ve azaliyor..

Ailen yanindaysa sagligin sihatin yerindeyse bununla bile mutlu olabilirsin. Allah daha büyük acilarla sinamasin bizi.

Bana cok iyi gelen bi kitap önermek isterim sana: "Allah de ötesini birak". Okuduktan sonra farkli bi bakis acisina sahip oldum. Kendime bir ceki düzen verdim diyebilirim. Firsatin olursa okumani öneririm :)

Allah yardimcin olsun cnm bundan sonra karsina hayirli insan cikarsin.

nezaman aldatıldın falan bilmiyorum ama bu acı geçmiyor, sadece alışıyorsun. Ama alışsan bile bazen öyle bir an geliyoki kötü hissetmekten,ağlamaktan kendini alamıyorsun.. sen böyle acılar içinde kıvranırken onun biyerlerde mutlu olduğunu düşünmek geçiyor aklından defalarca ve bu canını daha da acıtıyor.. Hazmedemediğin için onu affedemiyosun, onu affedemediğin için kendinide affedemiyosun..

Biyerde okumuştum insanın önce kendini affetmesi kendini sevmesi gerekirmiş ben bu duruma yeni yeni geldim ama hala kendimi affedemedim ona inandığım, onun gözünde salak yerine konduğum için.. Sana yardım etmeyi konuna cevap olabilecek bir yorum yazmayı çok isterdim ama ben senden de beterim arkadaş :) hayatında kimseyi istemeyen, ama mutlu aşkları gördükçe iç geçiren biri haline geldim.. Dilerim bu günlerim, günlerimiz biranönce geçer de mutluluğa kavuşuruz.. sende .. bende.. tüm ihaneti yaşayan hanımlarda..

Güzel dilekleriniz için teşekkürler öncelikle
Bi kaç ay oldu olmadı aldatıldığımı öğreneli zaten öğrendiğimde nikahı gerçekleşmişti..ki ayrıldığımıza da 4 ay falan oldu
Aradan biraz zaman geçse de bu haltı yeseydi belki hiç mesele dahi etmeyecektim ama tabakhaneye afedersn b.k taşır gibi böyle alel acele olması ayrı bi mesele ya neyse
Aynı duyguları yaşıyoruz aynı hayal kırıklığı "aptal yerine konma"
bi de ben gerçekleri görüyorum ona açıklıyorum buna rağmen ısrarla aksini savunuyo ve bana telkinlerde bulunuyo bu daha da acı düşündükçe çıldırıyorum içimde o kadar çok keşke var ki
şuan çook klişe olcak ama gözümün önünde geberdiğini görsem, tek umudu uzatacağım elim olsa bi tekme de ben vururum!
Bende de var bu durum kendimi zorla mutsuzluğa itiyorum
Sanki bile bile bu acıyı yaşamk istiyomuşum gibi
Hiç bi nasihatın tesiri kalıcı olmuyo o an hak veriyorum sonra yine başa sarıyorum
Allah hepimizi böylelerinden uzak eylesin

Son düzenleme:
se

Bu sorulari bende düsünüyordum kendi kendime ayrilik acisi cektigimde. Ne olursa olsun olanlari degistiremeyiz. Bi iliskide hicbir zaman bir kisi haksiz degildir herzaman iki tarafinda suclari vardir. Ama aldatmanin bana göre hicbi savunmasi yok kimsede hak etmez aldatilmayi... Ah aldigini düsünmüyorum bir iliskide yasananlar iki taraf icinde tecrübe oluyor. Fazla bu ayrintilara takilmamaya calis. Olanlari degistiremezsin sadece önüne bakmaya calis. Biliyorum kolay degil yeri geliyor aglama krizin tutuyor yeri geliyor karamsarliga kapiliyorsun. Ama umudunu kaybetme, hersey gecicek zamanla acin azalacak. Tabiki tamamen unutmazsin zaman zaman yasadiklarin aklina gelir ama icin eskisi gibi acimaz. 2 ay önce nisanlimdan ayrilmis biri olarak söylüyorum bunu. Zamanla alisiyorsun ve azaliyor..

Ailen yanindaysa sagligin sihatin yerindeyse bununla bile mutlu olabilirsin. Allah daha büyük acilarla sinamasin bizi.

Bana cok iyi gelen bi kitap önermek isterim sana: "Allah de ötesini birak". Okuduktan sonra farkli bi bakis acisina sahip oldum. Kendime bir ceki düzen verdim diyebilirim. Firsatin olursa okumani öneririm :)

Allah yardimcin olsun cnm bundan sonra karsina hayirli insan cikarsin.

Çok teşekkür ederim
Aslında bende bi kitaba başladım "kadere rıza " adında adı gibi manidar okuyorum hak veriyorum ama kabul etmek istemiyorum :(
sanırım ilerleyen zamanlarda başlasam daha sağlıklı olcak ve tesirli olcak
Sizin adınıza da hem üzüldüm hem sevindim :/ nişan olayı daha başka tabi ailelerin akrabalarn işin içine girmesi falan
aman ne bileyim ne zormuş büyümek.. olgunlaşma yolunda böyle acı tecrübeler edinmek hayatımızın baharında
keşke hep 17 olsam.22 kiyken 30 a sıçramamış olsam ne çok isterdim..babaannem benden daha çok hyat dolu valla :)
insana yaşını gençliğini heba ettiriyolar şu güzel yaş da çekilecek dert mi bu
asıl bunun vebalini nasıl ödeyecekler
koca her zaman gelir belki de en güzeli gençken yaşamak.
gençlik geri gelir mi..
bi kere solan yüz tekrar filizlenir de güler mi.
Allah bunu yanlarına bırakır mı
hiç mi düşünmez insan bi an olsun geride bıraktığı kırık kalbi

hayatta aldatilmaktan dahavkotu seyler var inan suan acin taze oldugu icin bunlarivdusunuyosun bende uasadim ve unutulmuyor sadece icinde derin bi yerlere gomuyosun ummadigin anda tekrar cikuyor ortaya aldatilmanin hayattaki en aci sey oldugunu dusunurdum ama degilmis kizim 35 haftalik dogdu sivi qzaldigi icin kordon dolanmasi olmus ciktigi ani bile giremedim 13 gun kuvezde kaldi hergun dabah aksam 1 dk gormek icin kosa ksa hastaneye gidiyodum gozleri mosmordu goz dqmarlari kanama yapmisti sol kolu hareket etmiyoduvarada kalmis sinir zedelenmesi olmustu o kadar ay tasidim kucqgima bile alamadim 2.5 kiloydu eve geldiginde bebek yastigiyla tutuyoduk yanimda olmadigi heran acidan oluyodum ilkbkucagima alip emzirdigimde o kadar hizli emiyoduki aglayarak emzirmistm. Bende aldatildim o zman hayatimin en aci seyi bu diyodum ama kizimn durumu daha aciydi. Simdi acini diledigin gibi yasa ama daha kotu seylerde var zqmanla hafifler kendini yiprayma olan sqna okuyor cunku

Çok büyük geçmiş olsun :( şuan nasıl Allah şifa versin
Doğru diyosunuz Allah bu acıyı unutturacak acı tattırmaz inşallah ama kol kırılır yel içinde kalır
Her acı başka herkesin derdi kendine büyük işte
insan empati kuramıyo değil empati kurmak beyni uyuşuyo düşünemiyo daha büyük acılar olduğunu
bundan da korkuyorum buna şükredemez de isyana sürüklenirsem Allah korusun daha büyük bi felaketle sınanırsam diye

Çok teşekkür ederim
Aslında bende bi kitaba başladım "kadere rıza " adında adı gibi manidar okuyorum hak veriyorum ama kabul etmek istemiyorum :(
sanırım ilerleyen zamanlarda başlasam daha sağlıklı olcak ve tesirli olcak
Sizin adınıza da hem üzüldüm hem sevindim :/ nişan olayı daha başka tabi ailelerin akrabalarn işin içine girmesi falan
aman ne bileyim ne zormuş büyümek.. olgunlaşma yolunda böyle acı tecrübeler edinmek hayatımızın baharında
keşke hep 17 olsam.22 kiyken 30 a sıçramamış olsam ne çok isterdim..babaannem benden daha çok hyat dolu valla :)
insana yaşını gençliğini heba ettiriyolar şu güzel yaş da çekilecek dert mi bu
asıl bunun vebalini nasıl ödeyecekler
koca her zaman gelir belki de en güzeli gençken yaşamak.
gençlik geri gelir mi..
bi kere solan yüz tekrar filizlenir de güler mi.
Allah bunu yanlarına bırakır mı
hiç mi düşünmez insan bi an olsun geride bıraktığı kırık kalbi

Inan bana daha zor nisan olayi. Oyüzden sükret haline beterin beteri var. Biz ayrilir ayrilmaz eski nisanlim olcak insan zevkinin pesine düsüp yemedigi halt kalmadi. Sadece 1 gün sonra. Gözlerimle gördüm okudum olanlari. Resmen firsat kollamis dünden raziymis. Ama beni kötülemek icin hep beni sucladi ben onu yari yolda birakmisim gibi konustu. Ilk basta tabiki takiyordum cokcok zoruma gidiyordu. Ama bugün icim okadar rahatki. Ben kötü birsey yapmadim. Ha elbet hatalarim vardir ama kimseye kötülük etmedim elimden geldigince cabaladim. Olmadi haketmiyormus beni. Allah biliyor görüyor herseyi. Bedua da etmiyorum sadece Allaha havale ettim.

Elbette gecen zamani geriye alamayiz. Bu yaslarida birdaha yasayamayiz. Oyüzden tabiki acimizi yasicaz ama abartmadan kendimizi yipratmanin gecmise takili kalmanin bi anlami yok. Üzülen yipranan sadece kendimiz oluruz bu durumda. Herkes nasil kendi hayatina bakiyorsa aynen bizimde yapmamiz gereken bu.

Elbet solan yüz tekrar filizlenir inan bana. Bu yasadigin acilarin mükafatini ileride fazlasiyla görüceksin. Inaniyorum bunlari unutturacak yaralarini saracak seni gercekten sevecek insan karsina cikacakdir. Sana iyiki dedirtecek. Sende inan buna ve dua et sadece hayirlisini iste.

Ben Allahin adaletine inaniyorum. Eden bulur muhakkak. Allah yarina birakir ama yanina birakmazmis. Bunu zamanla daha iyi anlayip görücez insallah.

Karamsarligi bir kenara birak ve herseye olumlu yönden bakmaya calis inan ozaman hersey daha kolay oluyor.

Bu arada ögrencimisin yoksa calisiyormusun? Ögrenciysen kendini biraz derslerine vermeye calis. Calisiyorsanda isine odaklan. Kafani baska seylerle mesgul et mümkün oldukca.

Günü gelecek yüzün gülecek bu acilar geride kalacak Allahin izniyle. Güzel tecrübelerde yasayacaksin. Neşen hayat sevincin yerine gelecek umudunu kaybetme :)

Inan bana daha zor nisan olayi. Oyüzden sükret haline beterin beteri var. Biz ayrilir ayrilmaz eski nisanlim olcak insan zevkinin pesine düsüp yemedigi halt kalmadi. Sadece 1 gün sonra. Gözlerimle gördüm okudum olanlari. Resmen firsat kollamis dünden raziymis. Ama beni kötülemek icin hep beni sucladi ben onu yari yolda birakmisim gibi konustu. Ilk basta tabiki takiyordum cokcok zoruma gidiyordu. Ama bugün icim okadar rahatki. Ben kötü birsey yapmadim. Ha elbet hatalarim vardir ama kimseye kötülük etmedim elimden geldigince cabaladim. Olmadi haketmiyormus beni. Allah biliyor görüyor herseyi. Bedua da etmiyorum sadece Allaha havale ettim.

Elbette gecen zamani geriye alamayiz. Bu yaslarida birdaha yasayamayiz. Oyüzden tabiki acimizi yasicaz ama abartmadan kendimizi yipratmanin gecmise takili kalmanin bi anlami yok. Üzülen yipranan sadece kendimiz oluruz bu durumda. Herkes nasil kendi hayatina bakiyorsa aynen bizimde yapmamiz gereken bu.

Elbet solan yüz tekrar filizlenir inan bana. Bu yasadigin acilarin mükafatini ileride fazlasiyla görüceksin. Inaniyorum bunlari unutturacak yaralarini saracak seni gercekten sevecek insan karsina cikacakdir. Sana iyiki dedirtecek. Sende inan buna ve dua et sadece hayirlisini iste.

Ben Allahin adaletine inaniyorum. Eden bulur muhakkak. Allah yarina birakir ama yanina birakmazmis. Bunu zamanla daha iyi anlayip görücez insallah.

Karamsarligi bir kenara birak ve herseye olumlu yönden bakmaya calis inan ozaman hersey daha kolay oluyor.

Bu arada ögrencimisin yoksa calisiyormusun? Ögrenciysen kendini biraz derslerine vermeye calis. Calisiyorsanda isine odaklan. Kafani baska seylerle mesgul et mümkün oldukca.

Günü gelecek yüzün gülecek bu acilar geride kalacak Allahin izniyle. Güzel tecrübelerde yasayacaksin. Neşen hayat sevincin yerine gelecek umudunu kaybetme :)

Öğrenciyim öğrenim hayatımı bile ona göre şekillendirdim ben
sırf evlenirsek başka bi ile gideceğim için(tayin meselesi) devam zorunluluğm olmasın diye uzaktan eğitime kaydoldum
pekala örgün öğretimde de okuyabilirdim keşke de öyle yapsaydım o bu fedakarlığı hayatımı ona adayışımı zerre haketmiyomuş
bir de bu vebal eklendi mi..
zaten o kişiyi tercih etmesi mesleğini eline almış olmasıydı (aynı okulda öğretmenler)bence çünkü erkekler her zaman güçlü kadınları sever
gerçekten tip olarak vasatın altında ama mizacını bilemem onu neyin çektiğini de göreceli bi kavram sonuçta
benim onun gözündeki profilim( ki yine buna sebep kendisi)uzaktan eğitime tabi olan bi eğitim kurumunda okumaya çalışan,işi gücü o öküz ve dertleri olan,tüm gün ev işleriyle meşgul olan,gayet sıkıcı mazbut bi ev kızı..
ama o kız öyle mi üniv.hayatı görmüş ,ununu elemiş eleğini asmış,meslek sahibi olmuş
sırtını anasına yaslamış evi otel gibi kullanmış neşeli dertsiz tasasız
benim gibi ne buldumcuk da değil :)
o dururken beni napsaydı allasen :))
erkekler böyle hele de uzun soluklu bi ilişki yaşıyosa evlilikle nihayete ermeyen
heyecan ararlarmış
onlara o aldatma heyecan bi adrenalin yaratırmış sıkıcı ilişkilerinden nefes alma gibi görürlermiş
bi de kaçamak ya işin içinde yakalanmak var ya
yasaklar da tatlıdır hani ondan daha da zevkli gelirmiş
o yüzden göremezlermiş gerçeği görmek istemezler ertelerlermiş
ta ki o ilişkileri de monotonlaşana kadar..
o zaman görecek ebesinin hörekesini:)
hani bi daha bi ilişkim olursa inşallah hayırlısıyla
asla bundaki gibi açık sözlü olmıcam her derdimi koşup da anlatıp içimi dökmicem(ki bana bu teklifle gelen yine kendisiydi.ne derdin olursa olsun ufak tefek her türlü derdini önce benimle paylaş derdi)
hep güçlü kadını oynıcam öyle olmasam bile

ders çıkarmak da önemli nihayetinde

Son düzenleme:
Seni anladığımı biliyorsun.. Konuşmuştuk.. Ama yine de bi diyeceğim var sana..

Sabaha kadar beraberdik.. Birkaç saat uyuduk.. Ben uyandım o uyanamadı.. Annemden bahsediyorum..

Annem varken aşkından öldüğüm çocuğu zerre takmıyodum. Elimde değildi umursayamıyodum.. Annem gittikten sonra biri beni sevsin diye çok uğraştım.. Çünkü sevilmek istiyor insan..

Karşına başını döndürecek biri çıktığında, bu çocuk için aldatsın ya napıym diyip geçeceksin. Çünkü ihtiyacımız olan belli bir kişinin değil herhangi birinin bizi sevmesi -gerçekten sevmesi- aslında. Bu herhangi birine, kız arkadaşımız, ailemizden biri de dahil..

Şuan duygusal açıdan boşluktasın. Konunun ilk mesajını bile okumadım. Belki de felaket alakasız şeyler yazıyorum. Bilmiyorum. Ama sanırım aynı konu.

Biz insanlar -ben dahil- acı çekmeyi seviyoruz. Belki de daha kötüleri var hayatımızda onları kabullenmektense herhangi bir şeyi derinleştirip ona takıyoruz.

Şahsen ben, hiç dönemeyecek olan annemi düşünürsem dibe gideceğimi biliyorum. Çünkü tanıyorum kendimi.
Ama aşk meşk olaylarında biri gidiyo biri geliyo. Son gelen zaten kaderimizdeki kişi oluyo. İnanmayacaksın aama her gece Allahım karşıma öyle birini çıkar ki aşkından hiçbi şey görmeyeyim o da benim aşkımdan bişey görmesin diyorum.
Kafa dağıtmaya, kendimi kaybetmeye o derece ihtiyacım var çünkü. Aşık olamıyorum.

Maalesef insanlar-istisnalarla beraber- sahte. Maalesef kimsenin içini bilemiyoruz. Allah görsün de çık işin içinden. Ve kabul et ki tek derdin aşk değil. Eğer öyleyse de şükret.

Acını anladığımı bir kez daha belirtiyorum. Seni gerçekten anlıyorum. İnşallah diner yüreğinin acısı..

Kimine göre baydım belki ama
Ben artık güçlüyü oynayamıyorum
Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım :(
ne yaparsam yapayım olmuyo hazmedemiyorum
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi :(
iki üç gündür durup durup ağlama krizleri geçiriyorum
dün gece tam uykuya dalcam yine geldi aklıma verdiği sözler söylediği yalanlar hıçkırıklara boğuldum uyuyabilene aşk olsun
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim :(
bu acı ne zaman geçecek allah ım ben burda günden güne eriyorum
ama o orda gününü gün ediyo
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadı :( sinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de :(
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorum :( bıktım artık
ne zormuş..

ben de çok acı bi olay geçirmiştim zaman kesinlkle ilaç olacak cnm.. Ama bu bahsettgmz zamanı kısaltabilirsin sakın ağlama ağlamak gerçekten unutmaya engel oluyor iyice içine işliyor düşündüğün kişi.İkinci yapacagn şey de kendi kafana bi iki cümle yerleştireceksin bana ihanet eden adamı ben de sevmiyorum gibi nefret ediyorum gibi sürekli kafanda bunu düşünceksin o aklına geldiği zmn.

Öğrenciyim öğrenim hayatımı bile ona göre şekillendirdim ben
sırf evlenirsek başka bi ile gideceğim için(tayin meselesi) devam zorunluluğm olmasın diye uzaktan eğitime kaydoldum
pekala örgün öğretimde de okuyabilirdim keşke de öyle yapsaydım o bu fedakarlığı hayatımı ona adayışımı zerre haketmiyomuş
bir de bu vebal eklendi mi..
zaten o kişiyi tercih etmesi mesleğini eline almış olmasıydı (aynı okulda öğretmenler)bence çünkü erkekler her zaman güçlü kadınları sever
gerçekten tip olarak vasatın altında ama mizacını bilemem onu neyin çektiğini de göreceli bi kavram sonuçta
benim onun gözündeki profilim( ki yine buna sebep kendisi)uzaktan eğitime tabi olan bi eğitim kurumunda okumaya çalışan,işi gücü o öküz ve dertleri olan,tüm gün ev işleriyle meşgul olan,gayet sıkıcı mazbut bi ev kızı..
ama o kız öyle mi üniv.hayatı görmüş ,ununu elemiş eleğini asmış,meslek sahibi olmuş
sırtını anasına yaslamış evi otel gibi kullanmış neşeli dertsiz tasasız
benim gibi ne buldumcuk da değil :)
o dururken beni napsaydı allasen :))
erkekler böyle hele de uzun soluklu bi ilişki yaşıyosa evlilikle nihayete ermeyen
heyecan ararlarmış
onlara o aldatma heyecan bi adrenalin yaratırmış sıkıcı ilişkilerinden nefes alma gibi görürlermiş
bi de kaçamak ya işin içinde yakalanmak var ya
yasaklar da tatlıdır hani ondan daha da zevkli gelirmiş
o yüzden göremezlermiş gerçeği görmek istemezler ertelerlermiş
ta ki o ilişkileri de monotonlaşana kadar..
o zaman görecek ebesinin hörekesini:)
hani bi daha bi ilişkim olursa inşallah hayırlısıyla
asla bundaki gibi açık sözlü olmıcam her derdimi koşup da anlatıp içimi dökmicem(ki bana bu teklifle gelen yine kendisiydi.ne derdin olursa olsun ufak tefek her türlü derdini önce benimle paylaş derdi)
hep güçlü kadını oynıcam öyle olmasam bile

ders çıkarmak da önemli nihayetinde

Bosveeer seni daha güzel bir hayat bekliyor insallah karsina seni hak eden biri cikacak.

Sen derslerini düsün basladigin seyi bitirmeye calis gecmisi fazla didikleme. Secimini yapmissin olan olmus. O insandan Allah sorcak herseyin hesabini..

Aynen öyle düsün bunlar hep tecrübe oldu. Bir sonraki iliskinde neyi nasil yapacagini daha iyi biliyorsun. Tecrübelerinden faydalanarak daha saglam bir iliski kuracaksin :)

Çok büyük geçmiş olsun :( şuan nasıl Allah şifa versin
Doğru diyosunuz Allah bu acıyı unutturacak acı tattırmaz inşallah ama kol kırılır yel içinde kalır
Her acı başka herkesin derdi kendine büyük işte
insan empati kuramıyo değil empati kurmak beyni uyuşuyo düşünemiyo daha büyük acılar olduğunu
bundan da korkuyorum buna şükredemez de isyana sürüklenirsem Allah korusun daha büyük bi felaketle sınanırsam diye
suan 14 aylik oldu cok sukur iyi gozdr problem kalmadi kolundaki hasar daha zamani var hareket ettiriyo tabi herseyi yapiyoda daha tam iyilesmedi ama bunada sukur dogdugundan beri hastanelerdeyiz sqgligina kavusturmak icin

Seni anladığımı biliyorsun.. Konuşmuştuk.. Ama yine de bi diyeceğim var sana..

Sabaha kadar beraberdik.. Birkaç saat uyuduk.. Ben uyandım o uyanamadı.. Annemden bahsediyorum..

Annem varken aşkından öldüğüm çocuğu zerre takmıyodum. Elimde değildi umursayamıyodum.. Annem gittikten sonra biri beni sevsin diye çok uğraştım.. Çünkü sevilmek istiyor insan..

Karşına başını döndürecek biri çıktığında, bu çocuk için aldatsın ya napıym diyip geçeceksin. Çünkü ihtiyacımız olan belli bir kişinin değil herhangi birinin bizi sevmesi -gerçekten sevmesi- aslında. Bu herhangi birine, kız arkadaşımız, ailemizden biri de dahil..

Şuan duygusal açıdan boşluktasın. Konunun ilk mesajını bile okumadım. Belki de felaket alakasız şeyler yazıyorum. Bilmiyorum. Ama sanırım aynı konu.

Biz insanlar -ben dahil- acı çekmeyi seviyoruz. Belki de daha kötüleri var hayatımızda onları kabullenmektense herhangi bir şeyi derinleştirip ona takıyoruz.

Şahsen ben, hiç dönemeyecek olan annemi düşünürsem dibe gideceğimi biliyorum. Çünkü tanıyorum kendimi.
Ama aşk meşk olaylarında biri gidiyo biri geliyo. Son gelen zaten kaderimizdeki kişi oluyo. İnanmayacaksın aama her gece Allahım karşıma öyle birini çıkar ki aşkından hiçbi şey görmeyeyim o da benim aşkımdan bişey görmesin diyorum.
Kafa dağıtmaya, kendimi kaybetmeye o derece ihtiyacım var çünkü. Aşık olamıyorum.

Maalesef insanlar-istisnalarla beraber- sahte. Maalesef kimsenin içini bilemiyoruz. Allah görsün de çık işin içinden. Ve kabul et ki tek derdin aşk değil. Eğer öyleyse de şükret.

Acını anladığımı bir kez daha belirtiyorum. Seni gerçekten anlıyorum. İnşallah diner yüreğinin acısı..

Ayy canım benim başın sağolsun :(
Haklısın şuan çektiğim aşk acısı değil öyle olsa dibe çökerdim sadece haksızlık edildiğini düşünmem bana tercih ettiği insanın daha güçlü biri olması dolayısıyla yaşadığım bi eziklik var
Önce acını anlat derdine derman olayım derler
snra anlattığına pişman eder zavallı konumuna getirirler
her zaman her koşulda güçlü olacak ve derdini yalnızca en samimi olduğun bir tek dostuna o da olmadı içine akıtacaksın ben bunu çook iyi anladım
Ben de aşık olamayacakmışım , bu yitirilen özgüvenle kimseyi kendime aşık edemeyecek dahası kimsenin ilgisini dahi çekemeyecekmişim gibi geliyo her nedense
Güzelliğin dürüstlüğün gerçekten güçlü bi karakter karşısında hiç bi önemi kalmıyo
o kişiyi kınamak için söylemiyorum ama görüntü olarak yanımdan bile geçemeyecek kadar vasat
erkekler demek ki her zaman güzelliği baz almıyolar
bu da düşündürüyo beni
sonuçta dışını beğenmedin şeyin içini merak etmezsin
neyse
o gelecek olan hayırlı vatandaşın da bi an önce gelmesi yaramızı sarması dileğiyle..

Neden içimin sıkıldığını çok sonra anladım bu paylaşıma bakarak ..
düğün günüymüş meğer..

Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım :KK43:
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi :KK43:
dün gece tam uykuya dalcam yine geldi aklıma verdiği sözler söylediği yalanlar hıçkırıklara boğuldum uyuyabilene aşk olsun
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim :KK43:
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadı :KK43: sinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de :KK43:
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorum :KK43: bıktım artık
ne zormuş..
Merhabalar, Eğer evli değilseniz ve o kişi eşiniz değilse sizin ahinizi almış olmaz...çünkü ah olması için arada nikah akdi olması lazımdı...Ha yaptığı yarı yolda bırakmak, bu etik.olmayan bir davranış ama ortada ah alma yok...sadece sözünden dönmek veya sözünde durmamak var, gayri ahlaki davranış yani
Kendi kendime telkinler versem de hatta bu acıyı yaşayanları (ihanet) umutlu olmaya teşvik etsem de kendi yarama merhem olamadığımı anladım :KK43:
tam atlattım tamam iyiyim diyorum durduk yere yine bir ağlama krizi :KK43:
az önce duşta yine sesim eko yapmasın diye kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim :KK43:
ahım tecelli edecekse etsin artık dayanacak gücüm kalmadı :KK43: sinirlerim alt üst
bugünlerde düğünü falan olacak ki onu hissettiğim için ağlıyorm belki de :KK43:
abimin nişanı olacak sevinemiyorum bile.Kaynanası ona yüz yaptığımı düşünüyo bi yandan onun ceremesini çekiyorum :KK43: bıktım artık
ne zormuş..

Neden içimin sıkıldığını çok sonra anladım bu paylaşıma bakarak ..
düğün günüymüş meğer..
Yaş kaç ? Merak etme unutursun, unutamamanin sebebi "bir daha kimse beni öyle sevmeyecek,bir daha kimse bana guzel söz soylemeyecek,ben birini bir daha bu kadar seçenek vs...".Bi de belki beraberken cok guzel duyguları cok yoğun yaşıyordun, şimdi o duygu yoğunluğu olmayınca Yoksunluk sendromu yaşıyorsun. Merak etme bu dediklerinin hepsini ilerde yaşarsın.....Bi de ben onsuz yapamam yaşayamam diyen insanların hepsi şu an cayır cayır yaşıyor...

Ayy canım benim başın sağolsun :KK43:
Haklısın şuan çektiğim aşk acısı değil öyle olsa dibe çökerdim sadece haksızlık edildiğini düşünmem bana tercih ettiği insanın daha güçlü biri olması dolayısıyla yaşadığım bi eziklik var
Önce acını anlat derdine derman olayım derler
snra anlattığına pişman eder zavallı konumuna getirirler
her zaman her koşulda güçlü olacak ve derdini yalnızca en samimi olduğun bir tek dostuna o da olmadı içine akıtacaksın ben bunu çook iyi anladım
Ben de aşık olamayacakmışım , bu yitirilen özgüvenle kimseyi kendime aşık edemeyecek dahası kimsenin ilgisini dahi çekemeyecekmişim gibi geliyo her nedense
Güzelliğin dürüstlüğün gerçekten güçlü bi karakter karşısında hiç bi önemi kalmıyo
o kişiyi kınamak için söylemiyorum ama görüntü olarak yanımdan bile geçemeyecek kadar vasat
erkekler demek ki her zaman güzelliği baz almıyolar
bu da düşündürüyo beni
sonuçta dışını beğenmedin şeyin içini merak etmezsin
neyse
o gelecek olan hayırlı vatandaşın da bi an önce gelmesi yaramızı sarması dileğiyle..
Merak etme o vatandaş günün birinde gelir...Ayrıca biriyle sevgili iken iyi anlaşıyor olman, ilerde de cok uyumlu bi çift olacağınız anlamına gelmez...belki cok uyumsuz olacaktiniz..Ayrıca kendini değersiz gorudugn düşünceleri de kafandan at....Ya inan hepsi geçiyor...

Bende bekarlik zamanlarimda banyoda baya agladim canim agla bigun gececek umursamicaksin ama simdi agla

Merhabalar, Eğer evli değilseniz ve o kişi eşiniz değilse sizin ahinizi almış olmaz...çünkü ah olması için arada nikah akdi olması lazımdı...Ha yaptığı yarı yolda bırakmak, bu etik.olmayan bir davranış ama ortada ah alma yok...sadece sözünden dönmek veya sözünde durmamak var, gayri ahlaki davranış yani

Ortada verilmiş bi söz var bu söz yalnız bana değil aileme de verildi..ve bi insan gözünüzün içine baka baka yalanını anladığınız halde diretip yalanını ve pis oyununu sürdürmeye sizi de bu yalanın peşinde sürüklemeye devam ediyosa baya da ah almış demektir.Benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim gelinlik kızın ahını almak da çok büyük bi vebal.Hakkıma girmiş ahımı almş sayılması için nikah akdi gerektiğini ilk kez sizden duyuyorum ve bana evliliği aşılayan kişi o ben değilim bu düşünceyi bana empoze ettiren kendisi beni evlilik vadiyle kandırıp yarı yolda bırakan ben burda cehennemi yaşarken orda gününü gün eden de aynı kişi.Hala almadığını mı düşünüyosunuz ?

Back
X