• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hbb'nin Butiği

Hammer jack 38 numaradır. Fiyati duserse bana ozelden msj atabilir misiniz alan olmazsa 15 tl ye duserse.teşekkürler

Yeni ürünler eklenmiştir hanımlar.Yaza fit girmek için uygun fiyatlı spor ürünleri burada.:KK37:

canım kargomu aldı 2. alışverişimde tek kelimeyle mükemmeldi hepsine bayıldım sıfır gibi ürünler ,anlayışın vede dürüstlüğün için çoooooook teşekkür ederim iyiki seni tanımışım herşey gönlünce olsun SEVGİLER...
NOT Birgün istanbula yolun düşerse mutlaka beklerim alo demen yeterli

canım kargomu aldı 2. alışverişimde tek kelimeyle mükemmeldi hepsine bayıldım sıfır gibi ürünler ,anlayışın vede dürüstlüğün için çoooooook teşekkür ederim iyiki seni tanımışım herşey gönlünce olsun SEVGİLER...
NOT Birgün istanbula yolun düşerse mutlaka beklerim alo demen yeterli
Urunleri begenmene cok sevindim canim. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Bende anlayisin ve ictenliginden dolayi cok tesekkur ederim. Urunleri alma firsatim olmadi ama eminim hepsinin cok guzel geleceklerinden.

Toplu alimlarda indirim yapilir. Kisin sizi sicacik tutacak kabanlar, yaza fit girmek icin pilates malzemeleri burdadir kacirmayin.:KK48:

Back
X