Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

benim saçlarım kıvırcık ve aşırı yıpranmışş kupkuru aynı süpürge gibi:roflol: ve önlerde seylermeler var, bu ürünü aldım dün ilk kez kullandım ilk kullanımda bile hafif bir nem verdi saçlarıma, kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri sizlere bildiricem yerimseniben

kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. benim saçlarım hc sayesinde cok cabuk uzadı ve canlandı yalnız biraz sabır canlarım ilk yıkamada mucize beklemeyin ama kesinlikle faydasına görceğinize eminimmmmm.

kıslar bu hc sac bakım yagını herkez cok övmüş bende kullanmak ıstıyorm ama kullanımı nasl ve urun kac adetten olusuyo yanı urunun adı ne,ben pek bısı anlamadım urun hakkında bılgıde bulamadım bu urun sac uzatmak ıcınmı onarmak ıcınmı kurulugu ve elektırıgı yok etmek ıcıcn bakımmı,yanı hıc bı fıkrım yok,benım saclarım kımyasal ıslemlerden dolayı yıprandı ve kurudu body shop urunlerı kullanmayı dusunuyordm bakım ıcıcn bunu gorunce dıkkatımı cektı,kullanım seklı etkılerı nelerdır,ayrıca bu urun bakım yagımı maskemı kremmı sampuanmı yanı hıc bı fıkrm yok yardımcı olursanız sewınırm :)

kıslar bu hc sac bakım yagını herkez cok övmüş bende kullanmak ıstıyorm ama kullanımı nasl ve urun kac adetten olusuyo yanı urunun adı ne,ben pek bısı anlamadım urun hakkında bılgıde bulamadım bu urun sac uzatmak ıcınmı onarmak ıcınmı kurulugu ve elektırıgı yok etmek ıcıcn bakımmı,yanı hıc bı fıkrım yok,benım saclarım kımyasal ıslemlerden dolayı yıprandı ve kurudu body shop urunlerı kullanmayı dusunuyordm bakım ıcıcn bunu gorunce dıkkatımı cektı,kullanım seklı etkılerı nelerdır,ayrıca bu urun bakım yagımı maskemı kremmı sampuanmı yanı hıc bı fıkrm yok yardımcı olursanız sewınırm :)

http://www.sacbakim.com/?sayfa=hcnedir_hc

burdan kontrol edebılırsın, bende kullanıyorum ve memnunum

http://www.sacbakim.com/?sayfa=hcnedir_hc

burdan kontrol edebılırsın, bende kullanıyorum ve memnunum
jnm sıtesını bılıyorm ztn tesekkur ederm ,yanı uzaması ıcınmı kullanılıyo yoksa kımyasal ıslem gorms kurumus yıpranms saca bakımmı yapıyo,sanırım urunun adı HC Herbal Hair Care Complex,cesıt yok sanırım sadece bu ve sampuanı kullanılıyo galıba,benım anlamadıgım da bu sadece bı cesıtmı ee herkezın sac tıpı farklı nsl etkısı olabılırkı bu urunun

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hc saç bakım yağıdır 6 çeşit soruna iyi gelir yıpranmayada bakımada uzamasınada canlanmasınada hepsin fayda eder. diplerden başlayıp ucuna doğru sürüyosunuz 2 saat bekliyosunuz yıkıyosunuz. yağ bu sonucta vitaminlerle birleştirilmiş bi karışım yalnız sabırlı olun bu bana fayda etmedi deip ilk yıkamadan soınra kenara koymayın.. memnun kalacağınıza eminim kıslarrrrrrr

slm herkese h.c yi düzenli kullanan arkadaşlar memnun kaldınız mı bende almayı düşünüorum ama tam emin olamadım istediniz gibi sonuç alabildiniz mi? çok kararsızım yardım edin nooluur

şu kadarını söyliyim; abartıldığı kadar fayda göremedim sadece saçlarımın şekil alması kolaylaşmıştı o kadar bariz bir fark göremeyince yenisini sipariş etmemiştim zaten.

bende alıp almama konusunda kararsızım.postij almayı bile düşündüm artık o derece bıktım bu saç sorunundan normalden 2 kat fazla uzattığı söyleniyo ama ne derece doğru ? ...şimdi saclarmın boyası aktı ve uzadı biraz postij alırsam üst kumral alt sarı ne renk alcagımda belirsiz olucak bian önce uzatmam lazım :( napcagmı sasırsım bi yardım bekliyorummm

HC'yi ben de kullandım. Ama içinde çam terebentin olduğundan saç uçlarım çok kurudu. Saçı kuru olanlara iyi gelmiyor. Zaten kuru saçlara çam terebentin iyi gelmiyor.

kızlar hc.yi kullanmaya başladım 4 kez yaptım saçlarım parlak ve olduğundan daha dolgun durmaya başladı dökülmede fazla yok ama daha tam olarak yorum yapmak için çok erken düzenli kullanmayı düşünüyorum haftada iki kere en az 3 ay buraya gelişmeleri yazıcam birde kokusu çok hoşuma gidiyor.
Daha önce kullanmış ya da hala kullanan arkadaşlar varsa lütfen bilgi versinler ama 1 ay değil en az 3 ay boyunca düzenli kullananlar..herkese acil şifalar diliyrm :)

kızlar 5.kez yaptım saçımın uzadını söyleyenler var kullanmaya devam bakalım zaman içinde neler olacak..saça olumlu etki ettiği kesin bi zararını görmedim..yalnız saç derisi sorunlarım var benim çabuk yağlanma kaşınma vs.onlara henüz bi etki etmedi benim için önemli olan bu sorunlardan kurtulmak umarım denildiği gibi işe yarar ama benim pek umudum yok o konuda nese size yaşadığım olumlu-olumsuz etkileri söylemeye devam edicem..

slm arkadaslar.benim saclarım boyadan dolayı cok yıprandı ve zor taranıyor.hc yi bir hafta içinde 2 kez kullandım fakat hiçbir etkisini göremedim.saclarım yine sert ve zor taranıyor.ama şişe bitene kadar kullanıcam.pişman oldum açıkcası aldığıma.2.şişeyi düşünmüyorum.kendilerinede mail attım cevap vermediler ilgilenmediler heralde.sipariş verirken çok iyi ilgileniyorlar ama.

birdaha kesinlikle kanmıcam böyle seylere.bence sizde kanmayın.en iyisi kaliteli kuaförlerde bakım yaptırmak.

selam kızlar, ben 3.şişeyi kullanıyorum dökülme kalmadı diyebilirim ve uzuyor farkı görenler var çünkü ben hc ye başlarken çok berbattı saçlarım şimdi daha dolgun dökülme sorunum yok ama saç derisi sorunlarıma iyi gelmedi onun dışında güzel faydalı bence..asucum daha çok erken karar vermişsin saç kremide kullan yanında saçına çok faydası olacak emin olabilirsin..devam etmeyi düşünüyorum tabiki kesin sonuç için en az 3ay gerekiyor..

ama şunuda sölemeliyim enteresan ama benim saçımda hc den sonra elektriklenme olmaya başladı:( umarım zamanla geçer şimdilik çok rahatsız etmiyor ama elektriklenmeye iyi geliyor diye biliyordum bende elektriklenme yaptı ama dedim gibi dökülme sorunu ve saçını uzatamayanlar varsa kesinlikle faydalı ve parlak duruo saçlar :uhm:

mrblar arkadaşlar bende h c sac bakım yağı ve şşampuanını kullanıyorum kullanalı bugünle bir ay oldu ve ikinci yağ şişesi bittti...:çok üzgünüm: ama bende hiç fayda etmedi yaa dökülmeler aynıı devam ediyor dökülmee hiç kesilme di hergün elime bir avuc saç geliyorsenağlama senağlama saclarım çoooooooooooook seğrek ve çoooooooook az saclarım varr tamamen kaybetcem die korkuyorum saclarımı.... inşalllah banadaa fayda ederr saclarım kendine gelir inşallah :Saruboceq:

Back
X