- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Evet adetim dün bitti adetimden önce değerler hep düşüktü 7 den yukarı çıkmıyorduAdet oldun mu
Adetim yeni bitticanım adetinde kaç gün var
Adet olduğuna emin misin nasıl kanama olduEvet adetim dün bitti adetimden önce değerler hep düşüktü 7 den yukarı çıkmıyordu
3 gün sürdü ama adet kanamasıydı bana göreAdet olduğuna emin misin nasıl kanama oldu
adetten önce test pozitif çıktığı için takip ediyodum döllenmeyi bende biliyorum benim sorum farklı çünkü adet olup hamileliği devam edende varadetin yeni bittiyse hamilelik nasıl olacak ki eğer çocuk istiyorsan döllenme dönemine bak
Üstüne görme yaşayabilirsin önceki adetlerinde 3 gün mü sürüyordu3 gün sürdü ama adet kanamasıydı bana göre
onlar5-6 gün sürüyorduÜstüne görme yaşayabilirsin önceki adetlerinde 3 gün mü sürüyordu
Ozaman takip et kendini 2 günde bir testi tekrarla eğer değerinde 2 katı civarında artış var ise 5000 değerlerinde bebeğini görmek nasip olur inşallah oda sadece 1 hafta sabır etmeni gerektiyoronlar5-6 gün sürüyordu
Yok canım yanlış anladın sen galiba arkadaş 3 gün adet görmüş üzerine tekrar test yaptırmış o testte değerinde yükselme olmuş adet olmadan da test yaptırmış odeğerleri 7 den yukarı çıkmamışTestini adet gunu geldikten iki gun sonra yapsan? Aceleniz ne anlamiyorum ki. Demekki saglikli bie gebelik degilmis. Iste boyle uzuldugunuzle kalıyorsunuz yazik degil mi.....
evet yanlis anlamisim pardon. Ama ne olursa olsun doktorun gormesi en mantiklisi. Kafaa gore tahlil verilmesi ve yorum yapilmasi tuhaf geliyor bana. Gerekiyorsa 3 4 doktora gidilir her birinin fikri alinir...Yok canım yanlış anladın sen galiba arkadaş 3 gün adet görmüş üzerine tekrar test yaptırmış o testte değerinde yükselme olmuş adet olmadan da test yaptırmış odeğerleri 7 den yukarı çıkmamış
Ah canım öyle deme ben her ay baktırıyordum hcg meevet yanlis anlamisim pardon. Ama ne olursa olsun doktorun gormesi en mantiklisi. Kafaa gore tahlil verilmesi ve yorum yapilmasi tuhaf geliyor bana. Gerekiyorsa 3 4 doktora gidilir her birinin fikri alinir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?