Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

:teytey: arkadaşlar bugün geldi siparişim aslında cts gelmiş ama ben iş yerinde olmadığım için bugün tekrar geldi :teytey: satıcı da zaten iki gün içinde gelir demişti. Şişesi süper çok kullanışlı bişeye benziyo parfüm şişesi gibi bi arkadaş sormuştu da spreyli yani sıvı sabunlarınki gibi değil yerimseniben kullanmaya başlıcam eve gidince bakalım nasıl olcak hadi hayırlısı :1shok:

kartanesi cnm eminol çok işe yarıyor benim saçlarım resmen kendine geldi çok kötüydü ve uzamasınıda çabuklaştırdı.inş. sizde çok faydasını görürsünüz cnm benimm.

:teytey: arkadaşlar bugün geldi siparişim aslında cts gelmiş ama ben iş yerinde olmadığım için bugün tekrar geldi :teytey: satıcı da zaten iki gün içinde gelir demişti. Şişesi süper çok kullanışlı bişeye benziyo parfüm şişesi gibi bi arkadaş sormuştu da spreyli yani sıvı sabunlarınki gibi değil yerimseniben kullanmaya başlıcam eve gidince bakalım nasıl olcak hadi hayırlısı :1shok:

Yani canım şişenin ağzı sprey gibi mi? Böyle fıs fıslı yani :P

kar tanesi canum ben şimdi napıyorum bilio musun sadece haftada 2 yada 3 kez hc yi uyguluyorum we bak bu hafta daa hiç yapamadım inan dün banyoda eksikliğini hissettim saçlarımda röfle war benim 1 ay belki olmuştur yaptıralı saçlarım sert sert geldi elime hcyi hiç aksatmadan yaparken hiç böle bişi olmamıştı sırnaşık şey gerçekten etkili heleki benim saçlarım çok ince telli bi kez röfle yaptırıp yakmıştım saçlarımı :utangac: şimdi yumuşacık oldular :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: bide ben life time hare care die saç we tırnak vitamini kullanıyorum daa 1. şişeyi yeni bitiricem hatta bu hapıda hcyi satan kişiye sormuştum oda iyi olduğunu söyledi baya bi konudada yardımcı olur kendisi ben çok meraklı olduum için aklıma takılan herşeyi soruyorumda :roflol: saçlarımda uzuyo galiba bu arada ben genelde çıtçıt kullanırım erkek arkadaşım dediki çıtçıtlarını çok güzel takmışsın yoo dedim benim saçım onnar :teytey::teytey::teytey

kızlar bişiy sorcam göremdim formda eğer sorduğum sorunun cewabı warsa formda özür dielrim biz bu yağı nerden temin edebilirz yani aktardan felanmı bide ne gibi faydalrı war rica etsem bilgisi olanlra yazarmı yağın özelliklerini kullanımını

Yani canım şişenin ağzı sprey gibi mi? Böyle fıs fıslı yani :P

evet canım fısfıslı aynı parfüm şişesi gibi hem de cam şişe :teytey: şişesine bayıldım jeyyar işe yaramasa bile yağ karışımlarını koymak için bir şişem oldu :dance::teytey:

bu arada sipariş için internet sitesinden sipariş veriliyor parasını gelince kargocuya veriyosun elden başka yerde satılmıyor

hc nin sitesinde içerisinde yer alan bütün yağlar yazılmış, bunlar bütün saç bakım yağlarında olan şeyler zaten.e ve b vitaminleri de ampul olarak eczanelerde satılıyor . hesapladım 50 ytl ye baya büyükce bir şişe hazırlanabilir.

defne garlı zeytin yağlı şampuanıda deneyin o da iyi geliyo dökülmeye karşı ama ben bu utunu alıcam yaza doğru saclarım daha güçlensin diye yazın daha çok ihtiyaç olucak güneş deniz derken yıpranıcak yazın bunu kullancam kışında bitkisel sampuanlarımı sizde deneyin normal sampuanlarda dimethicone diye bir madde var o sacı döküyo bilginiz olsun

kızlar ben 1 ayı geçgin süredir kullanıyorum 3.şişeye başladım ve çok memnunum bence çokta pahalı diil haftada iki kez entele alıodum ki ben kendi saçımda hiç faydasını görmedim saçlarımda kırıktan eser yok yumuşacık ve sağlıklı uzatıyo tasiye ediyoruuum canlarım :enbuyukkk:a.s.

hiç bilmiyorum yaa daa ilk kullanımım belki dediinis gibi yarıcak ama ümitlerim kırıldı tabi senağlama ben gliss kullanmıştım o hiç daa yaramadı saçıma yeter ki ii gelsin razıyım parama ama böle olunca üzüldüm tabi ama dinniycem sizi aksatmadan sürücem...
slm benimde saclarım aynı kabarık ve ince telli bende hep üzülüp duruyodum saclarıma gercekten insanin psikoljisi altüst oluyor veee ben bakım yaptım saclarıma hc yagını ama fayda etmedi sonra doktora gittim ve kansız oldugumu söyledi zaten saclarınızda incelme dökülme yada cansızlık kuruluk varsa o zaman kanınıza baktırın diyecem ve iyi beslenin bol vitamin alın beslenmeyle dahah cok sonuc alırsınızz bide unutmayın sac kökten beslenir yani ne yerseniz o sacınıza iyi gelecektirra.s

ilk kullanımda fayda gördüm ancak daha sonra saçıma sürüp sabaha kadar beklettim biraz kurudu saçım, acaba belli bir süresi var mıdır?

evet canım fısfıslı aynı parfüm şişesi gibi hem de cam şişe :teytey: şişesine bayıldım jeyyar işe yaramasa bile yağ karışımlarını koymak için bir şişem oldu :dance::teytey:

bu arada sipariş için internet sitesinden sipariş veriliyor parasını gelince kargocuya veriyosun elden başka yerde satılmıyor

şişesi sıvı sabuna benziyor, sprey başlıklı değil ki? pek kullanışlı değil açıkçası acaba farklı başlıkları mı var?

bende düzenli kullanımla beraber pek bi faydasını göremedim arkadaslar ama bana yaramayan sizede yaramayacak diye bişey yok

ben yağların genel olarak çok bakım yaptıklarını düşünmüyorum tabi çok bilgim yok
parlaklık veriyorlar saç derisi için de iyi olabilir ama en fazla 2 kere şampuanlanmal ıbence yoksa saç daha çok yıpranır yağların etkisi de kaybolur

yahu benim saçlarımı iyice kuruttu bu, başka bir kutuya koydum ondan mı oldu bilmiyorum, benim saçıma iyi gelmedi

Back
X