Hcg 21.21 e yükseldi?

adetten önce test pozitif çıktığı için takip ediyodum döllenmeyi bende biliyorum benim sorum farklı çünkü adet olup hamileliği devam edende var
Canım bende adet oldum normal adetim 7-8 gün geliyor. Bugün 3. Gun ve bitmek üzere. Bende parça gibi bisey dusurdum sonuçları alacağım 4 gibi

Canım değer 46.84 oldu doktor sağlıklı gebelik bi problem yok üstüne adet görmüşsün bi hafta sonrada kese belli olur dedi :)
canım nasıl oldu senin ben anlamadım adetten önce test yaptın üstüne gördün onca zaman geçti değerinin daha yüksek olması lazım değilmi rica etsem anlatırmısın en baştan yani normalde şuan son adet tarihinden hesaplanınca kaç hafta geçti?

Testini adet gunu geldikten iki gun sonra yapsan? Aceleniz ne anlamiyorum ki. Demekki saglikli bie gebelik degilmis. Iste boyle uzuldugunuzle kalıyorsunuz yazik degil mi.....
Canim acele etmesinin nedenini herkes biliyor ben bu bayan icin konusmuyorum ama o hayal kirikligini eminim bebek isteyen herkes zamaninda yasamistir herkes o testlerde hayal kirikligi yasamistir biliyoruz olmadigini veya o gebelik hissi icimize dogmamasina ragmen adet sancisi hatta kanamasi olmasina ragmen sirf cift cizgiyi gormek isteyipte bos yere test yapan milyonlarca kadin var o yuzden yillarca bu hasreti cekip erkenden test yapanin halini cok iyi bilirim ben cok eski olmadigim halde bu hayal kirikligini aylardir yasiyorum yillardir yasayanlar var bu hasreti o yuzden boyle yazmaniz beni cok üzdü. Sanırım hamilesiniz takviminiz olduguna gore ne guzek Rabbim size nasip etmis insallah bana ve isteyen herkese de bu duyguyu nasip eder sizde bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah. Bizler icin dua edin lutfen daha iyi gelecek hamilelerin duasi daha makbul olur derler..

canım ben adetimden bir iki gün önce baktırdım sonuç 5ti.sonra adet oldum adetimin bittiği gün değer 21.21 di yani dün.BU akşam tekrar verdim 46.84 çıktı yani adet geçmeden zaten hcg yükselmesi az olur dedi doktor.ben biraz erken farkettiğim içinde şaşırdı.değer normal artıyo adetimde üstüne görmeymiş normal bu dedi herkesde oluyomuş zaten

canım çok iyi yazmışsın ağzına sağlık..meraklı olmanın sabırsız olmanın içinde ben kötülük göremiiyorum ister istemez merak edip öğrenmek istiyoruz çünkü bilinmezlik çok kötü bi durum var ya da yok insan sadece emin olmak istiyo

Şuan 3. Günü ama normalinden oldukça az ve bitmek üzere. Normalde 7 gün kan, 2-3 kahve akıntı olur öyle biter.

Üstüne görme olmafan önce ne zaman götmüştün tatlım haftalığını hesaplamak için sordum

Kanamam kac gun surdi ve affedersin ama idrarini yaparken klozet kanlaniyormuydu

Testini adet gunu geldikten iki gun sonra yapsan? Aceleniz ne anlamiyorum ki. Demekki saglikli bie gebelik degilmis. Iste boyle uzuldugunuzle kalıyorsunuz yazik degil mi.....

O heyecani bnde cok iyi bilirim cok guzel yazmissin arkadasin yazdiklarina bnde uzuldum bn adetime 8 gun kala test yaptigimi bilirim
Allahim insallah size ve isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Ben 3 sene cocuk istedim olmadi. Bir dusugum var. Sukur Rabbim nasip etti. Cok iyi anliyorum hepinizi merak etmeyin. Sadece vücudunuzu strese sokmanizin anlami yok. Dusuk yapmanin ne kadar aci oldugunu ben biliyorum. Bu yuzden yapmayın diyorum. Uzmeyin kendinizi..

O heyecani bnde cok iyi bilirim cok guzel yazmissin arkadasin yazdiklarina bnde uzuldum bn adetime 8 gun kala test yaptigimi bilirim
Allahim insallah size ve isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Insallah canim benim sagol dun adet oldum bu ay da husran benim icin

Aynen öyle canim bende dun adet oldum bu ay da fos cikti ama hala icimde umut var acaba ustune mi goruyorum diyorum olmayacak dua ya amin demek gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…