Hcg 21.21 e yükseldi?

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
kızlar benim adet olmadan önceki değerim 7.14 idi yani 8 inde.Bugün kan verdiğimde 21.21 e yükselmiş sonuç sizce hala kimyasal gebelik midir yoksa geç döllenme mi 2 gün sonra ancak doktora gözükeceğim

canım üzüle ama, sanki oranlara bakarsak 40 -60 arası olması gerekıyor.. 2 gunde bir 1,5 - 2 katı artış lazım diye biliyorum.

adetin yeni bittiyse hamilelik nasıl olacak ki eğer çocuk istiyorsan döllenme dönemine bak

2 gun sonra testi tekrarla eger guzel bir artis varsa gebelik vardir ama yoksa mutlaka doktora gorun dis gebelik olbilir yada icinde parca kalmistir

Testini adet gunu geldikten iki gun sonra yapsan? Aceleniz ne anlamiyorum ki. Demekki saglikli bie gebelik degilmis. Iste boyle uzuldugunuzle kalıyorsunuz yazik degil mi.....

Testini adet gunu geldikten iki gun sonra yapsan? Aceleniz ne anlamiyorum ki. Demekki saglikli bie gebelik degilmis. Iste boyle uzuldugunuzle kalıyorsunuz yazik degil mi.....
Yok canım yanlış anladın sen galiba arkadaş 3 gün adet görmüş üzerine tekrar test yaptırmış o testte değerinde yükselme olmuş adet olmadan da test yaptırmış odeğerleri 7 den yukarı çıkmamış

evet yanlis anlamisim pardon. Ama ne olursa olsun doktorun gormesi en mantiklisi. Kafaa gore tahlil verilmesi ve yorum yapilmasi tuhaf geliyor bana. Gerekiyorsa 3 4 doktora gidilir her birinin fikri alinir...

Artisin az olmasi ve adet olman kafa karistirici. Insallah dis gebelik falan yoktur. Bakalim yarin dr ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…