HCG artışı ve öncesinde düşük

Sağlıklıcakla kavuşun bebeğinize..
Toxom pozitifken hamile de kaldım, doğum da yaptım ve kedim de evdeydi hep.

25 yaşındayım sag da 1 tane solda 4 5 tane var dedi küçük küçük oda

25 yaşındayım sağda 1 tane var yumurta solda ise 4 5 tane oda küçük küçük bilmiyor perşembe günü gidip konuşacak tahlilleri göre yol çizecek

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de düşük yaşadım bılırım acisini. Lakin şunu söyleyeyim kendinizi suçlamayın dusecekse kimse önünde duramıyor. Ben doktora da gittim düşük iğnesi de oldum ama durduk yere düştü bebeğim. Ondan iki sene sonra ikinciye doğum yaptım şükürler olsun. Kızım 8 yaşındaydı aralarında 8 yaş var. Kardeşi olsun istedim çok. Yanlış anlamayın da sizin zaten iki evladınız var hem yaşları da büyük. Çok çok genç anne olmadiysaniz sizin de yaşınız vardır üçüncü niye . inanın o eski enerji olmuyor yetemiyorsunuz yaş geçtikçe ufak rahatsizliklar çıkıyor yoruluyorsunuz. Hani bir tane olsa anlayacağım ama zaten iki tane var. Artık onların eğitimlerini dert edeceginiz yaş da tekrar anne olmak onları ikinci plana atmak olur. Çünkü tehlikeli yaslardalar hem ergenlik hem eğitim dikkatinizi onların üstünde olması gerekir ki bebekle mümkün degil

Bende sizin yazdıklarınız yazacaktım ben lisede iken annem doğum yaptı. 14-11 yaşında 2 çocuk gayet yeterli şu ortamda o çocukları takip etmek gerekirken yeni bir bebekle macera aramak biraz mantık dışı hadi 1 çocuk olsa anlarım ama 2 çocuk gayet makul. Kendisini kırarım veya sana ne sen kimsin der diye düşündüm. 14 yaş tamam ama 16-17 derken çocuklar iyice saatli bomba gibi oluyor. Ailemde evde çocuk olduğu için her gün olay yaşanıyor bazen kendi tedavilerimizi unutup kardeşimizin sorunlarına çözüm bulmamız gerekiyor anne babada yaş ileri olduğumdan ne yapacağını bilemiyorlar. Kardeşler arasında yaş farkı bir çağ gibi oluyor. Biz 1 çocuk olsun diye çabalarken hali hazırda çocuğu olupta sanki hiç çocuğu yokmuş gibi dertliyim diyen insanlarıda bazen anlamıyorum. Bizim yerimizde olsalar demek ki akıllarını kaybederlermiş. Bu konuyu da evde kedi olduğu için durumu anlamak için takip ediyorum farklı bir sorun diye

öncelikle geçmiş olsun. Evet kedilerden kaynaklı bir virüs oluyor maalesef ne kadar temiz baksanızda yine bir şekilde parazitleri oluyor. Sizden ve düşündüğünüz bebekten önemli değiller

öncelikle geçmiş olsun. Evet kedilerden kaynaklı bir virüs oluyor maalesef ne kadar temiz baksanızda yine bir şekilde parazitleri oluyor. Sizden ve düşündüğünüz bebekten önemli değiller
Evet daha önce vardı düşük yaptım ama sebebi tam olarak o muydu bilmiyorum. Ama çoğu kişi de daha önce geçirdiğim için vücudumun buna direnç geliştirdiğini ve sorun yaşamayacağımı yazmış. En doğrusunu Allah bilir bakalım ilerleyen zaman da neler olcak. Elimden geldiğince de dikkat ediyorum.

Kesinlikle katılıyorum, kardeş gereken yaşta olmadıklarını düşünüyorum. Konu sahibi umarım çok zorlanmaz, umarım çocukları da zorlanmaz
Size gelince umudunuzu yitirmeyin lütfen. Sanırım istiyorsunuz ama henüz olmadı. Benim çok yakınım dört tup bebek denemesinden sonra kavuştu evladına iyi bir doktor bulmak çok önemli. Çünkü bu konuyu ticarete dokmus çok Dr var aramızda malesef. Size de hayırlı sonuçlar dilerim

İnşallah zorlanmam sağolun görüşleriniz için özel bir sebepten dolayı tekrar çocuk istiyoruz. 2 erkek var 1 de kızım olsun

Erkek olma ihtimali de var önce sağlıklı olsunlar ama duam bu şekilde erkek olunca bir şekilde eksilmez içimden tabi

Estağfurullah bu konuda görüş istemedim tabiki yine de dile getirdiniz madem. Macera aramak değil özel bir sebep ile istiyoruz bu çocugu sağolun düşünceleriniz için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…