Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

2 ay olacak nerdeyse ama uzamayla ilgili aman aman bir belirti yok :50: 1.5 cm bu şişe bitsin bırakacam zaten sinemakiye devam edecem o daha iyi gibi geliyor :26: saçlarım yaza kadar 20 cm uzasın istiyodum zor gibi :((( daha 18,5 cm daha uzaması gerek :1:

2 ay olacak nerdeyse ama uzamayla ilgili aman aman bir belirti yok :50: 1.5 cm bu şişe bitsin bırakacam zaten sinemakiye devam edecem o daha iyi gibi geliyor :26: saçlarım yaza kadar 20 cm uzasın istiyodum zor gibi :((( daha 18,5 cm daha uzaması gerek :1:

valla ben 2,5 aydır yapıyorum sinameki ve hint yağı zamazingolarını,
kulağımın altındaydı başladığımda küttü yani saçlarım, şuan omuzundan yaklaşık 4-5 cm aşağıda orta boya geldi yani.
eğer istikrarlı yaparsan yaza kadar rahat uzatırsın :D

Kesinlikle yapacam 6 ay sonra durumu çok merak ediyorum :9: sinemaki aldım demliyorum dediğin gibi içinede katıyorum o maddeleri, birde bir tutam ısırgan otu koyuyorum daha parlak olsun diye sence olurmu?

valla ben 2,5 aydır yapıyorum sinameki ve hint yağı zamazingolarını,
kulağımın altındaydı başladığımda küttü yani saçlarım, şuan omuzundan yaklaşık 4-5 cm aşağıda orta boya geldi yani.
eğer istikrarlı yaparsan yaza kadar rahat uzatırsın :D

Bu arada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem Hc gerçekten güzel bakım yapan bir ürün ama sadece bakım saçım canlandı ama uzamayla ilgili belirti olmadığı için soğudum 2 ay olmasına rağmen şişemin % 70 `i bitti kalanını kullanıp şişeyi başka yağlar için kullanacam :49: :9: ,,, Şampuanındanda son derece memnunum ....
Ama benim sıkıntım uzaması ile ilgil :5: uzamasını istiyorum düzenlide besleniyorum :26:

Kesinlikle yapacam 6 ay sonra durumu çok merak ediyorum :9: sinemaki aldım demliyorum dediğin gibi içinede katıyorum o maddeleri, birde bir tutam ısırgan otu koyuyorum daha parlak olsun diye sence olurmu?

olmaz mı? :)) süper olur.
ısırgan hem çok canlılık veriyor hem de çok besliyor saçı. hatta çay gbi içincede faydası varmış özelliklede yumurtalıklara ama ben hiç denemedim içmeyi :)

bu arada parlaklık için, elma sirkesni öneririm.
2 haftada 1 defa yarım çay bardağı 'elma sirkesi' nin üzerini suyla tamamla (yani seyrelt elma sirkesini) ve saçını son kez durulamadan önce sirkeyle bir yıka,1-2 dk beklemesi yeterli gelir.
Kokucak diye korkma, elma sirkesi hiç koku bırakmıyo üzüm sirkesini deneme ama sakın..
En az 5 kişi sorucak saçına napıyosun diye? :1:

bende dün ölçtüm saçımı 1 aydır ölçmemeiştim yaklaşık 3,5 cm gbi bir uzama olmuş:34:

Bu arada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem Hc gerçekten güzel bakım yapan bir ürün ama sadece bakım saçım canlandı ama uzamayla ilgili belirti olmadığı için soğudum 2 ay olmasına rağmen şişemin % 70 `i bitti kalanını kullanıp şişeyi başka yağlar için kullanacam :49: :9: ,,, Şampuanındanda son derece memnunum ....
Ama benim sıkıntım uzaması ile ilgil :5: uzamasını istiyorum düzenlide besleniyorum :26:

Evet hayatım HC uzatmıyor zaten biz de onu tartışıyorduk.
Uzama için yukarıda yazdığım kürü yapabilirsin,naçizane ben kendimde çok memnun kaldım.
Hint Yağı da çok uzatıyor.O da oldukça zahmetsiz.Gece yatarken sürersin sabah yıkarsın hepsi bu :):66:

Kızlar bu arada hint yağı kullanırken bir nokta önemli, saçınıza sürüceğiniz kadarını bir cezvede saç dibinizi yakmayacak kadar ısıtıP kullanın, etkisi daha fazla oluyor. Denenmiştir... :):36:

Saçlarımı uzatayım derken gittim kestirdim fazla bakım saçımı kuruttu sanırım :14: çok sinirlerim bozuk uçları iyice kuru kuru oldu özellikle sağ taraf dayanamadım gittim kestirdim boyuna dokundurmadım ama bakımlara devam ederim ama yağ olayına dikkat edin kızlar çok yıkayıncada saç iyice kuruyor artık onu anlamış oldum :28:

Saçlarımı uzatayım derken gittim kestirdim fazla bakım saçımı kuruttu sanırım :14: çok sinirlerim bozuk uçları iyice kuru kuru oldu özellikle sağ taraf dayanamadım gittim kestirdim boyuna dokundurmadım ama bakımlara devam ederim ama yağ olayına dikkat edin kızlar çok yıkayıncada saç iyice kuruyor artık onu anlamış oldum :28:

çok sık mı uyguladın acaba? yada arka arkaya çok mu yüklendin, ilk başladığımda hevesten bende hepsini ard arda yapınca benimde öyle olmuştu....

saçın nemliyken duştan sonra uçlarına bebe yağı sür canım ama az sür, saçta nemi hapsediyor.En azından o keçe gbi görüntüsünü alır seninde canın sıkılmaz...:16:

Hoşgeldin,

Ben 2 ayı geçiyor ürünü kullananlardanım sabırsızlıkla şişe bitsin diye bekliyorum çünkü işe yaramadı tam tersi saçlarımın uçları daha kuru oldu ilk önce çok ii geldi son durum ise berbat dün kendimi kuaförde buldum kestirmek için :43: uzatayım derken kısalttım :43: saç dipleri filan parlak oluyor en iyisi saçı her banyondan sonra serumlamak başka çaresi yok yumuşatmak için.... sinemaki kullanıyorum o işe yarar inşallah yaza kadar 18 cm uzamasını istiyorum ama :50: olmayacak gibi

arkadaşlar hoşgeldim yeni üyeyim :46: bugün sipariş verdim 2 gün içinde gelecek miş bi faydasını görürsem paylaşıcam

Sanarım haftada 2 gün bakım saçı çok yıpratıyor arındırmak için 2 3 şampuan yapıyordum nerdeyse son haftalarda hergün yıkıyorum saçımı ama şimdi kestirdiğim için uçlarındaki bütün kuruluk itti saç şuan yumuşak ama yine bir kuruluk var gibi saçın kendisinde ... bakımı haftada 1 e indirmeye karar verdim 2 çok ii gelmiyor ...
Sence saçım uzar mı 18 cm temmuz ayına kadar :59:

çok sık mı uyguladın acaba? yada arka arkaya çok mu yüklendin, ilk başladığımda hevesten bende hepsini ard arda yapınca benimde öyle olmuştu....

saçın nemliyken duştan sonra uçlarına bebe yağı sür canım ama az sür, saçta nemi hapsediyor.En azından o keçe gbi görüntüsünü alır seninde canın sıkılmaz...:16:

Sıcak Yağ Tedavisi
Kurumuş ve yıpranmış saçları en iyi canlandırma yöntemi zeytinyağı tedavisidir. Saçlarınıza parlaklık vermek ve beslemek için 2 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtın. Bunu yavaş yavaş tüm saç derinize yedirin. Sıcak suda ıslattığınız bir havluyu sıktıktan sonra bir türban gibi başınıza sarın. Havlu soğurken bu işlemi iki veya üç defa tekrarlayarak, başın yağı iyice emmesini sağlayın. Sonra saçlarınızı yıkayarak, iyice durulayın.
Hintyağı Tedavisi
Yarım çay fincanı hintyağını ısıttıktan sonra baş derinizi ovarak saçınızın yağı emmesini sağlayın. Yavaş yavaş tarayacağınız saçlarınızı kaynar suya bastırıp sıktığınız havluyla sarın. Bu işlemi yaptıktan sonra yarım saat kadar bekleyip şampuanla yıkayın. Bu tedavi, fazla ince, çabuk kırılan, kuru saçlara iyi gelir.
Zeytinyağı ve Bal Tedavisi
Yarım çay fincanı yeşil zeytinyağıyla bir çay fincanı süzme balı karıştırın. Bu sıvıyı iyice sallayıp çalkalayın ve bir kaç gün dinlenmeye bırakın. Daha sonra bu karışımı baş derinize ovarak ve tarayarak yedirin. Ancak bu işlemi yaparken tarağın dişlerinin baş derinize batmamasına özen gösterin. Başınıza bir naylon torba geçirerek, başın sıcaklığını muhafaza etmeyi sağlayın. Karışımı başınızda yarım saat beklettikten sonra, saçlarınızı bol suyla durulayın. Bu işlem, koyu renk saçların ışıltılı bir hal alıp parlamasını sağlar.
Protein Tedavisi
Yumurta ile yapılacak protein tedavisi hemen hemen her tür saç için uygundur. İki yumurtayı çırpın ve içine yavaş yavaş bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir çorba kaşığı gliserin, bir çorba kaşığı sirke, mümkünse elma sirkesi ilave edin. Saçınızı bir kez şampuanladıktan sonra saçlarınıza bu karışımı sürüp 15-20 dakika bekleyin. Saçlarınızı iyice duruladıktan sonra saçlarınızın çok kısa sürede canlandığını fark edeceksiniz.
Kakao Yağı Tedavisi
Koyu renk saçlı kişilerin uygulayabileceği bir başka bakım yöntemi ise aşağıda anlatılan bu karışımdır. İçinde su kaynayan genişçe bir tencerenin içine daha küçük bir kabı oturtun. Yarım çay fincanı ayçiçeği yağını, 1 çorba kaşığı kakao yağını, 1 çorba kaşığı susuz lanolini bu ikinci kabın içinde eritin. Bütün bu yağlar eriyince, kabı kaynar suyun içinden alın ve karışımı iyice çırpın. Bu karışımdan 1 çorba kaşığı kadarını alarak buna 1 çorba kaşığı su katın, iyice karıştırın. Bu sıvıyı ovarak başınıza sürün ve bu durumda 15 dakika ile yarım saat arasında bekleyin. Ardından saçınızı yıkayıp durulayın. Bu tedavi koyu renk saçlara yeni bir canlılık ve parlaklık verir.
Mayonez Tedavisi
Kuru saçların en büyük ihtiyacı saç derisinin tıkanmış olmasından dolayı kaynaklanan yağ eksikliğidir. Bu açığı gidermek için mayonez tedavisi uzmanlar tarafından önerilen bir bakım türüdür. Bir yumurtayı, 1 çorba kaşığı sirkeyi, 2 çorba kaşığı bitkisel yağı, işe koyulmadan hemen önce karıştırarak çırpın. Bu karışımı baş derinize ovarak iyice içirin. Ardından saçlarınızı tarayarak bütün karışımın saçlarınıza eşit yayılmasını sağlayın. 15 dakika böyle bekledikten sonra saçlarınızı yıkayarak durulayın. Bu tedavi baş derisine nem kazandırılmasına yardım eder, kuru saçın yağla beslenmesini sağlar.

ben kullanıyorum şuan 3. şişe bitmek üzere. saçlarımda boncuk kaynak vardı çıkarttığım zaman çok dökülmüştü internette dolaşırken gördüm yağ sonuçta zarar vermez diye denedim 1. şişenin bitimine doğru dökülen saçlarım minik minik çıkmaya başlamışlardı :) zaten küçüklükten beri çok nazlı ve çok narin saçlarım vardır. İnce telli oldukları için çabuk kırılıyolardı. 1. şişe bittikten sonra saçımdaki değişikliği herkes farketti daha dolgun ve daha canlı duruyolardı saçlarım ince olduğu için kolay şekil alıyodu ama çok çabuk bozuluyodu çünkü dalgalı bi saçım var . kullandıktan sonra daha güçlü oldu saçlarm eskisi gibi çabuk bozulmadı. 2. şişeyi kullanmaya başladım küçük çıkan saçlarım hızla uzamaya başlamışlardı gerçekten çok hızlı uzuyolar. çok kırık olduğu için 2. şişesin tam ortasında saçlarımın uçlarından aldırdım. genelde çok keserler ya :) kesmedi tam istediğim gibi sadece uçları gitti. kaynaktan sonra yanlarım ve alttaki saçlarım enseme doğru dökülmüştü oraları açık açık duruyodu. Herneyse kestirdim ve şişenin yarımından devam ettim saçlarım hava aldıkları için daha çok ve daha çabuk uzamaya başlamışlardı. Böyle anlatılanlara eskiden inanmazdım ama deneyince o farkı görünce çok şaşırdım şuan 3. şişeyi kullanıyorum ve bitmek üzere gerçekten inanılmaz değişiklik var eskiden saçlarımı toplardım incecik ufacık bişey olurdu şimdi o kadar gürleştiler ki. Gerçekten paranın hakkını veren bi ürün. Kullanmak isteyen olursa sorularınız olursa sorabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Sanarım haftada 2 gün bakım saçı çok yıpratıyor arındırmak için 2 3 şampuan yapıyordum nerdeyse son haftalarda hergün yıkıyorum saçımı ama şimdi kestirdiğim için uçlarındaki bütün kuruluk itti saç şuan yumuşak ama yine bir kuruluk var gibi saçın kendisinde ... bakımı haftada 1 e indirmeye karar verdim 2 çok ii gelmiyor ...
Sence saçım uzar mı 18 cm temmuz ayına kadar :59:

haftada 2 çok tabiki, normali haftada 1 kez yapmak canım benim.
valla benim uzadı, 18 cm uzar mı bilmiyorum ama benim uzama hızımla uzarsa kesin ulaşırsın hedefe :))

saçın kuru ise duştan çıkınca eline çok az bebe yağı al ve saçlarına jole sürer gibi dağıtarak sür.
Nemli kalmasını sağlar hemde saçını yağlandırıp tekrar ykaman gerekmez.:3:

benim şişem de 1 kullanımlık kaldı fark olup olmadını anlamadım çünki kısacık kestrdim saçlarımı alsammı almasammı die düşünüorum ararsızım çok.pahalı biraz bi diorum son bi kez dene bi diorum o parayla aktardan 3 koca şişe bakım yağı alırsın 1 sene gider sana üff napıcamı bilmiom kızlarr

benim şişem de 1 kullanımlık kaldı fark olup olmadını anlamadım çünki kısacık kestrdim saçlarımı alsammı almasammı die düşünüorum ararsızım çok.pahalı biraz bi diorum son bi kez dene bi diorum o parayla aktardan 3 koca şişe bakım yağı alırsın 1 sene gider sana üff napıcamı bilmiom kızlarr

canım HC cidden çok iyi geliyo saça ama 2. şişeyide kullan eğer etki etmediyse bi daha almazsın. zaten onların sitesindede yazıyo 2. şişede uzama hızlanıyo diye gerçekten de öyle oluyo :)

Hc saç filan uzatmıyor 3 ay oldu aynı şekilde normal uzadığı şekilde uzadı tam tersi haftada 2 gün yapın diyor buna inanmayın saçı yapratmaktan başka birşey yapmıyor haftada bir gün kullanın önerim budur bakım mutlaka yapıyor yapmaz mı o kadar para veriyoruz ama o kadar paraya değmiyor bilginiz olsun gidin saçınıza zeytinyağı e vitamini sürün aynı etkiyi yapıyor saçı beslemek sonuçta ben akıllandım :D tonla para verdim ona yanıyorum

Back
X