- 12 Nisan 2015
- 72
- 19
- 3
- 33
Ayy ne guzel keseyi gordun mu canm benim degerler de dusuk basladi cok korkuyorum5 haftalık hamileyim canım
Merhaba cok ilginc geldi durumunuz merak ettim nasil bu sekilde hamile kaldiniz bir yukselip bir dusmus doktor birsey dememismiydi ilaclari birak falan gercekten dusup sonra nasil yukselmis hayret dogrusuMerhaba tarih çok eski ama belki bana da yardımcı olabilirsiniz :-( benim basıma garip bi olay geldi ilk HCG 16.07 4 gün sonra ikinci HCG 0.89 çıktı biz kimyasal gebelik dedik ama sonra 2 gün sonra degerim 12.86 ya yükseldi bunu yasayan oldu mu hamile miyim noluyor
ya canım benım 3 gün transferi 9 gün kan testı yaptırdım 0.457 çıktı 2 gün sonra yaptırcam tekrar inşallah yükselirMerhaba tarih çok eski ama belki bana da yardımcı olabilirsiniz :-( benim basıma garip bi olay geldi ilk HCG 16.07 4 gün sonra ikinci HCG 0.89 çıktı biz kimyasal gebelik dedik ama sonra 2 gün sonra degerim 12.86 ya yükseldi bunu yasayan oldu mu hamile miyim noluyor
Canım senin durumun ne benle iletişime geçermisin,benim 9. Gün 54ken 11.gün 18e düştü tekrar çıkarmı acaba?5 haftalık hamileyim canım
Canim degerin insallah yukselmisdir .su an.bebisin seninledir insallah canim benimde regle 4 gun var hcg degerim 4.4 sence yukselirmi yarin yine kan verecem ama umitliyim ya yukselir insalah ..mrb benim asilamanin 12. gunu 8 cikti. iki gun sonra 3.72 ye dustu. crinone jel kullaniyordum. Acaba yukselme olurmu ki bende de....
Sizde noldu sonuç yükseldimi?Canim degerin insallah yukselmisdir .su an.bebisin seninledir insallah canim benimde regle 4 gun var hcg degerim 4.4 sence yukselirmi yarin yine kan verecem ama umitliyim ya yukselir insalah ..
hayir yukselmadi o ay kanam cok olmustu kimyasal gebelikti sanirim sonraki ay hamile kaldim ikizlerime :)Sizde noldu sonuç yükseldimi?
Tebrik ederim can hayırlı uğurlu olsunhayir yukselmadi o ay kanam cok olmustu kimyasal gebelikti sanirim sonraki ay hamile kaldim ikizlerime :)
Cikar o daha saglikli bi Artis varKızlar benimde degerlerim
Transferin 1. Haftasi 13. Cıktı 2 gün sonra 41 2 gün sonra 55 2 gün sonra 58 ve adet tarihimde 63 cikti 2 gün sonra 106.5 Ve 2 gün sonra 187.59 cikti yarın yine kan vericem benim adetim gecince yukseldi ama yine de korku var
Dis gebelikten korkuyorum ben birazCikar o daha saglikli bi Artis var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?