maaşallah canım..nazar değmesin :))
Zaten ilk ayda hiç bakım yapmazsan bile fark edilmez uzadğı 1,5 cm filan uzar ee üç ay olunca 4,5 cm oludğu için fark ediliyor hc ile alakası yok kesinlikle bence ben üç ay kullandım gram bir işe yaramadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallah canım..nazar değmesin :))
Eki Görüntüle 153685 size kullanmış olduğum bir ürünü öneriyorum çok memnun kaldım ama kaç eczaneye baktıysam bulamadım bulabilirseniz mutlaka kullanın ilk kullanımda süper saçlar yapıyor fiyatı 25 liraydı aldığımda
bu ürünün yağını kullanırken saçlarımızın temiz mi olması gerek mesela saçımda köpük oluyor gün boyu akşam eve geldiğimde biraz kirlenmiş olan saçıomın üzerine sürüyorum yağı acaba etkisi azalır mı
arkadaşlar merhaba..saçlarım yanmış ve yıpranık bir haldeyken tanıştım hc ile..daha öncesinde omuzlarımda kestirmiş ve çok üzülmüştüm.3 ağustosta sipariş verdim ,haftada iki kere kullnadım.ikiayda bir iki hafta ara verdim ama hiç aksatmadım,ilk kullanımımdan itibaren yumuşacık ,yıpranıkları biraz daha düzelmiş kolay taranan saçlara sahip oldum..uzatma konusunda ilk iki şişede pek birşey farkedemedim ama sonraki kullanımlarımda inanilmaz uzama farkettim,şimdi mart ayındayız kullandığım 7 aylık süreçte saçımı bir kez iki parmak uzunluğunda kestirmeme rağmen 14-15 cm uzadığını gördüm.Omuzlarımda olan saçlarım şimdi kürek kemiklerimde..kaş hizamda olan kaküllerim şimdi çene altında..şiddetle tavsiye ediyorum,hem bakım yapmak ve hem de uzatmak isteyenler için..ama kesinlikle bırakmayacaksınız.haftada iki kere uygulayacaksınız ve sabredeceksiniz..sonucunu mutlaka görürsünüz..ilkin bende uzatmıyor o kadar parayı boşuna mı veriyorum demiştim ama değiyor ..daha önce entele,sinameki vsvsvs uğraşmadığım kalmadı zahmet çektim..haa şimdide zahmet çünkü haftada iki kere yapmak zorundayım istediğim uzunluğa gelene kadar..ama alışkalık oldu her banyo öncesi mutlaka yapıyorum iki sat bekletiyorum,sonra yıkıyorum..dip boyam o kadar çabuk geliyo ki ,şaşırıyorum..mutlaka deneyin gerçekten işe yaradığını göreceksiniz..
Ürünü kullanalı - 8-9 ay olmuş 14 cm uzaması normal hc ile alakalı diil :) normal seyrinde uzamış ürünü bende kullandım ve güzelde besleniyorum saçlarım zaten normal hızlıyordu ama faydasını exstra görmedim.
Arkadaşlar,6 ay önce saçlarımda ki kaynaklar yüzünden+ boya ,2 günde bir fön yüzünden saçlarım berbat haldeydi.Bir gün nette dolaşırken HC'yi farkettim,denemek için aldım.İlk kullandığımda hiç sevmedim fakat bu tip ürünlerde düzenli kullanmak gerektiğine inandığım için 2.şişeyi de aldım.Vee saçlarım inanılmaz parlak,dökülme yok,yanan kırılan yerleri de kestirince inanılmaz sağlıklı haldeler.6 aydır kullanıyorum ve arkadaşlarım ya da tanımadığım insanlar bile gelip saçınız ne kadar güzel diye soruyor.Kulak hizasında kestirdiğim saçlarım altı ayda koltukaltımı geçti.Kesinlikle tavsiye ederim,evet biraz pahalı ama bence değer..
hc ürününü kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın yok 3 kat hızlı saç uzar filan yalan bunlara inanmayın yalan yanlış yolla ürün pazarlama taktiği benim gibi ümitle alan insan çok hangi saç ayda 3, 4 ,5 cm uzamıştır ki :) hc ye göre 6 cm uzaması gerekiyor ayda saçın oooo ayaklarımıza gelir saçımız o zaman çocuk gibi kanıyoruz ne kadar safız biz kadınlarbende kandım safım.
Heee bakıma bişey diyemem saçı besliyordur tabi mutlaka o kadar olsun![]()
2.şişeyi kullanmaya başladığımdan beri 10 günde bir uyguluyorum,saçım kalın telli ve dalgalı,yıkadıktan sonra çok rahat tarıyorum,saç uçlarımda kırılma kuruma da olmadı.Bu zamana kadar o kadar çok şey kullandım ki bir tek bu ürün bu kadar fayda sağladı.Sizin için belki başka ürünler daha faydalı olabilir,saçta alışkanlık yapar diye 1 ay kadar uygulamayacağım,bakalım saçlarımda bir değişiklik olacak mı?
Arkadaşlar, saçı uzatan hangi ürün. kullanıp faydasını görenler belirtebilirmi?? İnternetten baktım ama bi sürü ürün var hangisi sipariş vereyim :26: