- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Bu benimde aklima geldi :) bende adet oldum ama dun kanamam durdu bugunde kahverengi leke geliyor. Hatta dun calismalara basladik bugunde kahve leke geliyor.Aynen öyle canim bende dun adet oldum bu ay da fos cikti ama hala icimde umut var acaba ustune mi goruyorum diyorum olmayacak dua ya amin demek gibi bisey
Senin belki bi umut olabilir canim. Benim bildigin adet seklinde geliyor herzamanki gibiBu benimde aklima geldi :) bende adet oldum ama dun kanamam durdu bugunde kahverengi leke geliyor. Hatta dun calismalara basladik bugunde kahve leke geliyor.
Yok cnm benimde bildigin adet gibi geliyor. Umudum yok zaten benimde ama dun hic gelmeyipte bugun kahve leke gelmesi degisik gldi banaSenin belki bi umut olabilir canim. Benim bildigin adet seklinde geliyor herzamanki gibiama sende bebis varsa iliski sikinti olmasin dikkat edin
Cnm kimyasal olabilir bende gebeligimi ogrenince 30 cikti.hemde adet oluyordum o zaman. Ama betanin ilerlemesi yavasti. Gebrlik kendliginden sonlandi doktor kimyasal gebelik dedi.Öncelikle hepimize Allahim bebislerimizi bagislasin . Benim adetlerim duzensizdi .goguslerim hassaslasinca b hcg yaptirdim . 33cikti . Deger dusuk haftaya bakalim denildi . 6gun sonra bakildi 83düşük yaparsin dedi yolladi doktor . Nedir bu gec döllenme olabilir mi ya .kahverengi lekelenmelerim var suan . Dusuyor olabilir mi ?
Gecmis olsun canim insallah saglikli gebelikle kucagimiza almayi nasip etsin bundan sonra . Dış gebelik olur mu korktum birazCnm kimyasal olabilir bende gebeligimi ogrenince 30 cikti.hemde adet oluyordum o zaman. Ama betanin ilerlemesi yavasti. Gebrlik kendliginden sonlandi doktor kimyasal gebelik dedi.
Amin cnmm tum.isteyenlere nasip etsin Rabbim saglikli hayirli gebelikler. Seni korkutmak istemem ama bana 3 sey soyledi doktor. Ya dis gebelik. Ya kimyasal ya da icinde parca kaldi dedi doktor. Kimyasalla sonuclandi.12 surdu dusmesiGecmis olsun canim insallah saglikli gebelikle kucagimiza almayi nasip etsin bundan sonra . Dış gebelik olur mu korktum birazne kadar sürmüştü düşmesi mesela
Ben burda okumustum birisinin betasi 9 lu birseymis doktor progestan vermis bebek tutunmus.Belki geç dòllenmedir diye umutlanmistim amaartış çok az. Bundan sonra kahverengi lekeleri de gorunce umudum kalmadi
canım bence baktır ben adet olmadan önce 5 ti sonuç.bana herkes kimyasal dedi sonra adet oldum ben ayın 8 inde.daha sonra 11 inde kan verdim sonuç 11 di..13ünde 21.21 14ünde ise 46.84 oldu pes etme dua et..adet olduğum halde tutundu bebeğim..Aaaa 9la mi :) bana düşer dedi yolladı bir de özel yani .ama mesela eger ölüyse progestan dusmeyi engelliyormus .iceri de cansiz ama kaliyormus.... napsam hcg mi baktirsam bidaha
canım ben hiç bişey kullanmadım.daha dün akşam 46 çıktı sonucm.doktor sağlıklı gebelik dedi tabiki her gebeikte olduğu gibi bendede düşükte olsa kimyasal veya dış gebelik riski var.ama dış gebelik odağı yok dedi.tekrar pazartesi kan vereceğim ama sonuç 1 gün içinde 2 ye katladı 21 den 46 ya çıktıAllahımmm ne guzellll cok sevindim mucizee :) benimde oyle olsa keske gercekten oyle cok dua ediyorum ki . Gercekten sen bana umut verdin simdi ....ilac kullandin mi progestan falan .neler yaptim ve 46dan sonra nasil artti
sonucu bizede utlaka yaz cnım.. inşllah hamilesindir..Rabbim insallah sana bagislasin bebişiniiiiiiiiii <3 bebim icindeee aynisi:) Güzel haberlerini bekliyorum.insallah ben de yazarim baktiracagim bugun .yer gök dua..
evet canım kanlanıyordu bildiğn adet gördümKanamam kac gun surdi ve affedersin ama idrarini yaparken klozet kanlaniyormuydu
bi akşam sonrasında 2 kat artması nasıl şaşırttı beni bir bilsen :)Aaa inanmiyorum ne guzel haber. Tebrik ederim canim :)
Canım normal adet suresi kadar mı oldu yoksa 2-4 gün müevet canım kanlanıyordu bildiğn adet gördüm
bi akşam sonrasında 2 kat artması nasıl şaşırttı beni bir bilsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?