Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

Mrh arkadaşlar benim alerji dışında saçla sorunum yok boya vs de yok zaten ,içeriğinde (kimyasal-kanserojen) özelliklede formaldehit olmamasından dolayı bugun sipariş ettim. yarın elimde olucak aynen bende merak ediyorum nasıl bir sonuç alıcam. şimdiye dek sabun kullanıyordum. oda saçı sertleştiriyor. formaldehit içermeyen şampuan bulmak mucize ötesi bu devirde..

Cnm lutfen deneyince yorum yazar misin ,ona gore alicam ben de..

mrh canm

Dün elime ulaştı şampuanım..:) sabah yıkadım inanılmaz yumuşacık saçlarım.. kurutuyor diyenler olmuş anlam veremedim belkide boyalı saçlarda kuru oluyordur .. benim saçlarım normal ince telli boyasız işlemde yapmıyorum.. alerjimden dolayı bu şampaunı gördüm sipariş ettim. kimsayal içermediği için alerji de yapmadı çok şükür. diğerleri gibi köpürmüyor iki defa yıkıyosun. en az 2 dk masaj yapın yazıyordu öyle yaptım . şuan fön çekmiş gibi dersem yalan olmaz :)

mrh canm

Dün elime ulaştı şampuanım..:) sabah yıkadım inanılmaz yumuşacık saçlarım.. kurutuyor diyenler olmuş anlam veremedim belkide boyalı saçlarda kuru oluyordur .. benim saçlarım normal ince telli boyasız işlemde yapmıyorum.. alerjimden dolayı bu şampaunı gördüm sipariş ettim. kimsayal içermediği için alerji de yapmadı çok şükür. diğerleri gibi köpürmüyor iki defa yıkıyosun. en az 2 dk masaj yapın yazıyordu öyle yaptım . şuan fön çekmiş gibi dersem yalan olmaz :)

Canım çok teşekkür ederim :) şampuanım biter bitmez hemen alıcam ben de :))

arkadaslar ben bu urunu 5-6 kere kullandım sampuan ve kremını kremı hıc sacımı acmadı ve yumusatmadı hıc begenmedım yagı guzel yogun guzelde kokuyor ama ben ılk 2 sıse kullandıktan sonrakı etkısını bır daha gormedım acıkcası ılk 2 sısede parlaklık bakım uzatma yaptı ama abartcak bır uzatma olmadı daha cok bakım dıyelım ama sonra kullandıklarımında bı etkısını gormedım bılgılerınıze

arkadaslar ben bu urunu 5-6 kere kullandım sampuan ve kremını kremı hıc sacımı acmadı ve yumusatmadı hıc begenmedım yagı guzel yogun guzelde kokuyor ama ben ılk 2 sıse kullandıktan sonrakı etkısını bır daha gormedım acıkcası ılk 2 sısede parlaklık bakım uzatma yaptı ama abartcak bır uzatma olmadı daha cok bakım dıyelım ama sonra kullandıklarımında bı etkısını gormedım bılgılerınıze

Uzatma konusunda şahsen bişey diyemem ama şampuanı inanılmaz krem kullanmışçasına yumuşaık yaptı saçlarımı bende boya olmadığınıda eklemek istiyorum. eğer saçlarınız boyalı işlenmişse çokta mucize beklenmemeli saç dediğimiz bir canlı bedenimizden bir parça biz ona iyi bakarsak sonucunu alırız ama yok boya bilmem ne gibi şeylere devam edersek kusura bakmayın suç ürünlerde yada saçta değil kendimizde.

sanırım 2 sene önce almıştım saçlarım yanmıştı sarıdan çok yumsacık yapıo yağı ama ben geç kalmıştım yıpranmış saçlara birebir ki benmsaçlarım yanıktı onu bile yumşattı şampuanını denemedim.

ben şampuanını kullanmadım onnun hakkında bişi diyemicem ama bakım yağını almıştım 2 sene önce aman diyim sakın hiç tavsiye etmem gereksiz para tuzağı.geçen sene sinemaki kürü ve kendim yapptığım bakım yağlarından daha iyi sonuç aldım uzama adına parlaklık ve canlılık adına hem yağlarım ve sinemakm hc bakım yağından dahada ucuza mal oldu kesinlikle tavsiye etmem...

ben hc yi 1 yıl önce kullanmıştım menunda kaldım saçlarım dökülüyor diye aldım çokta iki geldi fakat şimdi yine başladı bende tabiki hc ye başvurdum 1 hafta oldu mükkemmel tavsiye ediyorum

Ben kullanmaya baslayali 6 gun oldu. Sampuan+ krem+yag siparisini vermistim. Saclarim parlamaya basladi farki hissedebiliyorum ama sac diplerimde kasinti yapti. Daha cok yeni bakalim ilerleyen zamanlarda yazarim etkilerini. Bi de ben medobiotin vitamin iciyorum. Hem icerden hem disardan her turlu destegi yapiyorum saclarima bakalim.nolucak :)

ben yagını kullanmaya başlıyalı 2 hafta oluyor daha 5. yapışım ama her yapışımda saclarım cok dokuluyor banyoda her zaman dokulenın 2 katı dokuluyor.bunun nedenı nedır ve böyle dökmeye devammı edecek.

[[sıze="2"]merhaba arkadasar,ınternette aastırırken bır sampuan gördum
ısmı hc
kullanan varmı??
Varsa sonucları neler lutfan yazarmısınız?[[/sıze]

cadıarzu

kullandım harika bir ürün tavsiye edebilceğim tek marka 1ayda 4cm uzattı verdiğin paraya değer;)

ben yagını kullanmaya başlıyalı 2 hafta oluyor daha 5. yapışım ama her yapışımda saclarım cok dokuluyor banyoda her zaman dokulenın 2 katı dokuluyor.bunun nedenı nedır ve böyle dökmeye devammı edecek.
Ben yag sampuan ve sac kremini 10 gundur kullaniyorum. İlk zamanlar bende de dokulme ve kasinti yapti. Hatta o kadar cok dokuluyoduki
gece ruyalarimda bile gorur olmustum endiseden :) ama simdi dokulmeler azaldi ve saclarim daha saglikli gorunuyo. Sanirim 1 cm kadar uzamada var. Dokulmenin nedeni sagliksiz saclari temizlemek, yerine daha sagliklilarini cikarmakmis sanirim. Sitesinde yaziyo aslinda bunlar
Ben simdilik memnunum 1 ay sonra sonuclari yazarim tekrar. Sende bildir :)

ben kullandım hatta bir konuya fotoğrafımıda yüklemiştim. gerçekten süper boncuk kaynaktan dolayı saçlarımı öldürmüştüm resmen omzumun biraz üzerinde olan saçlarım şimdi belimde ve çok canlılar
tabi 2010dan beri kullandım yani pes etmeden

Son düzenleme:
kızlar selam tam olarak hangisini kullandınız foto eklemeniz mümkün mü
ha bide uzamayı gösterecek fotolarınız varsa ekler misiniz benim de kafam çok karıştı yaa
malum fiyatlı da biraz bari alacaksam doğru olanı alayım

birazcık pahalı değil mi yahu :44: ben şampuan saç kremi ve bakım kompleksi fiyatını topladım pahalı geldi gibi bana :ssz::ssz: ki şampuan ve saç kremi sürekli kullanılan bir şey hemen bitecek . güzel bir ürüne benziyor ama pahalı buldum :ssz:

Son düzenleme:
kızlar selam tam olarak hangisini kullandınız foto eklemeniz mümkün mü
ha bide uzamayı gösterecek fotolarınız varsa ekler misiniz benim de kafam çok karıştı yaa
malum fiyatlı da biraz bari alacaksam doğru olanı alayım

$IMG_0071ırm.webp

bu saçlarımın geçen sene ki hali birde burada tam hepsi çıkmış değil ördüğüm kısımlarıda var ama ben Hc'yi 2010dan beri kullandım ki benim saçlarım çok kötüydü kedi tüyü gibi bir şeydi benim saçlarımı bu hale getirdi yani omuz hizasına bile zor gelen saçlarım belimde şimdi arkadan çekilmiş fotoğrafı birde eski fotoğrafımı bulursam paylaşıcam hangisinden kullandınız derken saç bakım veya şampuanını kullanmadım onlar için birşey diyemicem ama ben bitkisel saç bakım kompleksi olanı kullandım işte siteye girince 45 tl diye en başta çıkıyo şimdi baktım onu kullandım çokta memnunum hala vakit buldukça kullanıyorum ama sabretmek çok önemli :=)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 655692

bu saçlarımın geçen sene ki hali birde burada tam hepsi çıkmış değil ördüğüm kısımlarıda var ama ben Hc'yi 2010dan beri kullandım ki benim saçlarım çok kötüydü kedi tüyü gibi bir şeydi benim saçlarımı bu hale getirdi yani omuz hizasına bile zor gelen saçlarım belimde şimdi arkadan çekilmiş fotoğrafı birde eski fotoğrafımı bulursam paylaşıcam hangisinden kullandınız derken saç bakım veya şampuanını kullanmadım onlar için birşey diyemicem ama ben bitkisel saç bakım kompleksi olanı kullandım işte siteye girince 45 tl diye en başta çıkıyo şimdi baktım onu kullandım çokta memnunum hala vakit buldukça kullanıyorum ama sabretmek çok önemli :=)

valla sabır benim işim canım :1: beklerim etkisini göstermesini
hem ilk defa kullandığım bişiler genelde hemen etkisini gösterir bende inş o da ööle olur
bu arada fotolarını bekliyorum canım lütfen ekleyebilirsen ekle arada saçlarını çook merak ettim
bu arada bu fotodaki saçında gayet güzel..hcnin yanında ekstra kür vs yaptın mı canım

valla sabır benim işim canım :1: beklerim etkisini göstermesini
hem ilk defa kullandığım bişiler genelde hemen etkisini gösterir bende inş o da ööle olur
bu arada fotolarını bekliyorum canım lütfen ekleyebilirsen ekle arada saçlarını çook merak ettim
bu arada bu fotodaki saçında gayet güzel..hcnin yanında ekstra kür vs yaptın mı canım

Canımcım hc nin içeriği internette var,bildiğimiz yağlar aslıda,daha ucuz maliyete elde edebiliriz..Benim öğrencilik hali valla para olmuyor çok :9::9::9:

Back
X