- 25 Şubat 2016
- 186
- 141
- 103
- 34
- Konu Sahibi hayelim_92
-
Merhabaa, kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?Merhaba arkadaşlar nolur cevap verin bilginiz varsa çok kötüyüm. Biz tüp bebek transferi yaptik 27 Haziran 4haziran kan testinde 37 çıktı bu gün 68 kalkmamış fazlayinemi olmadı ? Böyle olup artan var mı lütfen bu umut olun normalde 2 gunde 2 kayı olması lazımdı. Bende 3 gün hiç 2 katı kalkmadı
5 ci gun çift embriyo transferi edildi. Artış çok az ya o yüzden çok endişeliyim acaba 2katina kalkar mı ? Bi de kasiklarimda ağrı hiç durmuyor, sanki adet olucakmisim gibiMerhabaa, kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Beklenen minimum artış 48 saatte bir %66 artmasıdır, 2 günde bir aynı saatte ve aynı hastanede test verin lütfen takip için, benim ilk testimde 23 çıkmıştı değerim, yükseldi sonrasında, endişelenmeyin lütfen
Merhaba arkadaşlar nolur cevap verin bilginiz varsa çok kötüyüm. Biz tüp bebek transferi yaptik 27 Haziran 4haziran kan testinde 37 çıktı bu gün 68 kalkmamış fazlayinemi olmadı ? Böyle olup artan var mı lütfen bu umut olun normalde 2 gunde 2 kayı olması lazımdı. Bende 3 gün hiç 2 katı kalkmadı
Merhaba canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?teşekkür ederim hadi inşallah yaCanım hayırlı olsun sürecin dilerim sağlıklı güzel ilerler gebeliğin transfer sonrası kaçıncı gün ilk testini verdin?
Birde diğer testi 2 gün sonra mı tekrarladın moralini yüksek tut stres yapma artış olmuş herkesin değeri aynı olmaz kimisi yüksek değerle öğrenir kimisi düşükle önemli olan sürekli sağlıklı bir şekilde artması belki birisi tutunmuştur sen gönlünü ferah tut Rabbim seni sevindirsin inşallah
Merhaba canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?teşekkür ederim hadi inşallah yailk testim transferden sonra 7 ci gun bu gun de 10 cu gun.
Benim 23 Haziran 3. Gün embriyosu tek transferdi. Transfer +8. Günde ilk testimde 23 çıkmıştı, kasıklarda belde ağrı çok normal, uyku uyutmuyor bazen hatta… moralini bozma, iki günde bir test ver, en doğru o şekilde kontrol edersin ilerleyişi, en az %65-70 civarı artmaya devam ettiği sürece sıkıntı olmaz inşallah5 ci gun çift embriyo transferi edildi. Artış çok az ya o yüzden çok endişeliyim acaba 2katina kalkar mı ? Bi de kasiklarimda ağrı hiç durmuyor, sanki adet olucakmisim gibisizde kacinci gundeydi 23? İlk deyerdi demi?
Ay inşallah canım benim Amin teşekkür ederimNormalde doktorun 7.günü saymaz bugün yapsan 68 değerle öğrenecektin ve kafan karışmayacaktı normalde transfer sonrası 10.günde en az 50 değer bekler doktorlar senin ki 68 çıkmış yani kötü değil stres yapma bebeğine odaklan Rabbim sana bağışlasın inşallah
Bende iyiyim çok şükür canım şu an her şey yolundayarın doktor randevum var inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizelerimizi
Bu arada tebrik ediyorum kuzum çok şükür negatif sonrası pozitif haberi almışsın dilerim sağlıcakla vakitinde zamanında kucağına alırsın Aminbol bol dinlen benim de bel ağrım çoktu karnım da kramplar vardı regl olacak gibiydi ama bir iki hafta sonra çoğu kayboluyor sen sakın stres yapma Allahım bebeğini sana bağışlasın
InsAllah canım çok teşekkür ederim. Senin bebek kaç haftalık?Dogdu mu?Benim 23 Haziran 3. Gün embriyosu tek transferdi. Transfer +8. Günde ilk testimde 23 çıkmıştı, kasıklarda belde ağrı çok normal, uyku uyutmuyor bazen hatta… moralini bozma, iki günde bir test ver, en doğru o şekilde kontrol edersin ilerleyişi, en az %65-70 civarı artmaya devam ettiği sürece sıkıntı olmaz inşallahherkesin bünyesi farklı sonuçta, başkalarının değerleriyle kendini karşılaştırıp canını sıkma, bu süreçte özellikle stres yapmamak gerekiyor, bol bol dua et, ben de dua edicem senin için
Amiiin inşallah, yok biz daha kese randevusuna gidicez 2 hafta sonraInsAllah canım çok teşekkür ederim. Senin bebek kaç haftalık?Dogdu mu?Allah bagislasin
InsAllah sağlıkla kucağına alırsın miniğiniAmiiin inşallah, yok biz daha kese randevusuna gidicez 2 hafta sonra
InsAllah sağlıkla kucağına alırsın miniğiniher şey gönlünce olur canm. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar şimdilik biraz sakinleştim ben de
yine olmadı bu gün tekrar kan verdim inmiş 32 ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?