Inan bana daha zor nisan olayi. Oyüzden sükret haline beterin beteri var. Biz ayrilir ayrilmaz eski nisanlim olcak insan zevkinin pesine düsüp yemedigi halt kalmadi. Sadece 1 gün sonra. Gözlerimle gördüm okudum olanlari. Resmen firsat kollamis dünden raziymis. Ama beni kötülemek icin hep beni sucladi ben onu yari yolda birakmisim gibi konustu. Ilk basta tabiki takiyordum cokcok zoruma gidiyordu. Ama bugün icim okadar rahatki. Ben kötü birsey yapmadim. Ha elbet hatalarim vardir ama kimseye kötülük etmedim elimden geldigince cabaladim. Olmadi haketmiyormus beni. Allah biliyor görüyor herseyi. Bedua da etmiyorum sadece Allaha havale ettim.
Elbette gecen zamani geriye alamayiz. Bu yaslarida birdaha yasayamayiz. Oyüzden tabiki acimizi yasicaz ama abartmadan kendimizi yipratmanin gecmise takili kalmanin bi anlami yok. Üzülen yipranan sadece kendimiz oluruz bu durumda. Herkes nasil kendi hayatina bakiyorsa aynen bizimde yapmamiz gereken bu.
Elbet solan yüz tekrar filizlenir inan bana. Bu yasadigin acilarin mükafatini ileride fazlasiyla görüceksin. Inaniyorum bunlari unutturacak yaralarini saracak seni gercekten sevecek insan karsina cikacakdir. Sana iyiki dedirtecek. Sende inan buna ve dua et sadece hayirlisini iste.
Ben Allahin adaletine inaniyorum. Eden bulur muhakkak. Allah yarina birakir ama yanina birakmazmis. Bunu zamanla daha iyi anlayip görücez insallah.
Karamsarligi bir kenara birak ve herseye olumlu yönden bakmaya calis inan ozaman hersey daha kolay oluyor.
Bu arada ögrencimisin yoksa calisiyormusun? Ögrenciysen kendini biraz derslerine vermeye calis. Calisiyorsanda isine odaklan. Kafani baska seylerle mesgul et mümkün oldukca.
Günü gelecek yüzün gülecek bu acilar geride kalacak Allahin izniyle. Güzel tecrübelerde yasayacaksin. Neşen hayat sevincin yerine gelecek umudunu kaybetme :)
Öğrenciyim öğrenim hayatımı bile ona göre şekillendirdim ben
sırf evlenirsek başka bi ile gideceğim için(tayin meselesi) devam zorunluluğm olmasın diye uzaktan eğitime kaydoldum
pekala örgün öğretimde de okuyabilirdim keşke de öyle yapsaydım o bu fedakarlığı hayatımı ona adayışımı zerre haketmiyomuş
bir de bu vebal eklendi mi..
zaten o kişiyi tercih etmesi mesleğini eline almış olmasıydı (aynı okulda öğretmenler)bence çünkü erkekler her zaman güçlü kadınları sever
gerçekten tip olarak vasatın altında ama mizacını bilemem onu neyin çektiğini de göreceli bi kavram sonuçta
benim onun gözündeki profilim( ki yine buna sebep kendisi)uzaktan eğitime tabi olan bi eğitim kurumunda okumaya çalışan,işi gücü o öküz ve dertleri olan,tüm gün ev işleriyle meşgul olan,gayet sıkıcı mazbut bi ev kızı..
ama o kız öyle mi üniv.hayatı görmüş ,ununu elemiş eleğini asmış,meslek sahibi olmuş
sırtını anasına yaslamış evi otel gibi kullanmış neşeli dertsiz tasasız
benim gibi ne buldumcuk da değil :)
o dururken beni napsaydı allasen :))
erkekler böyle hele de uzun soluklu bi ilişki yaşıyosa evlilikle nihayete ermeyen
heyecan ararlarmış
onlara o aldatma heyecan bi adrenalin yaratırmış sıkıcı ilişkilerinden nefes alma gibi görürlermiş
bi de kaçamak ya işin içinde yakalanmak var ya
yasaklar da tatlıdır hani ondan daha da zevkli gelirmiş
o yüzden göremezlermiş gerçeği görmek istemezler ertelerlermiş
ta ki o ilişkileri de monotonlaşana kadar..
o zaman görecek ebesinin hörekesini:)
hani bi daha bi ilişkim olursa inşallah hayırlısıyla
asla bundaki gibi açık sözlü olmıcam her derdimi koşup da anlatıp içimi dökmicem(ki bana bu teklifle gelen yine kendisiydi.ne derdin olursa olsun ufak tefek her türlü derdini önce benimle paylaş derdi)
hep güçlü kadını oynıcam öyle olmasam bile
ders çıkarmak da önemli nihayetinde