Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

Eki Görüntüle 153685 size kullanmış olduğum bir ürünü öneriyorum çok memnun kaldım ama kaç eczaneye baktıysam bulamadım bulabilirseniz mutlaka kullanın ilk kullanımda süper saçlar yapıyor fiyatı 25 liraydı aldığımda

konuyu biraz geç gördüm ama bir eczanenin satış sitesini buldum. 20 tl ve kargo ücreti yok. isterseniz linki atabilirim kızlar.

ayyy bu arada ben de mi alsam:26::26::26:

bu ürünün yağını kullanırken saçlarımızın temiz mi olması gerek mesela saçımda köpük oluyor gün boyu akşam eve geldiğimde biraz kirlenmiş olan saçıomın üzerine sürüyorum yağı acaba etkisi azalır mı

bu ürünün yağını kullanırken saçlarımızın temiz mi olması gerek mesela saçımda köpük oluyor gün boyu akşam eve geldiğimde biraz kirlenmiş olan saçıomın üzerine sürüyorum yağı acaba etkisi azalır mı

ben yetkiliye sormştm.. temiz saçtan kasıt saçında köpük, jöle vs olmaması demişti..

arkadaşlar ben kullandım hiç bi faydasını görmedim set şeklinde aldım şampuanı saçlarımı mahvetti yıkadıktan sonra saçlarım elimde kaldı bıraktım

Bir dünya para verdim neler yaptım neler saçım hala uzamadı :( şurda yaz geldi bizim hedef 20 cm di saç anca 4 5 cm uzadı :( kızlar dün Dalan markanın saç kremini ve şampuanını aldım 15 gün sonra farkı göreceksin kız dedi gerçekten iyi dedi artık satmak içinmi dedi ne için dedi bilmiyorum ben sabun tozunu kullanıyorum ve kremini çok memnunum ikisinden krem harika bilginiz olsun hemen cilt emiyor yumuşacık oluyor ve fiyatı çok uygun 3,5 tl gibi bir rakam kremi.
Neyse 15 gün sonra farkı size bildiririm en azından tonla para harcamazsınız saçınız için % 100 zeytinyağlı bir ürün bitkisel DALAN marka...dün yıkadım saçımı saçım parlıyor şuan ama bir süre geçsin bakalım net fikrimi söylerim size... :40:
Şampuan 5,5 tl
Saç kremi 3,5 tl
Krem 3,5
Sabun tozu 4,5 (çamaşırlar içinde harika bilginiz olsun normal detarjandan çok çok iyi bitkisel kokusu bile harika )

Cok merak ettıgım bır urundu almayı dusundugum vazgectım yazıları okuduktan sonra :)
ıcerıgndekı yagları okudum sacıma gereklı olan yagları sectım ıcınden alıp karısım yapıp kullanmaya karar verdım:)
kafama surmedım sey kalmadı zaten bıde bunu deneyeyım bakalım

arkadaşlar merhaba..saçlarım yanmış ve yıpranık bir haldeyken tanıştım hc ile..daha öncesinde omuzlarımda kestirmiş ve çok üzülmüştüm.3 ağustosta sipariş verdim ,haftada iki kere kullnadım.ikiayda bir iki hafta ara verdim ama hiç aksatmadım,ilk kullanımımdan itibaren yumuşacık ,yıpranıkları biraz daha düzelmiş kolay taranan saçlara sahip oldum..uzatma konusunda ilk iki şişede pek birşey farkedemedim ama sonraki kullanımlarımda inanilmaz uzama farkettim,şimdi mart ayındayız kullandığım 7 aylık süreçte saçımı bir kez iki parmak uzunluğunda kestirmeme rağmen 14-15 cm uzadığını gördüm.Omuzlarımda olan saçlarım şimdi kürek kemiklerimde..kaş hizamda olan kaküllerim şimdi çene altında..şiddetle tavsiye ediyorum,hem bakım yapmak ve hem de uzatmak isteyenler için..ama kesinlikle bırakmayacaksınız.haftada iki kere uygulayacaksınız ve sabredeceksiniz..sonucunu mutlaka görürsünüz..ilkin bende uzatmıyor o kadar parayı boşuna mı veriyorum demiştim ama değiyor ..daha önce entele,sinameki vsvsvs uğraşmadığım kalmadı zahmet çektim..haa şimdide zahmet çünkü haftada iki kere yapmak zorundayım istediğim uzunluğa gelene kadar..ama alışkalık oldu her banyo öncesi mutlaka yapıyorum iki sat bekletiyorum,sonra yıkıyorum..dip boyam o kadar çabuk geliyo ki ,şaşırıyorum..mutlaka deneyin gerçekten işe yaradığını göreceksiniz..

evet aynıları bana da oldu gerçekten hakkını vermişler yani uzasın saçlarımızzz :))

Ürünü kullanalı - 8-9 ay olmuş 14 cm uzaması normal hc ile alakalı diil :) normal seyrinde uzamış ürünü bende kullandım ve güzelde besleniyorum saçlarım zaten normal hızlıyordu ama faydasını exstra görmedim.

Ürünü kullanalı - 8-9 ay olmuş 14 cm uzaması normal hc ile alakalı diil :) normal seyrinde uzamış ürünü bende kullandım ve güzelde besleniyorum saçlarım zaten normal hızlıyordu ama faydasını exstra görmedim.

Arkadaşlar,6 ay önce saçlarımda ki kaynaklar yüzünden+ boya ,2 günde bir fön yüzünden saçlarım berbat haldeydi.Bir gün nette dolaşırken HC'yi farkettim,denemek için aldım.İlk kullandığımda hiç sevmedim fakat bu tip ürünlerde düzenli kullanmak gerektiğine inandığım için 2.şişeyi de aldım.Vee saçlarım inanılmaz parlak,dökülme yok,yanan kırılan yerleri de kestirince inanılmaz sağlıklı haldeler.6 aydır kullanıyorum ve arkadaşlarım ya da tanımadığım insanlar bile gelip saçınız ne kadar güzel diye soruyor.Kulak hizasında kestirdiğim saçlarım altı ayda koltukaltımı geçti.Kesinlikle tavsiye ederim,evet biraz pahalı ama bence değer..

Kasım ayında kullanmaya başladmı hc yi 5 ay olmuş şişeyi bitirmeyi bekliyorum ve benim kulak altındaydı 4 cm filan uzama oldu o da hc ile alakalı değil.haftada 2 gün kullanmak saçı yıpratıyor tam tersi kurutuyor kime sorarsanız sorun bu satış politakası başka birşey değil ürünü tüketmek için teşvik. saça haftada 1 defa bakım yapabilirsiniz (YAĞ BAKIMI) KREM ÜRÜNLER V.S 2 DEFA OLABİLİR.

mantıklı olmak lazım :)) zor değil bende dezavantajını yaşadığım için söylüyorum. saçlarımı kuruttu pazartesi ve cuma günleri yapıyordum bakımı mahvoltu uçları kestirmek zorunda kaldım ürün mutlaka besliyor saçı ama dozaj önemli.

Arkadaşlar,6 ay önce saçlarımda ki kaynaklar yüzünden+ boya ,2 günde bir fön yüzünden saçlarım berbat haldeydi.Bir gün nette dolaşırken HC'yi farkettim,denemek için aldım.İlk kullandığımda hiç sevmedim fakat bu tip ürünlerde düzenli kullanmak gerektiğine inandığım için 2.şişeyi de aldım.Vee saçlarım inanılmaz parlak,dökülme yok,yanan kırılan yerleri de kestirince inanılmaz sağlıklı haldeler.6 aydır kullanıyorum ve arkadaşlarım ya da tanımadığım insanlar bile gelip saçınız ne kadar güzel diye soruyor.Kulak hizasında kestirdiğim saçlarım altı ayda koltukaltımı geçti.Kesinlikle tavsiye ederim,evet biraz pahalı ama bence değer..

hc ürününü kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın yok 3 kat hızlı saç uzar filan yalan bunlara inanmayın yalan yanlış yolla ürün pazarlama taktiği benim gibi ümitle alan insan çok hangi saç ayda 3, 4 ,5 cm uzamıştır ki :) hc ye göre 6 cm uzaması gerekiyor ayda saçın oooo ayaklarımıza gelir saçımız o zaman çocuk gibi kanıyoruz ne kadar safız biz kadınlar :1: bende kandım safım.

Heee bakıma bişey diyemem saçı besliyordur tabi mutlaka o kadar olsun :64:

hc ürününü kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın yok 3 kat hızlı saç uzar filan yalan bunlara inanmayın yalan yanlış yolla ürün pazarlama taktiği benim gibi ümitle alan insan çok hangi saç ayda 3, 4 ,5 cm uzamıştır ki :) hc ye göre 6 cm uzaması gerekiyor ayda saçın oooo ayaklarımıza gelir saçımız o zaman çocuk gibi kanıyoruz ne kadar safız biz kadınlar :1: bende kandım safım.

Heee bakıma bişey diyemem saçı besliyordur tabi mutlaka o kadar olsun :64:

2.şişeyi kullanmaya başladığımdan beri 10 günde bir uyguluyorum,saçım kalın telli ve dalgalı,yıkadıktan sonra çok rahat tarıyorum,saç uçlarımda kırılma kuruma da olmadı.Bu zamana kadar o kadar çok şey kullandım ki bir tek bu ürün bu kadar fayda sağladı.Sizin için belki başka ürünler daha faydalı olabilir,saçta alışkanlık yapar diye 1 ay kadar uygulamayacağım,bakalım saçlarımda bir değişiklik olacak mı?

Bence doğru kullanım şeklini uyguluyorsun :))
2.şişeyi kullanmaya başladığımdan beri 10 günde bir uyguluyorum,saçım kalın telli ve dalgalı,yıkadıktan sonra çok rahat tarıyorum,saç uçlarımda kırılma kuruma da olmadı.Bu zamana kadar o kadar çok şey kullandım ki bir tek bu ürün bu kadar fayda sağladı.Sizin için belki başka ürünler daha faydalı olabilir,saçta alışkanlık yapar diye 1 ay kadar uygulamayacağım,bakalım saçlarımda bir değişiklik olacak mı?

Arkadaşlar, saçı uzatan hangi ürün. kullanıp faydasını görenler belirtebilirmi?? İnternetten baktım ama bi sürü ürün var hangisi sipariş vereyim :26:

Back
X