- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
2-4 gün sürdü canım şuan hala kahverengi lekelenme oluyor ara araCanım normal adet suresi kadar mı oldu yoksa 2-4 gün mü
Benim de normalde 7-8 gün sürerdi ve ilk 3 günü aşırı kanama olurdu. Şimdi 4. Gün ve hafif lekenme oluyor bende de. Bi tuhaf oldu bu ay2-4 gün sürdü canım şuan hala kahverengi lekelenme oluyor ara ara
Canım şuan üstüne görmeden önce son adet tarihin neydi2-4 gün sürdü canım şuan hala kahverengi lekelenme oluyor ara ara
Aaaa 9la mi :) bana düşer dedi yolladı bir de özel yani .ama mesela eger ölüyse progestan dusmeyi engelliyormus .iceri de cansiz ama kaliyormus.... napsam hcg mi baktirsam bidaha
Ilk defa yasadiysan boyle bisey belki yerlesmedir canim yaYok cnm benimde bildigin adet gibi geliyor. Umudum yok zaten benimde ama dun hic gelmeyipte bugun kahve leke gelmesi degisik gldi bana
Cnm sogan kuru kullniyorum ya ondan geliyor sanirim :)Ilk defa yasadiysan boyle bisey belki yerlesmedir canim ya
Aaaa bak ondan kesin canim ya sogan kuru ara kanama yapabilir bazilarinda simsiyah kan kimiside normal adet seklinde oluyormus kimide sadece pihtili kanama yasiyormus baya arastirmistim sogan kuru topigini. Benmde 2damla su gibi pembe leke gelmisti kanama seklnde degildi. Adetliyken icilmemesi gerekiyorCnm sogan kuru kullniyorum ya ondan geliyor sanirim :)
Cnm adetliyken ictim adetimide uzatmadi normal duzeyinde oldum kanamamda fazla olmadi. Sadece adetten kesildim 1 gun sonra kahve leke geldi bugunde geldi sabah demekki ondanAaaa bak ondan kesin canim ya sogan kuru ara kanama yapabilir bazilarinda simsiyah kan kimiside normal adet seklinde oluyormus kimide sadece pihtili kanama yasiyormus baya arastirmistim sogan kuru topigini. Benmde 2damla su gibi pembe leke gelmisti kanama seklnde degildi. Adetliyken icilmemesi gerekiyor
Canim baktirdin mi hic ne oldu durum.insallah iyidirrcanım bence baktır ben adet olmadan önce 5 ti sonuç.bana herkes kimyasal dedi sonra adet oldum ben ayın 8 inde.daha sonra 11 inde kan verdim sonuç 11 di..13ünde 21.21 14ünde ise 46.84 oldu pes etme dua et..adet olduğum halde tutundu bebeğim..
canım bugün baktırdım sabah 132.8 çıktıCanim baktirdin mi hic ne oldu durum.insallah iyidirr
8 eylüldü canmCanım şuan üstüne görmeden önce son adet tarihin neydi
Ayyy cok sevindimm senin adinaaaa.insallah seninki saglikli devam ederr canimmmmm :)canım bugün baktırdım sabah 132.8 çıktı
inşallah artıyor değer kimyasal gebelik olsa düşmeye başlaması lazımdı ama tam aksine yükseliyor bakalım Allah hepimize sağlıklı haberler aldırsın inşallah boş yere sevindirmesin hiçbirimizi ben hala sevinemiyorum hala tam emin olmayı bekliyorum.Ayyy cok sevindimm senin adinaaaa.insallah seninki saglikli devam ederr canimmmmm :)
Demekki canim cnku ben adet sonrasi icmistim ve 2 damla pembe su gibi gelmisti sonra kesilmisti sennde ondandirCnm adetliyken ictim adetimide uzatmadi normal duzeyinde oldum kanamamda fazla olmadi. Sadece adetten kesildim 1 gun sonra kahve leke geldi bugunde geldi sabah demekki ondan
Rabbim yuzunu guldursun insallah canim nasippp insallah bekleyisin mutluluga döner.haber ver bize de :)inşallah artıyor değer kimyasal gebelik olsa düşmeye başlaması lazımdı ama tam aksine yükseliyor bakalım Allah hepimize sağlıklı haberler aldırsın inşallah boş yere sevindirmesin hiçbirimizi ben hala sevinemiyorum hala tam emin olmayı bekliyorum.
inşallah artıyor değer kimyasal gebelik olsa düşmeye başlaması lazımdı ama tam aksine yükseliyor bakalım Allah hepimize sağlıklı haberler aldırsın inşallah boş yere sevindirmesin hiçbirimizi ben hala sevinemiyorum hala tam emin olmayı bekliyorum.
Naptın cnm sonra n durumun nedir.doktor lar ne diyorYa benim 107 cikmis hcg83den 75e düşmüştü.neden bu artiş yardimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?